• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar gittim Dra ama maalesef bebeğin kalbi durmuş dokuzuncu haftada yarın kürtaj olacağım sizinde moralinizi bozmak istemiyorum benden haberler iyi değil maalesef:((

Kızlar gittim Dra ama maalesef bebeğin kalbi durmuş dokuzuncu haftada yarın kürtaj olacağım sizinde moralinizi bozmak istemiyorum benden haberler iyi değil maalesef:KK43:(

Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz..
Çok üzüldüm çok..
Rabbim hayırlısını nasip etsin herşeyin..
Biz bilemeyiz bizim için şer gelen şey belki hayırlıdır,
bunu evladımı kaybettiğimde zor da olsa anladım
arkadaşım RABBİM yar ve yardımcın olsun. . .

75e777ad7f040f591047e4eea6dd18a3.jpg

Selam canım nasıl gidiyor :KK66:

Canım yarın eşimin doktor randevusu var ameliyat tarihi alacağız.
Moralim hatişin haberini duyduğumdan beri bozuk..
Kanadım kırıldı sanki, çok üzüldüm.
Ama rabbimin tecellisi,
biz kullar olarak imtihana tabiiyiz
Bizim de imtihanımız buymuş.

Dün gece rüyamda yatalak bir oğlum olduğunu gördüm,
zihinsel engelli.
Rüya içinde aklıma çocuğum olmadığı zamanlar geliyor,
diyorum, olmuyo diye ağlıyorum
demek ki hayırlısı değilmiş
diye telkin ediyorum kendimi..

<<Üzülme...Ayetel Kürsi'nin; 'O hiç uyumaz.' dediği bir Allah'ın var..||

Kızlar gittim Dra ama maalesef bebeğin kalbi durmuş dokuzuncu haftada yarın kürtaj olacağım sizinde moralinizi bozmak istemiyorum benden haberler iyi değil maalesef:KK43:(
Ah canim ya ne desem ki simdi yada ne denir :( Rabbim sana güç kuvvet versin kendini biran önce toparlaman icin.. Dualarim seninle insallah bunu da atlatacaksin :( off cok üzüldüm ya ..

Canım okurken gözlerim doldu:( çook üzüldüm gerçekten,Rabbim hayirlisini nasip etsin ne diyeceğimi bilmiyorum. Sabır diliyorum umudunu yitirme Allah büyüktür

Canım Allah sabır versin içini ferahlatsın inşallah.. her şerde bir hayır vardır bunu biz bilemediğimiz için ileriyi göremediğimiz için üzülüyoruz doğal olarak ama inşallah bu günleri kolayca atlatırsın :dua:

Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz..
Çok üzüldüm çok..
Rabbim hayırlısını nasip etsin herşeyin..
Biz bilemeyiz bizim için şer gelen şey belki hayırlıdır,
bunu evladımı kaybettiğimde zor da olsa anladım
arkadaşım RABBİM yar ve yardımcın olsun. . .
Zeynebim sağolasın inşallah
Ah canim ya ne desem ki simdi yada ne denir :KK43: Rabbim sana güç kuvvet versin kendini biran önce toparlaman icin.. Dualarim seninle insallah bunu da atlatacaksin :KK43: off cok üzüldüm ya ..
Sağol canım inşallah bugünlerde geçecek
Canım okurken gözlerim doldu:KK43: çook üzüldüm gerçekten,Rabbim hayirlisini nasip etsin ne diyeceğimi bilmiyorum. Sabır diliyorum umudunu yitirme Allah büyüktür
Sağol canım nasibimizde yokmuş inşallah kolay atlatırız
Canım Allah sabır versin içini ferahlatsın inşallah.. her şerde bir hayır vardır bunu biz bilemediğimiz için ileriyi göremediğimiz için üzülüyoruz doğal olarak ama inşallah bu günleri kolayca atlatırsın :dua:
amin canım sağolasın

Nasıl cümle kuracağımı bilmiyorum inan benimde gözlerim doldu..
Rabbim hem sana hem eşine sabir versin..
Vardir bir hayır diyelim..
Çok çok dua ediyorum sana:(

Canım baska bı doktora daha gtsen snra kurtaj olsan olmazmı. Verende alanda allah en ıyısını o bılır tabbım sabır versın yardmcn olsn ınsaallah

Nasıl cümle kuracağımı bilmiyorum inan benimde gözlerim doldu..
Rabbim hem sana hem eşine sabir versin..
Vardir bir hayır diyelim..
Çok çok dua ediyorum sana:KK43:
Allah razı olsun canım
Canım baska bı doktora daha gtsen snra kurtaj olsan olmazmı. Verende alanda allah en ıyısını o bılır tabbım sabır versın yardmcn olsn ınsaallah
Radyoloji uzmanı da baktı canım maalesef Yok kalp atışı hayırlısı değilmiş

Başın sağolsun. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama inan gececek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tekrardan :(

Saye- Saye- tekrar hamile oldugunu okudugunda cok sevinmistim kendi haberimi almis gibi. Biz bilemiyoruz ilerisini hayrini zorlugunu. Rabbim seni de sabrinla siniyor demek ki canim. Rabbim sana kat be kat hem bu dunya da hem de diger tarafta mukafatini verecektir insallah.

Canım yarın eşimin doktor randevusu var ameliyat tarihi alacağız.
Moralim hatişin haberini duyduğumdan beri bozuk..
Kanadım kırıldı sanki, çok üzüldüm.
Ama rabbimin tecellisi,
biz kullar olarak imtihana tabiiyiz
Bizim de imtihanımız buymuş.

Dün gece rüyamda yatalak bir oğlum olduğunu gördüm,
zihinsel engelli.
Rüya içinde aklıma çocuğum olmadığı zamanlar geliyor,
diyorum, olmuyo diye ağlıyorum
demek ki hayırlısı değilmiş
diye telkin ediyorum kendimi..

<<Üzülme...Ayetel Kürsi'nin; 'O hiç uyumaz.' dediği bir Allah'ın var..||
Ah canım su an ben de çok uzgunum ama bu yasadiklariniz elbet bir sebebi var. Elbet bir mükafatı. Hicbir sey sebepsiz degil. Inşallah esinin ameliyatı da güzel geçer. Geçen sene kartanesi ile pes pese Hatice nin ki gibi haber almıştık şimdi gamze muradına kavustu. Bizler de kavusuruz ins. Rabbim mükafatını nasip etsin ins. hepimize..Sabırlar diliyorum tekrardan...

Back