Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsam o bile çok iyi oluyo şükrediyom
camlarıda o siler çoğu zaman hakkını yemeyeyim
Bdv diyince bir konuya denk geldim,
ev hanımı olmaktan nefret ediyorum diye konu.
Bakmanı tavsiye ederim, sıkıntın gider. =)

Ben de napiyim, uzanıyorum canım.
Bir kahve yapiyim mi diyorum

=)

@four dahlia
o konuya bende baktım da depresyona girdim resmen benim hayatımda öyle yani hangimizin değil
Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri
var benim eşim maç izlemekten nefret eder kendi tuttuğu takımın maçının skoruna bakar netten o kadar alpim..

Cok sanslisin canim :)) Ama nedense mac ta izlese o yokkende tvnin tadi yok

Maşallah ne ideal kocan var kız adam daha ne yapsın hem bütün ev işlerini yapıyo hemde maç izlemiyo oooh bundan iyisi can sağlığı Allah bozmasın

u-mutlu lale duanı okudum canım. Rabbim kabul etsin inş.
Amin canım Allah razı olsun..

Slm canimcimmm. Benimkde kpssde okkali bi pointtt almam lazimki yerleseyim yani hayal . Dovelim tabi kariyi :). Aynen o ciftlere uyduk canim evlilik kurtarmak icin cocuk yapanlar varya salak bence . Oh afiyet olsun Allah kabul etsin . Benimde annecigim geldi yaşasın

Vallahi bildin dun bu msji yazdigin saatlerde cok onemli bi isim vardi yeni prz. Deniyodum

Vallahi bildin dun bu msji yazdigin saatlerde cok onemli bi isim vardi yeni prz. Deniyodum

Tahmin etmiştim canım
kız eşimin doğum günüsü h. sonu
ne yapsam diyorum
senden güzel fikirler çıkar dediler..

=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…