• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Başın sağolsun. Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama inan gececek. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin tekrardan :KK43:
Sağol canım elbet geçecek zamanla ne yapalım nasip değilmiş
Saye- Saye- tekrar hamile oldugunu okudugunda cok sevinmistim kendi haberimi almis gibi. Biz bilemiyoruz ilerisini hayrini zorlugunu. Rabbim seni de sabrinla siniyor demek ki canim. Rabbim sana kat be kat hem bu dunya da hem de diger tarafta mukafatini verecektir insallah.
Allah razı olsun canım imtihan dünyası isyan etmiyorum vardır yaradanın bir bildiği hayırlı sağlıklısını nasip etsin inşallah

Canım yarın eşimin doktor randevusu var ameliyat tarihi alacağız.
Moralim hatişin haberini duyduğumdan beri bozuk..
Kanadım kırıldı sanki, çok üzüldüm.
Ama rabbimin tecellisi,
biz kullar olarak imtihana tabiiyiz
Bizim de imtihanımız buymuş.

Dün gece rüyamda yatalak bir oğlum olduğunu gördüm,
zihinsel engelli.
Rüya içinde aklıma çocuğum olmadığı zamanlar geliyor,
diyorum, olmuyo diye ağlıyorum
demek ki hayırlısı değilmiş
diye telkin ediyorum kendimi..

<<Üzülme...Ayetel Kürsi'nin; 'O hiç uyumaz.' dediği bir Allah'ın var..||
İnşallah eşin kolayca atlatır ameliyatını canım.. Allah sevdiklerimize sağlık sıhhat versin inşallah onlar daha büyük imtihanlar.. Biz zaten her şeyin hayırlısını istiyoruz öyle değil mi? Çocuk isterken de sağlıklı hayırlı evlat diliyoruz herşeyin olmasında da olmamasında da vardır bir hayır ama gönül istiyo tabi ki Allah her isteyene sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin her şeyin başı o

Saye- Saye- Allah kolaylık versin canım inşallah bugün ki operasyonu da kolayca atlatırsın.. Metin olmaya çalışman çok güzel zor olsa da Allah'tan geldiğini biliyoruz elimiz kolumuz bağlı.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeniden acını dindirsin inşallah

Saye- Saye- Allah kolaylık versin canım inşallah bugün ki operasyonu da kolayca atlatırsın.. Metin olmaya çalışman çok güzel zor olsa da Allah'tan geldiğini biliyoruz elimiz kolumuz bağlı.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin yeniden acını dindirsin inşallah
İnşallah canım hayırlısı artık rabbim tekrar nasip eder inşallah. Eve geldim iyiyim şükür

İnşallah canım hayırlısı artık rabbim tekrar nasip eder inşallah. Eve geldim iyiyim şükür

İyi ol canım geçicek bu günlerde..
Rabbim en hayırlısını nasip etsin.
Ara vermeni istedi mi doktor?
Rahmin dinlenmesi için?

Kızlar aranzda tup bebekle hamıle kalan varmı. Tup bebek snrası dırekt rısklı gebelık ğolknlıgıne yolluyolar devlet gastanesnde yaptrmstm orann rısklı gebelık polknlgne gonderıp orda devam ettturıtolar cok uzak geluyo banada. Arada bır ıkı testı yaknmdakı hastanede yaptraam olrmu sıCe haftaya gtcem mesela onn telasını cekıyorum smdıden esımde ıIn alamıyo reZıl oluyorm resmen. Fıkrınızı ogreneblrmıhım

Kartanesi_26 Kartanesi_26 cici anne ne yapıyorsun nasılsınız prensesle
Slm cnm, ne zamandır aklımdasınız hep siteye bir gireyim diyorum bir iş çıkıyor giremiyorum... çok şükür teyzesi bugün 21 günlük olduk❤ Gelen gidenim oldu bu sürede... 1 hafta yatılı annem kaldı sonra görümcem geldi o kaldı yine 1 hafta... şimdi günübirlik sürekli değişimli geliyorlar işte... anlayacağın ev hiç boş kalmadı...
Defne 2 kere dr gitti yoksa hep evde malum havalar çok dengesiz azıcık burnumuz aktı bile...
Gece-gündüz ayrımı yapamadı daha iti hoş karnındayken de hep gece çok hareketliydi şimdide öyle, gündüz artık o uyurken bende yarıyorum cnm yoksa çöl perişan oluyorum...
Şimdilik bunları yaşadım kızımla ama gerçekten hep şükrediyorum ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese ama herkese yaşatsın bu duyguyu❤
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hbrler nasıl direk ilk sayfaya baktım... inşallah en yakın zmnda gebe hbri alırız benide etiketleyin olur mu? Aklım sizde ama ;)

Saye- Saye- cnm şimdi gördüm İnan içimde bir yerler acıdı,okadar iyi hissedebiliyorum ki seniiii... hiç unutamayacağım deneyimim olmuştu... çok ilginçtir ki operasyondan sonra uyumuş uyandığımda Allah'a şükrediyordum sonra dedim neye şükrediyorum sacmalıyorum... ama İnan şu anda anladım ki o şükretmelerim beni rahatlatmış bana can katmış..
Bugün senin için özel dua edecem Haticem, yarını inşallah tahmininden kolay atlatırsın... Rabbim acını hafifletecek mutluluğu en yakın zmnda yaşatsın sana....

