camlarıda o siler çoğu zaman hakkını yemeyeyimCanım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsamo bile çok iyi oluyo şükrediyom
o konuya bende baktım da depresyona girdim resmen benim hayatımda öyle yani hangimizin değilBdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)
Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum
=)
@four dahlia
var benim eşim maç izlemekten nefret eder kendi tuttuğu takımın maçının skoruna bakar netten o kadar alpim..Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri
Cok sanslisin canim :)) Ama nedense mac ta izlese o yokkende tvnin tadi yokcamlarıda o siler çoğu zaman hakkını yemeyeyim
o konuya bende baktım da depresyona girdim resmen benim hayatımda öyle yani hangimizin değil
var benim eşim maç izlemekten nefret eder kendi tuttuğu takımın maçının skoruna bakar netten o kadar alpim..
Saol cnm Bnm, Rabbim tüm dualarını kabul etsin
beklemedeyim canım....2 daha bekleyecem..ateşi takip ediyorum...hayırlısı Rabbimden...LeYLa_21 leyloş son durum ne
Maşallah ne ideal kocan var kız adam daha ne yapsın hem bütün ev işlerini yapıyo hemde maç izlemiyo oooh bundan iyisi can sağlığı Allah bozmasıncamlarıda o siler çoğu zaman hakkını yemeyeyim
o konuya bende baktım da depresyona girdim resmen benim hayatımda öyle yani hangimizin değil
var benim eşim maç izlemekten nefret eder kendi tuttuğu takımın maçının skoruna bakar netten o kadar alpim..
Amin canım Allah razı olsun..u-mutlu lale duanı okudum canım. Rabbim kabul etsin inş.
Slm canimcimmm. Benimkde kpssde okkali bi pointtt almam lazimki yerleseyim yani hayalÖncelikle duana aminnn ama benim için zor 90 filan alamam lazım kpssden oda imkansız
O kadın ne öle kız adamın ocağına incir ağacını dikmiş anlaşılanönemli olan yakıştırmak tonla para harcamak değil gel bi o kadını dövelim çocuktan sonra çiftler daha çık didişmeye başlıyomuş nedense ya siz de onlara uydunuz demek halıya alt trafı şampuan dökülmüş ya yağ dökülseydi nolurdu
O maçları sen bide bana sor maç öncesi yorum maç ve sonrası yorum delirmemek işten değilbende telden dizi açıyom bu seferde iletişimimiz olmuyo geçen gün inşallah şu futbol bigün biter federasyon kapanır amiiiin diye dua ederken buldum kendimi Anam aşure yaptı ayıptır söylemesi canım bend gittim oturduk ana kız azcık kaynattık benim koca da futbol oynuyoya maça gitmişti geldi yemek yedik eve geldik.. sen naptın bakalım gittiniz mi gezmelere işten fırsat bulup
Vallahi bildinCanım onlar temelli memlekete taşındılar,
oradan ev aldılar,
3 ay filan oluyo yoklar.
Evet canım dubleks
ben yukarıdayım
mutfak aşağıda sorun işte orada başlıyor
Ben acayip şeyler yaptım canım zamanında, misal birini anlatayım,
gece 00:00 a yakın vakitlerde çöp atmaya gönderdim,
o gelene kadar kapıdan masaya kadar yere mumlardan yol yaptım,
tvye doğum günü slaytı hazırladım, en sevdiğimiz şarkı eşliğinde,
pastaya baş harflerimizi yazdım, kendim yapmıştım,
ha birde hediyeler almıştım onları koydum ,
anahtarını vermemiştim bilerek, kapıya vurdu vurdu
geç açtım tabi, slaytı ayarla mumları yak filan derken,
eşim kapıda zeynep hadi diyodu,
açtım ve şok oldu!!
GERİSİ bende kalsın...
@four dahlia
Aynen canım @Hira love olsaydı kesin bir sürü örnek verirdi bana,
ama şu an meşguldur belki
işi filan vardır..
Vallahi bildindun bu msji yazdigin saatlerde cok onemli bi isim vardi yeni prz. Deniyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?