• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sana da leyle abla takvimin 5. Haftayı gösteriyo ne durumdasın güzel haber var mı inşallah
Canım bir iki gün önce son gebelik testi vardı evde onu yaptım. Ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Test bozuktur diye çöpe atmıştım. Şimdi de test kalmadı elimde sipariş etmiştim yarın gelir sanırım. Elime geçince tekrar yapacam test. Duâ ette o test doğru olsun.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün canım..

Canım bir iki gün önce son gebelik testi vardı evde onu yaptım. Ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Test bozuktur diye çöpe atmıştım. Şimdi de test kalmadı elimde sipariş etmiştim yarın gelir sanırım. Elime geçince tekrar yapacam test. Duâ ette o test doğru olsun.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün canım..
Leyla abla hadi insaAllah şu güzel günlerde güzel haberler verirsin duamdasin

32.jpg

Leyla abla hadi insaAllah şu güzel günlerde güzel haberler verirsin duamdasin
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun canım benim.. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..
Hayırlı ramazanlar ablacım nasılsın,
test mi yaptın
inşallah olumlu bir sonuç çıkar. .

duamdasın
Test yaptım ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti gülüm bozuk diye attım. Test sipariş etmiştim onu bekliyorum gelsin yapacam hemen.. Varmı yokmu bilelim hayırlısı ile. Inşallah müjdeli haberi veririm canım. Sen nasılsın herşey yolunda mı?

Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun canım benim.. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..

Test yaptım ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti gülüm bozuk diye attım. Test sipariş etmiştim onu bekliyorum gelsin yapacam hemen.. Varmı yokmu bilelim hayırlısı ile. Inşallah müjdeli haberi veririm canım. Sen nasılsın herşey yolunda mı?

Yolunda ablacım eşim ameliyat olacak
onun hazırlığı var..
31'inde anestezi ile görüşecek,
bakalım inşallah sonuçları iyi gelir
dua et ablacımm. . ;)

Iyi gelecek sonuçlar canım içini ferah tut.
Herşey daha iyi olacak InşaaAllah
Tekrar geçmiş olsun

İnşallah canım benim.
Allah razı olsun..
Nasılsın
bakalım

Dualarım seninle kuzum
Inşallah herşey gönlünce olur ablacım. Geçmiş olsun şimdiden gülüm..

Allah razı olsun ablacım inşallah..
Senden de güzel haberler bekliyoruz,
Rabbim ol desin olsun!

Back