Poposunu gördük geldik
Oy prenses MasaAllah ona.Poposunu gördük geldikCok sükür iyi hersey yolunda gorus suresi 2 haftaya dustu nst ye girecegim iki hafta sonra ..
bir hafta geriden geliyor minnak kizim hala ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bizden haberler böyle ❤
Aynen öyle ramazanin ilk gunu gorus gunumuzOy prenses MasaAllah ona.
Ohh çok ozlemeden gorecez minikleri artık onun keyfisi yetiyor bize..
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah
Benim annem ve kv yanımda olur canım hastanede ben aslında sdece eşimi istiyorum ama o da yardımcı olamaz bana ama annem kalsın desem kv küsebilir belki bakalım ne gösterecek zaman o günler gelsin ben yavruma kavuşayım da herşey olacağına varır zaten.. Nazının en iyi geçtiği kişiler eşin ve annen nihayetinde ama kv de de olmadan olmuyo idare edicekler artık lohusa beniAynen canım çok kötüydü sancı 1hafts uyuyamadım hem agri yattığımda öksürük hemde bebise birşey olur Endisediyle uyuyamadım annem çok üzülmüştü durumuma
Yanında nazinin geçeceği seni anlayan destek veren 1 kişi olsa yeterde artar bile İnan çok iyi oluyor Allah yanlız kalanlara yardım etsin
Benim annem 1 hafta yanımdaydi Allah razı olsun çalıştığı icin anca öyle kalabildi sonrasında akşamları geldi kaldı sagolsun yardımını çok gördüm
Sende güvendiğin birini çağır yanlız bırakmasınlar eğer bebesin benimki gibi huysuz olmazsa rahat edersin :) ben bi gün yanlız kaldım ne kahvaltı nede yemek yiyebildim:)))
Utangaç kız gene yüzünü göstermedi desene alpi sürpriz olcak size doğduğu zaman Sağlığı yerinde olsun da boşver doğunca görürsün az kaldı ne de olsa❤Poposunu gördük geldikCok sükür iyi hersey yolunda gorus suresi 2 haftaya dustu nst ye girecegim iki hafta sonra ..
bir hafta geriden geliyor minnak kizim hala ama doktor haftasiyla uyumlu diyor
Bizden haberler böyle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?