- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Ellerinden geleni yapıyolar canım gerisi nasip zaten.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Gebelik bulantı açısından biraz daha iyi çok şükür bugün randevumuz var özel de bakalım nasıl göreceğiz bebeğimizi inşallah iyidirAllah razı olsun canım evet forumda bir arkadaş da öğleden sonra git dedi,
nasip bakalım..
işlerini layıkıyla yapmaları önemli benim için..
gebelik nsl gidiyo canım?
Gözün aydın canım inşallah sonuna kadar öyle devam eder.. Benim de bugün kontorlüm var inşallah herşey yolundadırSlm kızlar bugun kontrole gttm gecen hafta kan vermstm gebelık kanı dıyolar yedı tüp sonclar ıyıyms cok sukur ultrasonlada baktı haftasyla galan uyumlu sukur rabbıme. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bı guEl duyguyu. 3 hafta snra cagrdı kızlar ne yaplcak acaba acmı gıdeym kan falanmı verılrkı 11 hafta oluyo o zamana naspse
Olacak canım olacak hiç merak etme Allah'ın izniyle evladın olacak inşallah ennnn yakın zamanda.. Yüreği sana benzesin yavrunun senin gibi güzel yürekli olsun, güzel baksın, güzel görsün, güzel insanlarla karşılaşsın hep inşallah
Olacak canım olacak hiç merak etme Allah'ın izniyle evladın olacak inşallah ennnn yakın zamanda.. Yüreği sana benzesin yavrunun senin gibi güzel yürekli olsun, güzel baksın, güzel görsün, güzel insanlarla karşılaşsın hep inşallah
Gittin mi kontroleEllerinden geleni yapıyolar canım gerisi nasip zaten.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Gebelik bulantı açısından biraz daha iyi çok şükür bugün randevumuz var özel de bakalım nasıl göreceğiz bebeğimizi inşallah iyidirOnun dışında ben grip oldum burnum ve gözüm akıyo öyle idare ediyoruz bugünümüze şükür
Gözün aydın canım inşallah sonuna kadar öyle devam eder.. Benim de bugün kontorlüm var inşallah herşey yolundadır
Alpi seninde yarın görüş günün çok heyecanlisindir..Gittin mi kontroleNasilmis minnak kuzu..
Evet canim yarinAlpi seninde yarın görüş günün çok heyecanlisindir..
Inşaallah herşey yolundadır canım haber edersin
Son aylarda çok nazlı oldular bizimki 4aydir göstermiyor nerdeyse yandan azıcık görüyoruz tam net değil..Evet canim yariniki ay oldu yuzunu görmeyeli insallah yarin görürüm.. Gerci su anda bana ters gibi geliyor ama bakalim yarin görecegiz .. Bakalim kac kilo olmusuz
Dogunca saklayamaz yuzunu kartanesinin dedigi gibi :) Bende hatira olsun istiyorum son aylarda buyudugu icin net cikar ama bakalim kismet :))Son aylarda çok nazlı oldular bizimki 4aydir göstermiyor nerdeyse yandan azıcık görüyoruz tam net değil..
Doğunca görürsün diyor doktor sağlıklı dogsunlarda öyle görürüz
Benim iki haftaya düştü sonra haftada bir gidecem belki o ara yakalariz hatıra kalsın diye istiyorum
Ben yazıyorum o beni tekmeliyor çok beklersin anne der gibi
Gittin mi kontroleNasilmis minnak kuzu..
Dr kapısında bekliyoruz teyzeleri kalbim gümm gümm atıyo çıkınca güzel haberlerimizi yazarız inşallah size
Maşallah canım aylar ayları kovalasın,
oh masallah canim simdi sen bu haftadan sonra gittikce ne guzel kipirtilarini goreceksin :) karninda kaykay yapacak .. Amin canim insallah hadi darisi bana olsun bende guzel habeelerle gelirim insalalh ..
