- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Amin kızlar ağzınıza sağlık inşalah Rabbim hepimize nasip eder..@Al_piu-mutlu lale Kartanesi_26 gecikmeli oldu ama dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah :)
Çocuğun üstüne öyle bi yük yüklemek çok saçma bence hemde çocuk varken daha stres oluyodur kavga nedeni çok olurSlm canimcimmm. Benimkde kpssde okkali bi pointtt almam lazimki yerleseyim yani hayal. Dovelim tabi kariyi :). Aynen o ciftlere uyduk canim evlilik kurtarmak icin cocuk yapanlar varya salak bence . Oh afiyet olsun Allah kabul etsin . Benimde annecigim geldi yaşasın
Ne deniyodun anlamadımVallahi bildindun bu msji yazdigin saatlerde cok onemli bi isim vardi yeni prz. Deniyodum
akşam yada yarın ilk idrarla yapacam canımcım...dualarınızı bekliyorum..inşallah Rabbim yüzümü güldürür...LeYLa_21 canım test yaptın mı? Bugün bat günün diye hatırlıyorum..
Ikinci bebis bu sefer bekletmeden gelir Insallah canım. Ama test icin bizi de cok bekletme. Güzel haberlerini bekliyoruzakşam yada yarın ilk idrarla yapacam canımcım...dualarınızı bekliyorum..inşallah Rabbim yüzümü güldürür...
AMİNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM AMİNNNNNNNNNN...özlem tabloma baktınmı tatlım..nasıl sence?bana yorum yaz ya...akşamki ateşi bir göreyim sabahta gelen giden olmazsa inşallah yapacam yarın canım ya....daha fazla bekledikçe bende stres yapıyorum..varmı yokmu diye...Ikinci bebis bu sefer bekletmeden gelir Insallah canım. Ama test icin bizi de cok bekletme. Güzel haberlerini bekliyoruz
Gıcık hamilesin ve bana söylemiyorsun! Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin, ee kız mı erkek mi yeğenim :) adı ne olcak. Özledim seni.@vesselam_ canım gözünüzün aydın.Degerin kat kat artsin Rabbim tamamına erdirsin :) darısı olmayanların başına inşallah
Iyiki dogdun de kocaman op bitti gittiTahmin etmiştim canım
kız eşimin doğum günüsü h. sonu
ne yapsam diyorum
senden güzel fikirler çıkar dediler..
=))
Aynen canım cok degsik bi psikoloji oluyo bence hata . Aynen canim yaa cok mutluyum bugum :). Iste annem gelcek sapamayiz diye dun yeni bi şapka denedik bimin şapkasıÇocuğun üstüne öyle bi yük yüklemek çok saçma bence hemde çocuk varken daha stres oluyodur kavga nedeni çok olur
Yaşasınn annen gelmiş demek gözün aydın ana kız oturun ohhh hatta 3 kuşaksınız kız
Leyla ablacum sabah ilk idrarla yap bence :)akşam yada yarın ilk idrarla yapacam canımcım...dualarınızı bekliyorum..inşallah Rabbim yüzümü güldürür...
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Ben diyarbakırdayım. Burda belediye başkanları filan tutuklandı eylem olmasın diye internet kesiliyor kusura bakmayın. Gitti mi gelmiyor. Ara ara veriliyor.
Burası çok karışık zaten şimdi de dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum koridorda yürüyüş yapıp yaZıyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin
Arkadaslarim bana guvemis ama suan lafam hiç calismiyo yahuTahmin etmiştim canım
kız eşimin doğum günüsü h. sonu
ne yapsam diyorum
senden güzel fikirler çıkar dediler..
=))
Şekerimm:)) sen beni unutmuşsun anacım,bende çok özledim.Sağol canımcım seninkinide bağışlasın,berfine arkadaş geliyor bir prenses canımGıcık hamilesin ve bana söylemiyorsun! Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla eline almayı nasip etsin, ee kız mı erkek mi yeğenim :) adı ne olcak. Özledim seni.
Arkadaslarim bana guvemis ama suan lafam hiç calismiyo yahu. Guzel sevdigi yemeklerle dolu bir masa disinda. Cift tsortlerinden alabilirsin guzel bi baski yaptirabilirsin. Bunu yaparsan iki paket yapsan hediyeleri sana aldim kislanirim diye kendimede aldim de ayni anda acip giyinin yada ustunuzdekileri cikarmisken giyinmeyin ribbo ribboonn yapinn
Canım benim ne zaman tayin istiyceksiniz?
Allah yardımcın olsun,
oralar baya karışık..
Eşimin doğum günü h.sonu.
Sende güzel bir fikir var mı
Pinkpinkblue Hiç bayrama denk gelmedi cicim bizimki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?