Sağol canım elbet geçecek zamanla ne yapalım nasip değilmiş

Allah razı olsun canım imtihan dünyası isyan etmiyorum vardır yaradanın bir bildiği hayırlı sağlıklısını nasip etsin inşallah
Allah senden de razı olsun canım. İnş sağlıklısını versin. Hayırlı evlat versin canım.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 bebeğini almışsın kucağına canım. Rabbim sağlıklı anne babasıyla geçirebileceği uzun ömürler nasip etsin.
Aminnnn cnm bnm, darısı sana kavuşmayı bekleyen herkese olsun inşallah... nasıl gidiyor? Seninde çok az kalmış, Rabbim 1 avazda kurtarsın inşallah...

Slm cnm, ne zamandır aklımdasınız hep siteye bir gireyim diyorum bir iş çıkıyor giremiyorum... çok şükür teyzesi bugün 21 günlük olduk❤ Gelen gidenim oldu bu sürede... 1 hafta yatılı annem kaldı sonra görümcem geldi o kaldı yine 1 hafta... şimdi günübirlik sürekli değişimli geliyorlar işte... anlayacağın ev hiç boş kalmadı...
Defne 2 kere dr gitti yoksa hep evde malum havalar çok dengesiz azıcık burnumuz aktı bile...
Gece-gündüz ayrımı yapamadı daha iti hoş karnındayken de hep gece çok hareketliydi şimdide öyle, gündüz artık o uyurken bende yarıyorum cnm yoksa çöl perişan oluyorum...
Şimdilik bunları yaşadım kızımla ama gerçekten hep şükrediyorum ve hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese ama herkese yaşatsın bu duyguyu❤
Sizler nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hbrler nasıl direk ilk sayfaya baktım... inşallah en yakın zmnda gebe hbri alırız benide etiketleyin olur mu? Aklım sizde ama :KK66:
Taze anne maşallah size kızının yarı 40 ı çıkmış bile Allah nazarlardan korusun..:nazar: Birbirinize daha da alışırsınız düzen oturur inşallah.. mis kokusunu içine çek benim yerime:KK200:

Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım

Selam kızlar dönmemiş bizim oğlan daha keyfi yerinde sanirim 38.haftaya kadar bekleriz dönmemiş olursa 39.haftada sezeryan dedi..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşaallah
Yeter ki sağlıkla kucağımiza alalım..
Azcik asagidan dürt ayaklarini :)) Dön annecim dön bak seni normal dogurmak istiyorum de ;) Konuş belki dinler seni .. Bayram sonuna kalir o zaman sezeryan olursan. Ama dönmedigi icin sen rahat rahat bekleyebilirsin 39.haftaya kadar.

Kızlar bıaey sorcam hamılelıkte oruc ttmakla ılgılı ne danuyosumuz ben kararsıZım
Ben tutamam çok zorlanırim birde beslemem gereken bana emanet bir can daha varken onun icin bunu yapamam yani belki kışa denk gelse idi dusunurdum birazda olsa tutmaya calisirdim. Ama yaz ve sure uzun..

Azcik asagidan dürt ayaklarini :)) Dön annecim dön bak seni normal dogurmak istiyorum de :KK66: Konuş belki dinler seni .. Bayram sonuna kalir o zaman sezeryan olursan. Ama dönmedigi icin sen rahat rahat bekleyebilirsin 39.haftaya kadar.
Ahh dökmedigim dil kalmadı hep konuşuyorum hatta arabada giderken konustum kontrolde azıcık yüzünü gösterdi gibi oldu doktorumuz kaşlarını çatmış az sinirli dedi :-)
Karışmıyorum artık ister döner ister dönmez..
Rabbim hayırlısını versin..
Sanırım bayram öncesine denk geliyor 20sine falan.
O değil InşaaAllah kilo alır problem etmiyordum kilosunu ama doktor 39.hafta diyince zayıf mi kalacak diye düşünmeye basladim.3 kiloyu görsek bari.
Şuan 2400 gramiz:KK66:
Doktor ne iri ne zayıf normal kiloda bir bebek olacak dedi ama işte ana yuregi

Back