Merhaba kızlar :)
İnşallah herkes iyidir herşey yolundadır:)
Bende anca fırsat bulup takip etmeye çalışıyorum sizi defne hanım biraz huysuz :) onunla uğraşıyorum:)
Sizlere küçükte olsa tavsiyelerim olacak benim yaşadığım sorunları yaşamayın diye :)
İlk olarak ben kontrole gittim ve apar topar ameliyata alındım tansiyonum 18 e firladigi icin, çok fazla hayalimiz vardı fotoğrafçı gelir güzel anları çekeriz falan dedik ama bebek doğduktan sonra anca gelebildi herkes:)
Göğüs uçlarım olmadığı icin ve sezeryanla olduğum icin sutum hemen gelmedi bebekte ememedi zaten sabırsız inanılmaz hemde ve hala öyle :) mama vermek zorunda kaldık hiç bir şekilde memeyi almadı ucu çıkmadı derken 1 hafta bebisi biberonla besledik sagolsun hastane berbat çıktı hiç bir bilgi ve yardımı olmadı Allah kimseyi düşürmesin o hastaneye
Sonrasında zorda olsa memeye alıştırdım mamayı kestim bu arada kesinlikle biberon vermeyin bebeğe mama verecekseniz bile kasikla yada şırıngayla besleyin yoksa memeyi kabul etmiyor tembelleşiyor bebek
Suana kadar meme veriyorum ama sürekli ağlıyor sürekli emmek istiyor gelen herkes mama ver bebek aç diyor bunalıma girdim ister istemez üstüne birde kilo almadığını ögrendim daha kötü oldum ama doktorum beni tebrik etti mama vermediğim icin memeye alıştırdığım icin pazartesi kalça ultrosonumuz var kilo boy kontrolü olacak inşallah herşey yolundadır bende rahat ederim :)) pazartesi 1 aylık oluyoruz artık :)