• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah güzelim, veson'a ben de çok sevindim..
Rabbim sağlıkla bize de nasip eder inşallah..
Allah razı olsun, dualarınızda olmak gibisi yok zaten.. :KK66:

Dua et kuzum, hiç beklemediğim bir anda gelsin yavrumuzun haberi...

:KK66:
Evet zor bir süreç bir kez oldu inşallah yine olacak.benim son gebelik 2015 eylül de idi.1,5 sene sonra tam tüp bebek mi yapalım ne zaman yapalım falan diye muhabbetler dolaşmaya başladı ve bebek sürpriz yaptı.inşallah sana da nasip olur CNm rabbim senin yüzünü güldürsün en kısa zamanda nasip etsin

Evet zor bir süreç bir kez oldu inşallah yine olacak.benim son gebelik 2015 eylül de idi.1,5 sene sonra tam tüp bebek mi yapalım ne zaman yapalım falan diye muhabbetler dolaşmaya başladı ve bebek sürpriz yaptı.inşallah sana da nasip olur CNm rabbim senin yüzünü güldürsün en kısa zamanda nasip etsin

Amin inşallah canım benim..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Kızına kardeş geliyor, bu onun için çok özel bir şey..
Darısı bizlere inşallah. .

Selam kızlar nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun
Bende girip oldum canım sizde hastaymışsınız en kötüsüde minik oğluşunun hasta olması inşallah çabucak iyileşirsiniz:dua:

Günaydın hanımlar. .
dün kan testi verdik,
sonuç negatif..
değer. 2.00

Ben biraz ara vereceğim..

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah beklemediğin bir an da bir sürpriz yumurtadan bebişin çıkıp gelir sıkıntıların hamilelik cilvelerine döner aminnnnn:dua:

Bende girip oldum canım sizde hastaymışsınız en kötüsüde minik oğluşunun hasta olması inşallah çabucak iyileşirsiniz:dua:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.. inşallah beklemediğin bir an da bir sürpriz yumurtadan bebişin çıkıp gelir sıkıntıların hamilelik cilvelerine döner aminnnnn:dua:

Amin inşallah cnm senin aşılama yaptığın yere gidebilirim;)
rapor çıkıyo mu orada?

_Verda_ _Verda_ dun kandilde cok dua ettim sizler icin insallahh rabbim sizlerinde defterine bu sene bebeklerinizi yazmistir..

Amin inşallah şekerim,
rabbim dualarımızı kabul buyursun.
Ben de yatsı namazından sonra
ağlayarak dua ettim..

Allah razı olsun ablacım, ne ben de ne eşim de bir sorun var,
bir ay olmadı eşim tekrar test verdi,
doktor olmayınca eşimde sorun var diye düşündü
ama o da fos çıktı.. değerler gayet iyi geldi..
bizde aşılama düşünüyoruz biraz ara verdikten sonra..
Rabbim hayırlısıyla bize de nasip eder inşallah ablacım..

:KK200::KK200::KK200:
Amin gülüm inşallah.. Sizin de bizim gibi sebepsiz demek ki.. Bekleyeceğiz sabırla inşallah Rabbim nasip edecek inanıyorum gülüm..
Al_pi Al_pi banada duâ etmişsindir inşallah canım..

Amin gülüm inşallah.. Sizin de bizim gibi sebepsiz demek ki.. Bekleyeceğiz sabırla inşallah Rabbim nasip edecek inanıyorum gülüm..
Al_pi Al_pi banada duâ etmişsindir inşallah canım..
Hepinize ettim canim kimseyi ayirmadim.. Bekleyen dileyen butun arkadaslarima hamilelere saglikla kucagina almasi icin de ettim ;)

Amin inşallah cnm senin aşılama yaptığın yere gidebilirim:KK66:
rapor çıkıyo mu orada?
İlaçlar içinse evet canım çıkıyo istedikleri evraklar var onları veriyosun hallediyolar baya uyguna alıyosun ilaçları.. Ben çok memnun kaldım özellikle aynı hastanenin gebe polikliniğine gittiğimde ne kadar ilgisiz olduklarını gördükten sonra tüp bebek bölümünün kıymetini çok daha iyi anladım :KK51:

Hepinize ettim canim kimseyi ayirmadim.. Bekleyen dileyen butun arkadaslarima hamilelere saglikla kucagina almasi icin de ettim :KK66:
Sağol gülüm Amin inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Sizlerinde sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim...

İlaçlar içinse evet canım çıkıyo istedikleri evraklar var onları veriyosun hallediyolar baya uyguna alıyosun ilaçları.. Ben çok memnun kaldım özellikle aynı hastanenin gebe polikliniğine gittiğimde ne kadar ilgisiz olduklarını gördükten sonra tüp bebek bölümünün kıymetini çok daha iyi anladım :KK51:

Evet canım ilaçlar için
aşılama özel kliniklerde baya pahalı çünkü..
özel doktora zaten bir dünya para döküyoruz.
skk karşılamıyor hiçbir ilacını..

en azından aşılamayı öyle bir yerde
yapalım diyorum. .

