Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iki gündür ses yokHerkes ıyıdr ınsallah kmseden ses cıkmıyor
Günaydin herkese Biz iyiyiz cok sukur ayaklarim baldirlarim sisti yururken zorlaniyorum o kadar .. Varis olustu resmen..
Sizler nasilsiniz @svd_a @deeploneliness u-mutlu lale vesselam_ etiket yaparsak gelirler _Verda_ canim sen naptin adet oldun mu ? En son gelmemisti sanki test yapmistin negatifti..
Olmamakta kotu biliyorum benimde leke leke gelirdi olsada rahatlasam derdim.. Aynen öyle yeni ay yeni umutlara gebe .. Sen iyi olda hersey olur insallah zamanGünaydın canım varis oluyo gebelikte,
benim anneminde olmuş, hala devam =)
Ara lekelenmelerim oldu cnm
dün nihayet söküldü
hayırlısı artık,
yeni ay yeni umutlar..
Olmamakta kotu biliyorum benimde leke leke gelirdi olsada rahatlasam derdim.. Aynen öyle yeni ay yeni umutlara gebe .. Sen iyi olda hersey olur insallah zaman
Gebelikten sonra gecer umudum var kan pihtilasmasida var ya onun etkisi coktur diye dusunuyorum varis icin..
Alistim ama gobekten yaptigim icin bu aralar cok zorlaniyorum inci tam igne yaparken geliyor korkudan nasil yapacagimi bilmiyorum doktor her ne kadar ona gelmez desede uyanik olunca cok korkuyorum .. Bacak kolda cok kasli diye daha cok aciyomus o yuzden alistigim yerden devam ediyorum artik az kaldi zaten 37de kesecegiz igneyi..Aynen canım benim..
iğneleri yaparken zorlanmıyosun dimi?
bu arada incimiz nsl kilo almış mı
yoğunluğum çoktu yazamadım..
Alistim ama gobekten yaptigim icin bu aralar cok zorlaniyorum inci tam igne yaparken geliyor korkudan nasil yapacagimi bilmiyorum doktor her ne kadar ona gelmez desede uyanik olunca cok korkuyorum .. Bacak kolda cok kasli diye daha cok aciyomus o yuzden alistigim yerden devam ediyorum artik az kaldi zaten 37de kesecegiz igneyi..
Almis almis cok sukur 1900 gram olmusuz haftasini yakalayamasakta sukur kilomuz iyi .. Sagol canim simdi bile dusunup sorman yeter ♡♡
Amin canim insallah nasip olur en kisa zamanda hemde ..Sevindim kuzum, alır o zamanla merak etme,
hele doğsun inşallah anne sütü de almak nasip olsun
nasıl kilo alır.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlk çocuğumun kız olmasını istiyorum ben de.
can yoldaşı olur diye...
inşallah rabbim nasip eder. .
hayırlısı olsun gülüm...hayırlısı ilerdedir inşallah...bende bu ay normal deniyorum işte...saldım çayıra mevlam kayıra...hayırlısı bakalım...sen tedavi düşünüyor musun bu ay?LeYLa_21 Abla sen nasılsın, ben adet oldum.
Amin canim insallah nasip olur en kisa zamanda hemde ..
Bu kadar kisi dua ediyoruz Rabbim nasip edecek insallah dualarimiz kabul olacak ..
hayırlısı olsun gülüm...hayırlısı ilerdedir inşallah...bende bu ay normal deniyorum işte...saldım çayıra mevlam kayıra...hayırlısı bakalım...sen tedavi düşünüyor musun bu ay?
Günaydın HanımlarGünaydin herkese Biz iyiyiz cok sukur ayaklarim baldirlarim sisti yururken zorlaniyorum o kadar .. Varis olustu resmen..
Sizler nasilsiniz @svd_a @deeploneliness u-mutlu lale vesselam_ etiket yaparsak gelirler _Verda_ canim sen naptin adet oldun mu ? En son gelmemisti sanki test yapmistin negatifti..
Günaydın Hanımlar
Benim bu ara kalça ağrım arttı oturup kalkarken yürürken ağrılar yaşıyorum onun haricinde iyiyiz çok şükür Sizler nasılsınız?
1 aydır dr a gitmedim bu Cuma ya da haftaya gitmeyi planlıyorum umarım oğluş da iyidir Zaman işle okulla geçiyor canım siz neler yapıyorsunuz? Eşinin ameliyatı da güzel geçsin inş.Kuzum benim paşa nasıl,
zaman nsl geçiyor ya, yolu yarılaşmışsınız =)
1 aydır dr a gitmedim bu Cuma ya da haftaya gitmeyi planlıyorum umarım oğluş da iyidir Zaman işle okulla geçiyor canım siz neler yapıyorsunuz? Eşinin ameliyatı da güzel geçsin inş.
Baya yoğun geçmiştir, ama ramazanda rahat edersiniz misafir açısından gitme sırası size gelmiş :) İnşallah canım kontrole gidince haber ederim inş..Yoğunluk vardı canım kv kp geldi memleketten,
15 gün e yakın kaldılar,
sonrasında yine misafir yoğunluğum oldu.
Sanırım Ramazan'da eşim ameliyat olacak..
İyidir kuzum annesi iyi bakıyo ona maşallah..
Günaydin herkese Biz iyiyiz cok sukur ayaklarim baldirlarim sisti yururken zorlaniyorum o kadar .. Varis olustu resmen..