- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da leyle abla takvimin 5. Haftayı gösteriyo ne durumdasın güzel haber var mı inşallahHayırlı ramazanlar kızlar...
Canım bir iki gün önce son gebelik testi vardı evde onu yaptım. Ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Test bozuktur diye çöpe atmıştım. Şimdi de test kalmadı elimde sipariş etmiştim yarın gelir sanırım. Elime geçince tekrar yapacam test. Duâ ette o test doğru olsun.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün canım..Sana da leyle abla takvimin 5. Haftayı gösteriyo ne durumdasın güzel haber var mı inşallah
Leyla abla hadi insaAllah şu güzel günlerde güzel haberler verirsin duamdasinCanım bir iki gün önce son gebelik testi vardı evde onu yaptım. Ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti. Test bozuktur diye çöpe atmıştım. Şimdi de test kalmadı elimde sipariş etmiştim yarın gelir sanırım. Elime geçince tekrar yapacam test. Duâ ette o test doğru olsun.. Inşallah Rabbim şu mübarek günler hürmetine yüzümüzü güldürsün canım..
Hayırlı ramazanlar kızlar...
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun canım benim.. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..Leyla abla hadi insaAllah şu güzel günlerde güzel haberler verirsin duamdasin
Test yaptım ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti gülüm bozuk diye attım. Test sipariş etmiştim onu bekliyorum gelsin yapacam hemen.. Varmı yokmu bilelim hayırlısı ile. Inşallah müjdeli haberi veririm canım. Sen nasılsın herşey yolunda mı?Hayırlı ramazanlar ablacım nasılsın,
test mi yaptın
inşallah olumlu bir sonuç çıkar. .
duamdasın
Amin gülüm inşallah. Allah razı olsun canım benim.. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm..
Test yaptım ikinci çizgi belirdi sonrada test dağıldı gitti gülüm bozuk diye attım. Test sipariş etmiştim onu bekliyorum gelsin yapacam hemen.. Varmı yokmu bilelim hayırlısı ile. Inşallah müjdeli haberi veririm canım. Sen nasılsın herşey yolunda mı?
Iyi gelecek sonuçlar canım içini ferah tut.Yolunda ablacım eşim ameliyat olacak
onun hazırlığı var..
31'inde anestezi ile görüşecek,
bakalım inşallah sonuçları iyi gelir
dua et ablacımm. .
Dualarım seninle kuzumYolunda ablacım eşim ameliyat olacak
onun hazırlığı var..
31'inde anestezi ile görüşecek,
bakalım inşallah sonuçları iyi gelir
dua et ablacımm. .
Iyi gelecek sonuçlar canım içini ferah tut.
Herşey daha iyi olacak InşaaAllah
Tekrar geçmiş olsun
Dualarım seninle kuzum
Inşallah herşey gönlünce olur ablacım. Geçmiş olsun şimdiden gülüm..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah..İnşallah canım benim.
Allah razı olsun..
Nasılsın
bakalım
Allah razı olsun ablacım inşallah..
Senden de güzel haberler bekliyoruz,
Rabbim ol desin olsun!
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Rabbim sağlıkla nasip etsin cümlemize inşallah..
Yarın yaparım inşallah canım.. Cesaretimi toplar toplamaz... :))Amin inşallah ablacım,
oruçla aran nsl
ne zaman test yapıcaksın