Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale canım gözünaydın sağlıkla kucağina alacağin günler de gelsin inşallah.
Hareketlerini 18. Haftadan sonra hissetmeye başlayabilirsin kişiden kişiye değişiyor kimide 20. Haftada hissediyor.
Ama ultrasonda 12. Haftada görmüştüm ben kendini oynattiğini çığlık atmıştım:) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel temiz duyguları

Al_pi canım yarın görüş günün he:) gitmeden çikolata ye su falan iç uyumasın yüzünü çevirsin bari incimiz:) güzel haberlerle gelirsin inşallah
Evet canim yarin açık görüş var Aç gidicem benim kiz acken cok oynak oluyor :)) Insallah gorurum minnak kizimin yuzunu ..
u-mutlu lale 16 da hissettim ben ilk doktor randevum vardi gidiyoruz yolda araba allahim icimde bisiler oynuyo ama omu degil mi bilememistim sonra cidden oymus nasil tuhaf olmustum ..
30dan sonra asiri net hissediyorsun ama ayagini tutuyorsun nerdeyse
Rabbim herkese nasip etsin insallah bu duygulari sen ilk once ultrasonda gor hareketlerini de sonra hissedersin o ultrasondaki halleri daha feci gozunun onunden gitmiyo bir sure ..

Açık görüş:))) ay kıyamam açken hareket ediyor demek anne yemek ye diyordur :) canım benim ya

Yaaa çok tatlıdır şimdi ama minik.
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah sağlıcakla bir hamilelik yaşarsın tatlim

Semra24 bilgilerin için cok sağol..
Benim gittigim hastanede eğitim vardi gidememiştim
Nstedeki hemşire biraz anlattı..
Aynı dediğin gibi biberon vermeyin kaşıkla yedir sütun gelene kadar demisti..
Ahhh o çok bilmiş mahalle doktorları yok mu adamı hasta ederler..heleki lohusa döneminde çok zorlu bir süreç...
Uç maymunu oynamak lazım zor olsada..
Sen bebeğinde mutlu ol sağlıklı olsun prenses yeter takma onları canım..

Lohusa döneminde misafir kabul etmezseniz iyi edersiniz canım. Ben kafayi yiyecektim ramak kalmişti,hergün ağlama krizine giriyordum. Kayınbabam gelip içerde uzanıyordu süt veremiyordum o ameliyatlı halimle diğer odaya geçiyordum. Şimdi yazınca bile sinirleniyorum:) İnşallah güzelce geçer he he de kim ne derse

Çok şükür gurbetteyim bu yüzden mutluyum annem babam kayinvalidem gelecek çok çevrem yok..bir aksilik olmazsa istanbulda doğum yapacam...bakalim nasıl geçecek...
Rabbim yardımcımızolsun InsaAllah..
He he he dicen bende öyle planlıyorum

Oh iyi ozaman:))Aynen ablam diyodu ne sorsalar he de:) mesela başini yıkadinmi evet süt içiyormu evet sütün varmı evet sizi hazirliyorum şimdiden klasik sorulara

Çok teşekkür ederim canım benim zor oldu gerçekten ama en kötüsü sürekli aç bu çocuk mama ver denmesi destek çok önemli ağladığımı biliyorum aç diye
3500 tl verdik haram zikkim olsun 3 seçeneğim vardı kesinlikle orası tercihim olmazdı çünkü çok kişiden duymuştum medicalpark gerçekten çok başarılı bu konuda en iyisini yapıyorsun oraya gitmekle iyice araştır gittiğinde sor eğitim var mi diye sonuçta dünya kadar para veriyoruz aldığımız hizmet sıfır çektiğimiz çile de cabası
İnşallah herkes normal Doğum yapar :) çok istedim ama olmadı 1 gün bilemedin 2 gün acı çekersin ama sezeryan zormuş kızlar bilginize ben ayni gün ayaklandım sıkıntım yoktu ama kolum çok agridi gaz sancısıymış böyle bir agri olamaz

Aminnn. Merak etme olmasa bile dayanıyor insan ben 3 saatlik uykuyla duruyorum eskiden olsa asla dayanamazdım. Tabi İnşallah uslu bebekler olurlar annelerini yormazlar
Ela aşkı agır basiyor :) Uyusada özlersin zaten .. Simdi bana uzak hayal gibi geliyor bu haftaya geldik hala kucagima alana kadar inanamiyacagim sanirim ..