Evet canım ilaçlar için
aşılama özel kliniklerde baya pahalı çünkü..
özel doktora zaten bir dünya para döküyoruz.
skk karşılamıyor hiçbir ilacını..

en azından aşılamayı öyle bir yerde
yapalım diyorum. .
Katılıyorum canım sana maddi açıdan da manevi açıdan da yıpratıcı süreç en azından madden biraz rahatlatır burası sizi. Ben o kadar gittim geldim sadece devlet hastanesi gibi eczaneye gidince muayene paranı ödüyosun. Bir sürü testler yaptırıyo bir lira para ödemedim. İlgi olarak da seni öyle milyarlarca alan yerler kadar pohpohlamıyo ama normal yani devlet gibi de davranmıyolar. Birde benim Dr. Banu Hanım çok tatlı iyi bir insan herşeyi sorabiliyosun çekinmeden açıklıyo vs. Aklımdayken söyleyeyim ilk görüşmeye giderken 3 gibi filan git sabah yumurta takibi yapıyor çok yoğun oluyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Katılıyorum canım sana maddi açıdan da manevi açıdan da yıpratıcı süreç en azından madden biraz rahatlatır burası sizi. Ben o kadar gittim geldim sadece devlet hastanesi gibi eczaneye gidince muayene paranı ödüyosun. Bir sürü testler yaptırıyo bir lira para ödemedim. İlgi olarak da seni öyle milyarlarca alan yerler kadar pohpohlamıyo ama normal yani devlet gibi de davranmıyolar. Birde benim Dr. Banu Hanım çok tatlı iyi bir insan herşeyi sorabiliyosun çekinmeden açıklıyo vs. Aklımdayken söyleyeyim ilk görüşmeye giderken 3 gibi filan git sabah yumurta takibi yapıyor çok yoğun oluyor.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah razı olsun canım evet forumda bir arkadaş da öğleden sonra git dedi,
nasip bakalım..
işlerini layıkıyla yapmaları önemli benim için..
gebelik nsl gidiyo canım?

''Gerçek dost; dualarında sana yer verendir...''

Sar%25C4%25B1%2BLale%2BResimleri.jpg

_Verda_ _Verda_ kuzum herşeyin vakti zamanı var ama ben çok inanıyorum Rabbim çok bekletmeden sizlerede nasip edecek.
yüreğin o kadar güzelki dilindende duayı eksik etmediğini biliyorum.
Geçen cahide sultanın bir yazısını okudum..
Alltaki yorumları okudum yüreği iman dolu olanlara Rabbim öyle bir sabir vermiski çok duygulandım.5 yıl mi bekleyen dersin 15 yil mi dersin:(
Eşimlede bugün konuşuyorduk hatta dört yil bize nasıl sabir vermiş mevlam,Nasıl geçmiş bu zamanlar..
Şükür rabbime bana verdiği sabira...bir gün isyan etmediğin o günlere...herseyin hayırlısı diyerek ettiğim dualara..
Vaktimiz bugüneymiş...
Hep duamdasınız cokk hemde.
Güzel günler yakındır sizlere InşaAllah cokkk amin

Slm kızlar bugun kontrole gttm gecen hafta kan vermstm gebelık kanı dıyolar yedı tüp sonclar ıyıyms cok sukur ultrasonlada baktı haftasyla galan uyumlu sukur rabbıme. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bı guEl duyguyu. 3 hafta snra cagrdı kızlar ne yaplcak acaba acmı gıdeym kan falanmı verılrkı 11 hafta oluyo o zamana naspse

Slm kızlar bugun kontrole gttm gecen hafta kan vermstm gebelık kanı dıyolar yedı tüp sonclar ıyıyms cok sukur ultrasonlada baktı haftasyla galan uyumlu sukur rabbıme. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bı guEl duyguyu. 3 hafta snra cagrdı kızlar ne yaplcak acaba acmı gıdeym kan falanmı verılrkı 11 hafta oluyo o zamana naspse
ikili test yapılır canım ben sabah gitmiştim zaten ama ac tok bilmiyorum.erkendi ac gitmistim
Önce ultrasondan bakıyorlar burun kemiği ense kalınlığı ölçümlerine
Devlete gidiyorsan ara istersen peritonoloji bölümü bakmıştı bana..cok önceden almıştım randevu tarihini

ikili test yapılır canım ben sabah gitmiştim zaten ama ac tok bilmiyorum.erkendi ac gitmistim
Önce ultrasondan bakıyorlar burun kemiği ense kalınlığı ölçümlerine
Devlete gidiyorsan ara istersen peritonoloji bölümü bakmıştı bana..cok önceden almıştım randevu tarihini

Anladm cnm randevu yok brda malesef neyse gunu yaklasnca ararm ınsallah devlet hastanesı ewet. Hayırlısı olsn balalm

Back