Size de eglence çıktı :)))
Kiz bak ne güzel sikintimiz gitti ilahi ben
Bazen se sanslisin biz 7/24 bide digiturk var evde
Ayy bende de hiç yok evlilik yıldönümüzdd dışarı çıktık eşim ne yiyelim dedi ben fastfood dedim o kadar yaniTam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu sizeO iyi anlar suprizlerden ..
Bende guzel yemek yapar masayi kalplerle kirmizi konseptle susler sonrada pasta hediye haydi disariya sinemaya gidelim derim biter gider gun bendede romantiklik yok :)
aynı bizdeki tablo bende değiştiriyom ama bişey yok bak değiştirsene diyo diziler var onları hiç görmüyo sanki her akşam aynı dizileri izliyoz diyoMaç mı izleyecegiz yahu diyorum al ac istedigini diyor aliyorum kumandayi aciyorum bi kanali 10 dk sonra cok sıkıcı bu dizi deyip aliyo kumandayi bi bakiyorum mac izliyoruz yine
Bütün dizilere saçma bunu mu izliyecegiz diyor bende tamam al istedigini ac diyorum trip atincada arkasini donup uyuyo o daha feci tek kalmaktansa izliyorum :))Ayy bende de hiç yok evlilik yıldönümüzdd dışarı çıktık eşim ne yiyelim dedi ben fastfood dedim o kadar yani
Evet @Hira love anlar bu işlerden
aynı bizdeki tablo bende değiştiriyom ama bişey yok bak değiştirsene diyo diziler var onları hiç görmüyo sanki her akşam aynı dizileri izliyoz diyo
Cüşş pardon :))) 70 nedir yahu disarda izlemelerinden iyi tabide az parada degilmis hani .. Bizimki senelik 1000 liraBu akşam ne kadar ödüyon digitürke dedim 70 dedi içime oturdu ben o paralarla neler alırım her ay biriktirsem gıcıkolmasa da dışarı gitcek izlemeye öylede istemiyorum kaderime razı oluyorum... napim çok şükür başka alışkanlığı yok obda zevk alıyo bende idare ediyom
Ohh ellerine sağlık hamarat hatun.. senin kv kp döndümü köyden gitmişlerdi ya?
Bende üşenirdim şimdi yerimden kalkmaya hele birde beni gibi üst kattaysan mutfak aşağıdaysa.. senin de dubleksti bildiğim kadarıyla
Tam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu sizeO iyi anlar suprizlerden ..
Bende guzel yemek yapar masayi kalplerle kirmizi konseptle susler sonrada pasta hediye haydi disariya sinemaya gidelim derim biter gider gun bendede romantiklik yok :)
@Hira love evet evet arada denk geliyordum onun bu konuda yazdıklarına bu hatun tam benlik:) pinkcim.yerin cok belli su an
Yok canım alınmadı ama akıllı telefonlar ortalığı karıştırdı onlar alınca çarşı pazar karıştı :dAnam saatler mi alindi :) dünyadan haberi yok dedikleri bu olsa gerek
Bizimkide erman toroğlunun yorumlarını izliyo hangi kanaldı bilmem kapattık artık uyucaz yarın iş var erken kalkcazzz.. bende yanlız oturmayı yatağa yanloz girmeyi sevmem hiç illa yapışık ikiz olcazBütün dizilere saçma bunu mu izliyecegiz diyor bende tamam al istedigini ac diyorum trip atincada arkasini donup uyuyo o daha feci tek kalmaktansa izliyorum :))
Beyaz tv izliyoruz su an sacma sacma sarkilar caliyor arkadada
Sorma canım hd diye 10 küsür fazla ödüyomuş napim artık bende senin gibi diyorum sigara filan da içmez onu içse hem kendine zarar hemde onun kat kat fazlasını harcar napalımCüşş pardon :))) 70 nedir yahu disarda izlemelerinden iyi tabide az parada degilmis hani .. Bizimki senelik 1000 liraAma sesim cikmiyor calisan o bi mac izliyo baska kötü aliskanligida yok
Oh oh süper o zamn hep orda kalsınlar sorun yokCanım onlar temelli memlekete taşındılar,
oradan ev aldılar,
3 ay filan oluyo yoklar.
Evet canım dubleks
ben yukarıdayım
mutfak aşağıda sorun işte orada başlıyor
Ben acayip şeyler yaptım canım zamanında, misal birini anlatayım,
gece 00:00 a yakın vakitlerde çöp atmaya gönderdim,
o gelene kadar kapıdan masaya kadar yere mumlardan yol yaptım,
tvye doğum günü slaytı hazırladım, en sevdiğimiz şarkı eşliğinde,
pastaya baş harflerimizi yazdım, kendim yapmıştım,
ha birde hediyeler almıştım onları koydum ,
anahtarını vermemiştim bilerek, kapıya vurdu vurdu
geç açtım tabi, slaytı ayarla mumları yak filan derken,
eşim kapıda zeynep hadi diyodu,
açtım ve şok oldu!!
GERİSİ bende kalsın...
@four dahlia
Aynen canım @Hira love olsaydı kesin bir sürü örnek verirdi bana,
ama şu an meşguldur belki
işi filan vardır..
Bizde de öyle canım benşm kv altı ben üstü temizliyoruz Allah tan yoksa ben yanmıştım tüm hsonum temizlikle geçerdiu-mutlu lale
Benim iki süpürge, iki viledam var,
taşımamak için böyle bir çare buldum.
Bir vileda alt katın banyosunda,
diğeri üst katın banyosunda
kolaylık oluyor
İyi geceler canım,
aynen eşimin beklentisi yüksektir,
bir geçen sene hamileyken yapamadım sürpriz
onun dışında her doğum günüsü güzel geçti..
=)
Aminnn Allah razı olsunn canımm bekleyen cümlesine nasip etsinu-mutlu lale canin benim duani okudum Rabbim gonlune gore versin kuzum.. dualarimizi kabuk etsin guzel Mevlam.. hayirli geceler :)
Allah razi olsun kuzum. he valla bu aralar zaten çok doluyum iyi geldi gülmekDurduk yere sevaba girdik desene oh miss :))
Rabbim.aglatmasin canim benim
Günaydin uykucular
Günaydın canlarGünaydın kizlarr
Günaydın kızlaaaaar,Kartanesi_26 duanı okudum canım Allah bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Al_pi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?