• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Poposunu gördük geldik :KK48: Cok sükür iyi hersey yolunda gorus suresi 2 haftaya dustu nst ye girecegim iki hafta sonra ..
bir hafta geriden geliyor minnak kizim hala ama doktor haftasiyla uyumlu diyor :KK66:
Bizden haberler böyle ❤
Oy prenses MasaAllah ona.
Ohh çok ozlemeden gorecez minikleri artık onun keyfisi yetiyor bize..
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah

Aynen canım çok kötüydü sancı 1hafts uyuyamadım hem agri yattığımda öksürük hemde bebise birşey olur Endisediyle uyuyamadım annem çok üzülmüştü durumuma :KK43:
Yanında nazinin geçeceği seni anlayan destek veren 1 kişi olsa yeterde artar bile İnan çok iyi oluyor Allah yanlız kalanlara yardım etsin :KK43:
Benim annem 1 hafta yanımdaydi Allah razı olsun çalıştığı icin anca öyle kalabildi sonrasında akşamları geldi kaldı sagolsun yardımını çok gördüm
Sende güvendiğin birini çağır yanlız bırakmasınlar eğer bebesin benimki gibi huysuz olmazsa rahat edersin :) ben bi gün yanlız kaldım ne kahvaltı nede yemek yiyebildim:)))
Benim annem ve kv yanımda olur canım hastanede ben aslında sdece eşimi istiyorum ama o da yardımcı olamaz bana ama annem kalsın desem kv küsebilir belki bakalım ne gösterecek zaman o günler gelsin ben yavruma kavuşayım da herşey olacağına varır zaten.. Nazının en iyi geçtiği kişiler eşin ve annen nihayetinde ama kv de de olmadan olmuyo idare edicekler artık lohusa beni
Poposunu gördük geldik :KK48: Cok sükür iyi hersey yolunda gorus suresi 2 haftaya dustu nst ye girecegim iki hafta sonra ..
bir hafta geriden geliyor minnak kizim hala ama doktor haftasiyla uyumlu diyor :KK66:
Bizden haberler böyle ❤
Utangaç kız gene yüzünü göstermedi desene alpi sürpriz olcak size doğduğu zaman Sağlığı yerinde olsun da boşver doğunca görürsün az kaldı ne de olsa❤

mesajlar-info-gunaydin01.jpg

Tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. Anne olmak için doğurmak gerekmez bizler doğuştan anaç ruhumuzla merhametimizle birer anneyiz zaten:) ve en büyük çocuklarimiz eşlerimiz ;) hepinizi öpüyorum seneye hamile kalmayan kimse kalmasın inşallah

Anne olmak Hacer olmaktı...ıssız çöllerde bir çift nemli göz olup, ilmik ilmik Boğaz'ında düğümlenen kelimeleri bir türlü telaffuz edememekti.
Anne olmak; Asiye olmak.. Musa'lara kucak açmaktı. Ona inanmaktı. Anne olmak Kemal minberinde Meryem'ce hayayı okumak.. Meryem'in iffetini yüreğinde taşımak...Anne olmak; Hatice olmaktı ve vefa tezgahında teslimiyet dokumaktı, ve giderken ardında yokluğunda hüznü yaşayan buğulu gözler, müteessir yürekler bırakmaktı. Anne olmak Aişece ilme vurulmak Fatmaca yiğitler doğurmak, Zeynepçe hüzne boğulmaktı... Anne olmak yağmur yüklü bir bulut olup, göz Pınar'ından süzülen her damla yaşla, körelmiş yüreklere Rahman'ın rahmetini muştulamaktı.
Tüm Annelere selam olsun....

Back