- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Var benim babam ve kardeşim ama kocam sağolsun bütün gün maç izlese sıkılmazFutbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri
Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri
Hadi git senAz kaldi canim sonunda dayanamayacagim zaten:))
Hadi git senCocuklar uyanik degil mi sizin is zor 4 cocukla abuu birini uyutsan digeri uyanir
CansınSizi fenalar sizi
Siz varsiniz iyi geldiniz cnm
Mama vakitleri geliyor şimdi cnm yedirdikten sonra emzikleri dusmezse uyanmiyorlar ama ne hikmetse oglan tam zamaninda agliyor cok zor bir durum gercekten :))Hadi git senCocuklar uyanik degil mi sizin is zor 4 cocukla abuu birini uyutsan digeri uyanir
Sana katiliyorum bu konuda :))) Benim babam kardesimde hic seyretmez ama artik unuttum onlari 4 seneden beri pazar kahvaltisinda bile mac yorumu izliyoruz :-@Var benim babam ve kardeşim ama kocam sağolsun bütün gün maç izlese sıkılmaz
Ne ilginç benimde hayalim ev kadını olmak
Benvçle sürpriz konularında çok yeteneksizim ama inşallah kızlardan güzel bi fikir veren çıkarenya yaa canım bu saatte patatesli börek çekti nolcak benim bu hamile olmadan aşermelerim
Size de eglence çıktı :)))uyuyolarmış alpim
ortam hazır..
Bazen se sanslisin biz 7/24 bide digiturk var evdeAy alpim benim eşim de dinliyor bazen onları
futbol değil mafya vari konuşmalar içeriyor.
çok sıkıcı.
Can sin ya kurban olduğum rabbim herkesin gönlüne göre versin ne diim sizleri seviyorum kuzumCansınsende bize iyi geliyosun idolümsün hem ev kadını hem çocuklu ohh tam hayalim
Anne bizim baba sana yok demek istiyordurMama vakitleri geliyor şimdi cnm yedirdikten sonra emzikleri dusmezse uyanmiyorlar ama ne hikmetse oglan tam zamaninda agliyor cok zor bir durum gercekten :))
Hic beceremem ben o isleri cnm ya sevmiyorum bu yüzden kutlama yapmayi ne yapacagim dusuncesi beni deli ediyor.Bugün kahvaltıya yapmıştım canım patatesli börek
benim de en sevdiklerim içerisindedir,
bakalım fikir verir kızlar,
bende kahve istiyorum
üşeniyorum şu an kalkmaya yerimden. .
Hihi erkek ya annesini paylaşmak istemiyodur yaramazMama vakitleri geliyor şimdi cnm yedirdikten sonra emzikleri dusmezse uyanmiyorlar ama ne hikmetse oglan tam zamaninda agliyor cok zor bir durum gercekten :))
Ah ahh babamın evinde bilmezdim maç filanSana katiliyorum bu konuda :))) Benim babam kardesimde hic seyretmez ama artik unuttum onlari 4 seneden beri pazar kahvaltisinda bile mac yorumu izliyoruz :-@
Ohh ellerine sağlık hamarat hatun.. senin kv kp döndümü köyden gitmişlerdi ya?Bugün kahvaltıya yapmıştım canım patatesli börek
benim de en sevdiklerim içerisindedir,
bakalım fikir verir kızlar,
bende kahve istiyorum
üşeniyorum şu an kalkmaya yerimden. .
Tam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu sizeHic beceremem ben o isleri cnm ya sevmiyorum bu yüzden kutlama yapmayi ne yapacagim dusuncesi beni deli ediyor.
Ama evliligimizin ilk yılında bi pasta almıştım sexi geceligimi giyip bu pastan bu da hediyen die kendimi göstermiştim
Bu kadar vahim benim durum
Gayet net kutlama.. Mesaj açık ve doğrudanHic beceremem ben o isleri cnm ya sevmiyorum bu yüzden kutlama yapmayi ne yapacagim dusuncesi beni deli ediyor.
Ama evliligimizin ilk yılında bi pasta almıştım sexi geceligimi giyip bu pastan bu da hediyen die kendimi göstermiştim
Bu kadar vahim benim durum
Maç mı izleyecegiz yahu diyorum al ac istedigini diyor aliyorum kumandayi aciyorum bi kanali 10 dk sonra cok sıkıcı bu dizi deyip aliyo kumandayi bi bakiyorum mac izliyoruz yineHihi erkek ya annesini paylaşmak istemiyodur yaramazsahi aynı odadamısınız çocuklarla 4 ü de yanınızdamı merak ettim
Ah ahh babamın evinde bilmezdim maç filanbende bu sabah kumandayı elinden çekip aldım magazin açtım o kadar uğraşmışım bi pazarım var o kadarcıkda olsun
Ohh ellerine sağlık hamarat hatun.. senin kv kp döndümü köyden gitmişlerdi ya?
Bende üşenirdim şimdi yerimden kalkmaya hele birde beni gibi üst kattaysan mutfak aşağıdaysa.. senin de dubleksti bildiğim kadarıyla
Ahaha demi bundan ala kutlama mi olurmus :)))Gayet net kutlama.. Mesaj açık ve doğrudan
ne guzel romantik iste benimki odunluk biraz:)))Tam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu sizeO iyi anlar suprizlerden ..
Bende guzel yemek yapar masayi kalplerle kirmizi konseptle susler sonrada pasta hediye haydi disariya sinemaya gidelim derim biter gider gun bendede romantiklik yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?