Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Öncelikle duana aminnn ama benim için zor 90 filan alamam lazım kpssden oda imkansız
O kadın ne öle kız adamın ocağına incir ağacını dikmiş anlaşılan önemli olan yakıştırmak tonla para harcamak değil gel bi o kadını dövelim çocuktan sonra çiftler daha çık didişmeye başlıyomuş nedense ya siz de onlara uydunuz demek halıya alt trafı şampuan dökülmüş ya yağ dökülseydi nolurdu
O maçları sen bide bana sor maç öncesi yorum maç ve sonrası yorum delirmemek işten değil bende telden dizi açıyom bu seferde iletişimimiz olmuyo geçen gün inşallah şu futbol bigün biter federasyon kapanır amiiiin diye dua ederken buldum kendimi Anam aşure yaptı ayıptır söylemesi canım bend gittim oturduk ana kız azcık kaynattık benim koca da futbol oynuyoya maça gitmişti geldi yemek yedik eve geldik.. sen naptın bakalım gittiniz mi gezmelere işten fırsat bulup

Oh ne güzel canım anneyle yakın olmak iyidir,
aynen çalışanlara yarın iş var, =)
Bu cumartesi eşimin doğum günüsü,
ne yapsam diye düşünüyorum canım..

Uff sorma cnm ya çocuklar uyuyor mama saatlerini bekliyorum tv ye Bakıyorum ama bos boş sıkıldım bdv konulari da sıktı artik zatem nadir yorum yazarim.. yazasim hic gelmiyor zaten ay daraldım

Uyusunlar büyüsünler canım, tek misin,
kayınvalide yanında mı?
Bdv'ye bende çok nadir yorum yazıyorum canım
bazen oyun bölümüne sarıyorum, iyi oluyor..
=)

_Verda_ yok cnm kv erkenden yatar yoruluyor gün içinde... kp eşim ben tv ye bakiyoruz kocaya kalk sevslm dedim sonra aman sıkıntıdan da svsilirmiymis dedim vazgectim
Sen ne yapiosun
Akşam akşam güldürdün kuzum ya

Aynen canım çok şükür yakınız.. hımm eşinin doğum günü dmeek ne yapsan hoşlanır nasıl bi kutlama onu mutlu ederse öyle bişeyler yapman lazım ama işin zor

Aynen canım çok şükür yakınız.. hımm eşinin doğum günü dmeek ne yapsan hoşlanır nasıl bi kutlama onu mutlu ederse öyle bişeyler yapman lazım ama işin zor

Canım hep yaparım kutlama tarzında da, değişiklik olsun istiyorum
düşünüyorum bakalım nsl bir fikir çıkıcak..
Daha bir hafta var..

=)

Bdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)

Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum

=)

four dahlia
Okudum yawrum ya çok şükür halime bende tembelim üşengecim falan ama yaptimi tam yaparim hem hatun da biraz fazla abartmis yemek yapiliyorsa bende yiyorum cay yapiliyorsa bende iciyorum ayrica evi tertemiz yapinca huzur buluyorum yani onun psikolojisi bozulmuş cocuklardan firsat bulup temizlik yapinca isyan değil şükrediyorum canim ..
O yaziyi okuyunca kadin iyi ki hayyatta dedim :)))

_Verda_ yok cnm kv erkenden yatar yoruluyor gün içinde... kp eşim ben tv ye bakiyoruz kocaya kalk sevslm dedim sonra aman sıkıntıdan da svsilirmiymis dedim vazgectim
Sen ne yapiosun
O kadar kisinin icinde senin de canın sıkıliyorsa biz ölelim
Ama güldüm yazdigina sıkıntın giderdi bi deneseydin

Bdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)

Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum

=)

four dahlia
Ne ilginç benimde hayalim ev kadını olmak
Canım hep yaparım kutlama tarzında da, değişiklik olsun istiyorum
düşünüyorum bakalım nsl bir fikir çıkıcak..
Daha bir hafta var..

=)
Benvçle sürpriz konularında çok yeteneksizim ama inşallah kızlardan güzel bi fikir veren çıkar enya yaa canım bu saatte patatesli börek çekti nolcak benim bu hamile olmadan aşermelerim

Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…