Ela aşkı agır basiyor :) Uyusada özlersin zaten .. Simdi bana uzak hayal gibi geliyor bu haftaya geldik hala kucagima alana kadar inanamiyacagim sanirim ..
Tabii ki:) dişimi kırcam diyodum dün onu severken dişimi sıkıyorumd:)) mıncıklamak istiyorum evlat işte Rabbim herkesinkini bağışlasın olmayanlara nasip etsin. Bide ilk anneler günüm:)
Daha kucağina aldiğinda da bir şok yaşayacaksın inanamıyor insan

Çok heyecan verici yaa duygularım karışıyor su zamanlarda yaklastikca
heyecan,endişe,korku,mutluluk,merak hepsi iç içe..
Şafak 48
Erken yada geç gelmeye niyetlenmezse...

Benim karnimda senin kucaginda anneler gununde :) Rabbim olmayanlara da versin her msj da yaziyoruz bunu cunku cok cok istiyorum topiktekilerinde bu guzel haberi vermesini bu duygulari yasamasini.. Buraya birsey yazarken hala tedirgin olup cekiniyorum..

Aminn.Bende öyle ama bizde ayni yollardan geçtik bekledik. Yanlış anlaşilacağimizi düşünmüyorum hep dilimde dua var. Hamile kaldiğim günden beri. Geçen sene mayıs ayinda hamile kalmiştim:) o günden beri hep duamdalar.

Amin canımm inşallah herkesde bende sağlıkla kucağıma alayım günü geldiğinde yavrumu.. dr bakın kafasını oynatıyo dediğinde ben gülmeye başladım çok hoşuma gittiğinden ama seçemedim tabi Allahım her isteyene nasip etsin aratmasın inşallah öncelikle tüm bekleyen topik arkadaşlarımıza tabi aminnnn
Allahım ne güzel şeyler yaa ayağını tutmak he o günleride görelim inşallah.. sen çok zayıftın ya alpi ondan mı erken hissettin acaba benm birz göbek olduğu için belki geç hissederim diyorum.. dün dr kafasını oynattığını söledikten sonra kendimi dinlemeye başladım acaba hissedermiyim diye sonra saçmalama daha ultrasonda bile göremedin dedim bunlarda hamileliğin bulantısı ağrıları vs nin yanında güzel yanları işte çok şükür bin şükür Rabbime.. Bu arada sende artık karnında bebek olduğuna inansan iyi olur canım şafağınız azalmış sizinde Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede versin inşallah.. ayrıca ben de henüz hamile olmayan arkadaşların kötü düşünceğini sanmam ben sizin dualarınızı her okuduğumda amin diyodum inşallah bizde yaşarız diyodum ve dualarla oldu çok şükür onlarında olacağına kalpten inanıyorum günlük hayatta da hep dilimde duamdalar sizlerinde öyle biliyorum. Yaşamayan anlamaz çünkü bunu..
Yaaa çok tatlıdır şimdi ama minik.
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah sağlıcakla bir hamilelik yaşarsın tatlim
Amin canım tek temennimiz tüm hamilelerinde bizim de sağlıkla kucağımıza almak yavrumuzu.. çok tatlı geliyo tabi biza daha sadece kafa ve vücudu seçebilsemde içimde bi can çok seviliyo
Canım şu lohusalık zamanlarında ne yapcağımı bende çok düşünüyorum gerçekten çok zor geçiyomuş dediğin gibi insanların sayesinde.. en güzeli gidicen yurt dışına bi karıkoca bide kendi annen doğurcan biraz büyütcen gelcen ohh miss.. Maliyetli olacak belki ama güvenemedim başka yere canım ya bakalım şimdilik tercihimiz orası eğitimleride sormak hiç aklıma gelmedi sorayım bidakine. Ben dr için oraya gidiyorum açıkçası bide büyük hastane diye.. Bende normal isterim ama hayırlısı tabi dün eşime diyodum kendisi seçsin nasıl gelmek istiyosa ben ikisinede hazırım gaz sancısınıysa bi yakınımdan duydum ölüyorum sandım diyo sancı girdiğinde.. Allahım herkese hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin aminnnn

Insallah canm rabbım herkesn yardmcısı olsun

Aynen canım çok kötüydü sancı 1hafts uyuyamadım hem agri yattığımda öksürük hemde bebise birşey olur Endisediyle uyuyamadım annem çok üzülmüştü durumuma
Yanında nazinin geçeceği seni anlayan destek veren 1 kişi olsa yeterde artar bile İnan çok iyi oluyor Allah yanlız kalanlara yardım etsin
Benim annem 1 hafta yanımdaydi Allah razı olsun çalıştığı icin anca öyle kalabildi sonrasında akşamları geldi kaldı sagolsun yardımını çok gördüm
Sende güvendiğin birini çağır yanlız bırakmasınlar eğer bebesin benimki gibi huysuz olmazsa rahat edersin :) ben bi gün yanlız kaldım ne kahvaltı nede yemek yiyebildim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…