- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Öncelikle duana aminnn ama benim için zor 90 filan alamam lazım kpssden oda imkansızValla canim inş bizde memeur okuruz. Ark ile bir araya gekimce kendimi ezik hissediyorm ev hanimi olarak. Oyle hissetmeyem ark esleride var gecen oturmaya gittik kadin bana nerden akirsin kiyafet dedi bemde lcw genelde dedim ayy ben orayi hic sevmem kalıpları hic güzel degil dedi lüx bi marka soyledi bende bi pant o kdar parayida ben vermem dedim . Sonra benim telimi ezikledi samsung diye . Esime anlattim kadin böyle böyle yaptı diye oda bi bozuldu uzuldu kocasi ay sonunu nasıl getircem diye dusunuyo oda sana havami atiyo dedi . Neyse bak simdi omce hamile kal sonrada memur ol amin . Koca kisisi evet bugun bana kızdı sampuan haliya döküldü diye al bu haliyi cope at diyo . Durmadan didismeye başladık . Simdide mac izliyoruz ben izlemiyorum mac duyuyorum . Anneciginde ne yaptin
Evet canım havalar birden soğudu demin annemden geldim bende bugün ona vakit ayırdım gelirken çok üşüdüm neyse ki yakınız çok şükür.. tv de de bişey yok oturuyoruz öyle işte napalım hsonu da bitti yarın iş var
Uff sorma cnm ya çocuklar uyuyor mama saatlerini bekliyorum tv ye Bakıyorum ama bos boş sıkıldım bdv konulari da sıktı artik zatem nadir yorum yazarim.. yazasim hic gelmiyor zaten ay daraldım
Allah razi olsun kuzum. aynı listeye okuyoruz yine@deeploneliness
@Ebush_354 M M_atruskau-mutlu lale Al_pi kızlar duanızı okudum, hakkınızı helal edin biraz geriden geliyorum... Rabbim gönlünüzde ki duayı gerçekleştirsin
Bu arada ben ilk sayfada ki listeye göre okudum, güncel liste varmıydı acaba ?
Ablam yarın test günün diye bugünden okudum duanı. Rabbim gönlüne göre versin inşallahAmin gülüm inşallah
_Verda_ yok cnm kv erkenden yatar yoruluyor gün içinde... kp eşim ben tv ye bakiyoruz kocaya kalk sevslm dedim sonra aman sıkıntıdan da svsilirmiymis dedim vazgectim
Sen ne yapiosun
Aynen canım çok şükür yakınız.. hımm eşinin doğum günü dmeek ne yapsan hoşlanır nasıl bi kutlama onu mutlu ederse öyle bişeyler yapman lazım ama işin zorOh ne güzel canım anneyle yakın olmak iyidir,
aynen çalışanlara yarın iş var, =)
Bu cumartesi eşimin doğum günüsü,
ne yapsam diye düşünüyorum canım..
Uyusunlar büyüsünler canım, tek misin,
kayınvalide yanında mı?
Bdv'ye bende çok nadir yorum yazıyorum canım
bazen oyun bölümüne sarıyorum, iyi oluyor..
=)
Durduk yere sevaba girdik desene oh miss :))Akşam akşam güldürdün kuzum ya
Aynen canım çok şükür yakınız.. hımm eşinin doğum günü dmeek ne yapsan hoşlanır nasıl bi kutlama onu mutlu ederse öyle bişeyler yapman lazım ama işin zor
Allah razı olsun gülüm.Amin inşallah ablacım.. Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün canım..Ablam yarın test günün diye bugünden okudum duanı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Okudum yawrum ya çok şükür halime bende tembelim üşengecim falan ama yaptimi tam yaparim hem hatun da biraz fazla abartmis yemek yapiliyorsa bende yiyorum cay yapiliyorsa bende iciyorum ayrica evi tertemiz yapinca huzur buluyorum yani onun psikolojisi bozulmuş cocuklardan firsat bulup temizlik yapinca isyan değil şükrediyorum canim ..Bdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)
Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum
=)
four dahlia
O kadar kisinin icinde senin de canın sıkıliyorsa biz ölelim_Verda_ yok cnm kv erkenden yatar yoruluyor gün içinde... kp eşim ben tv ye bakiyoruz kocaya kalk sevslm dedim sonra aman sıkıntıdan da svsilirmiymis dedim vazgectim
Sen ne yapiosun
Ne ilginç benimde hayalim ev kadını olmakBdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)
Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum
=)
four dahlia
Benvçle sürpriz konularında çok yeteneksizim ama inşallah kızlardan güzel bi fikir veren çıkarCanım hep yaparım kutlama tarzında da, değişiklik olsun istiyorum
düşünüyorum bakalım nsl bir fikir çıkıcak..
Daha bir hafta var..
=)
Alpi katılıyorumO kadar kisinin icinde senin de canın sıkıliyorsa biz ölelim
Ama güldüm yazdigina sıkıntın giderdi bi deneseydin
Az kaldi canim sonunda dayanamayacagim zaten:))O kadar kisinin icinde senin de canın sıkıliyorsa biz ölelim
Ama güldüm yazdigina sıkıntın giderdi bi deneseydin
Sizi fenalar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?