Amin canim benim bende belki boyu falan uzamıştır diye ümit ediyorum anne karnında 2 hafta önde gidiyordu o yüzden Doğum kilosu iyiydi :)Semra24 Canım hangi hastane? Seninle aynı şehirde olduğumuz için merak ettim..
Kilo olayına takılma bazı bebekler yavaş yavaş alır..
Rabbim hayırlı evlat etsin..
Canım tecrübelerini aktardığın için çook teşekkürler❤ Bu arada biberona alışan bebeği memeye alıştırmak büyük başarı bildiğim kadarıyla bravo sana.. inşallah sağlıkla büyütürsün yavrunu❤Merhaba kızlar :)
İnşallah herkes iyidir herşey yolundadır:)
Bende anca fırsat bulup takip etmeye çalışıyorum sizi defne hanım biraz huysuz :) onunla uğraşıyorum:)
Sizlere küçükte olsa tavsiyelerim olacak benim yaşadığım sorunları yaşamayın diye :)
İlk olarak ben kontrole gittim ve apar topar ameliyata alındım tansiyonum 18 e firladigi icin, çok fazla hayalimiz vardı fotoğrafçı gelir güzel anları çekeriz falan dedik ama bebek doğduktan sonra anca gelebildi herkes:)
Göğüs uçlarım olmadığı icin ve sezeryanla olduğum icin sutum hemen gelmedi bebekte ememedi zaten sabırsız inanılmaz hemde ve hala öyle :) mama vermek zorunda kaldık hiç bir şekilde memeyi almadı ucu çıkmadı derken 1 hafta bebisi biberonla besledik sagolsun hastane berbat çıktı hiç bir bilgi ve yardımı olmadı Allah kimseyi düşürmesin o hastaneye
Sonrasında zorda olsa memeye alıştırdım mamayı kestim bu arada kesinlikle biberon vermeyin bebeğe mama verecekseniz bile kasikla yada şırıngayla besleyin yoksa memeyi kabul etmiyor tembelleşiyor bebek
Suana kadar meme veriyorum ama sürekli ağlıyor sürekli emmek istiyor gelen herkes mama ver bebek aç diyor bunalıma girdim ister istemez üstüne birde kilo almadığını ögrendim daha kötü oldum ama doktorum beni tebrik etti mama vermediğim icin memeye alıştırdığım icin pazartesi kalça ultrosonumuz var kilo boy kontrolü olacak inşallah herşey yolundadır bende rahat ederim :)) pazartesi 1 aylık oluyoruz artık :)
Amin canım inşallah darısı başınıza olsun aminnnnnMaşallah canım aylar ayları kovalasın,
kucağına aldığında asıl mutluluğu yaşayacaksın..
=)
Ne zaman hissederim acaba alpi yaa harika bişey olur o zaman❤ yarın da senin güzel haberlerini bekliyoruz Prenses İnci nin güzel yüzünü görürsün inşallahoh masallah canim simdi sen bu haftadan sonra gittikce ne guzel kipirtilarini goreceksin :) karninda kaykay yapacak .. Amin canim insallah hadi darisi bana olsun bende guzel habeelerle gelirim insalalh ..
Aa o hastane o kadar kötümüymüş canım bende baya pahalı diye duymuştum demekki çok iyi demiştim. Ne kadara mal oldu sana doğum.. bende Fatih medical parka gidiyorumAmin canim benim bende belki boyu falan uzamıştır diye ümit ediyorum anne karnında 2 hafta önde gidiyordu o yüzden Doğum kilosu iyiydi :)
Özel Gaziosmanpaşa hastanesi Allah kimseyi düşürmesin apar topar ameliyata alındığım icin seçemedim hastaneyi yoksa medicalparkta Doğum yapmayı planlıyordum çok ilgililer Doğumdan sonra mutlaka emzirme eğitimi veriliyor hatta kızımın doktoru medicalparkta beni emzirme eğitimine gönderdi sagolsun çok ilgilendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?