Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çocuğun üstüne öyle bi yük yüklemek çok saçma bence hemde çocuk varken daha stres oluyodur kavga nedeni çok olur
Yaşasınn annen gelmiş demek gözün aydın ana kız oturun ohhh hatta 3 kuşaksınız kız

akşam yada yarın ilk idrarla yapacam canımcım...dualarınızı bekliyorum..inşallah Rabbim yüzümü güldürür...
Ikinci bebis bu sefer bekletmeden gelir Insallah canım. Ama test icin bizi de cok bekletme. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ikinci bebis bu sefer bekletmeden gelir Insallah canım. Ama test icin bizi de cok bekletme. Güzel haberlerini bekliyoruz
AMİNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM AMİNNNNNNNNNN...özlem tabloma baktınmı tatlım..nasıl sence?bana yorum yaz ya...akşamki ateşi bir göreyim sabahta gelen giden olmazsa inşallah yapacam yarın canım ya....daha fazla bekledikçe bende stres yapıyorum..varmı yokmu diye...

Tahmin etmiştim canım
kız eşimin doğum günüsü h. sonu
ne yapsam diyorum
senden güzel fikirler çıkar dediler..

=))
Iyiki dogdun de kocaman op bitti gitti . Ben biraz dusuneyim canim. Ben esimin son dogum gununde hic ahanda bu dedigimi yaptim napiyim ama bayramdi

Aynen canım cok degsik bi psikoloji oluyo bence hata . Aynen canim yaa cok mutluyum bugum :). Iste annem gelcek sapamayiz diye dun yeni bi şapka denedik bimin şapkası sapkami taktım basima ciktim asfalt yoluna ben bir subay beklerken copcude cikti karsima bu kez defne uyanmadi

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Ben diyarbakırdayım. Burda belediye başkanları filan tutuklandı eylem olmasın diye internet kesiliyor kusura bakmayın. Gitti mi gelmiyor. Ara ara veriliyor.
Burası çok karışık zaten şimdi de dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum koridorda yürüyüş yapıp yaZıyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin

Canım benim ne zaman tayin istiyceksiniz?
Allah yardımcın olsun,
oralar baya karışık..

Eşimin doğum günü h.sonu.
Sende güzel bir fikir var mı

Pinkpinkblue Hiç bayrama denk gelmedi cicim bizimki =)

Tahmin etmiştim canım
kız eşimin doğum günüsü h. sonu
ne yapsam diyorum
senden güzel fikirler çıkar dediler..

=))
Arkadaslarim bana guvemis ama suan lafam hiç calismiyo yahu . Guzel sevdigi yemeklerle dolu bir masa disinda. Cift tsortlerinden alabilirsin guzel bi baski yaptirabilirsin. Bunu yaparsan iki paket yapsan hediyeleri sana aldim kislanirim diye kendimede aldim de ayni anda acip giyinin yada ustunuzdekileri cikarmisken giyinmeyin ribbo ribboonn yapinn

Gıcık hamilesin ve bana söylemiyorsun! Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin, ee kız mı erkek mi yeğenim :) adı ne olcak. Özledim seni.
Şekerimm:)) sen beni unutmuşsun anacım,bende çok özledim.Sağol canımcım seninkinide bağışlasın,berfine arkadaş geliyor bir prenses canım

Hahahah çok güldüm şekercim,
tişört güzel fikir,
araştırayım biiii

Canım benim ne zaman tayin istiyceksiniz?
Allah yardımcın olsun,
oralar baya karışık..

Eşimin doğum günü h.sonu.
Sende güzel bir fikir var mı

Pinkpinkblue Hiç bayrama denk gelmedi cicim bizimki =)

Eşimin işi özel onun yüzünden bir yere gidemiyorum.
Ne mutlu sana canım. Bilmiyorum ki belki resimlerinizden oluşan bi slayt hazırla arka fona da şarkınızı koyabilirsin. Güzel bi masa hazırlayıp sevdiği yemekleei yapabilir bu gün için seksi bi şeyler giyebilirsin.
Ben kapıdan içeriye doğru masaya kadar iki şerit halinde mum diZmiştim. Ama mumların arasına kağıt bırakmıştım yaZıcıdan çıkartıp bunlar senin için diye önce çiçek almıştım buket o vardı takip et yaZmıştım. Sonra yine mumla sonra bu kokunu çok seviyorum demiştim benim için sıkar mısın yazabilirsin parfüm almıştım. Sonra masaya gelene kadar mum vardı. Mumla banyoya doğruda gidebilir yani.

Doğum günü aynı gün farklı yerlerde önceden pastaları alıp kutlayabilirsin canım. Adamın içi dışı pasta olsun.

Son düzenleme:
Whatsup grubuna bende girmek istiyorum. Telefonum çoklu alıntı yapmıyor. Resim çekip tek tek üye ekliyorum. Ordan yaZarsam daha kolay
umutLatahzen canım geçen seni etiketledim olmadı.

Benim telefonum i phone 5s kızlar benim telefonumdan olup kk da çoklu alıntı yapamayan var mı. Cevap verirken çok mahçup oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…