• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar :eek:
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri:KK12:
Var benim babam ve kardeşim ama kocam sağolsun bütün gün maç izlese sıkılmaz:bicak:

Futbol sevmeyen erkek yok mu yahu ? Bide salak salak tartisiyorlar bagira cagira sanirsin türkiyeyi kurtaracaklar :eek:
Telefonda bakacak yer kalmadi sıkıntıdan bos bos bakip bakip kapatiyorum ayni seyleri:KK12:

Ay alpim benim eşim de dinliyor bazen onları
futbol değil mafya vari konuşmalar içeriyor.

çok sıkıcı.

;)

Ne ilginç benimde hayalim ev kadını olmak:-)

Benvçle sürpriz konularında çok yeteneksizim ama inşallah kızlardan güzel bi fikir veren çıkar:KK39: enya yaa canım bu saatte patatesli börek çekti nolcak benim bu hamile olmadan aşermelerim:oha::hamarat::eek:

Bugün kahvaltıya yapmıştım canım patatesli börek
benim de en sevdiklerim içerisindedir,
bakalım fikir verir kızlar,
bende kahve istiyorum
üşeniyorum şu an kalkmaya yerimden. .

bende kahve istiyorum
Hic beceremem ben o isleri cnm ya sevmiyorum bu yüzden kutlama yapmayi ne yapacagim dusuncesi beni deli ediyor.
Ama evliligimizin ilk yılında bi pasta almıştım sexi geceligimi giyip bu pastan bu da hediyen die kendimi göstermiştim :KK70::KK70:
Bu kadar vahim benim durum

Mama vakitleri geliyor şimdi cnm yedirdikten sonra emzikleri dusmezse uyanmiyorlar ama ne hikmetse oglan tam zamaninda agliyor cok zor bir durum gercekten :))
Hihi erkek ya annesini paylaşmak istemiyodur yaramaz:KK39: sahi aynı odadamısınız çocuklarla 4 ü de yanınızdamı merak ettim:-)
Sana katiliyorum bu konuda :))) Benim babam kardesimde hic seyretmez ama artik unuttum onlari 4 seneden beri pazar kahvaltisinda bile mac yorumu izliyoruz :-@
Ah ahh babamın evinde bilmezdim maç filan:KK35: bende bu sabah kumandayı elinden çekip aldım magazin açtım o kadar uğraşmışım bi pazarım var o kadarcıkda olsun:KK71:
bende kahve istiyorum
Ohh ellerine sağlık hamarat hatun.. senin kv kp döndümü köyden gitmişlerdi ya?
Bende üşenirdim şimdi yerimden kalkmaya hele birde beni gibi üst kattaysan mutfak aşağıdaysa.. senin de dubleksti bildiğim kadarıyla

Hic beceremem ben o isleri cnm ya sevmiyorum bu yüzden kutlama yapmayi ne yapacagim dusuncesi beni deli ediyor.
Ama evliligimizin ilk yılında bi pasta almıştım sexi geceligimi giyip bu pastan bu da hediyen die kendimi göstermiştim :KK70::KK70:
Tam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu size ;) O iyi anlar suprizlerden ..
Bende guzel yemek yapar masayi kalplerle kirmizi konseptle susler sonrada pasta hediye haydi disariya sinemaya gidelim derim biter gider gun bendede romantiklik yok :)

Gayet net kutlama.. Mesaj açık ve doğrudan:super::KK48:

Hihi erkek ya annesini paylaşmak istemiyodur yaramaz:KK39: sahi aynı odadamısınız çocuklarla 4 ü de yanınızdamı merak ettim:-)

Ah ahh babamın evinde bilmezdim maç filan:KK35: bende bu sabah kumandayı elinden çekip aldım magazin açtım o kadar uğraşmışım bi pazarım var o kadarcıkda olsun:KK71:

Ohh ellerine sağlık hamarat hatun.. senin kv kp döndümü köyden gitmişlerdi ya?
Bende üşenirdim şimdi yerimden kalkmaya hele birde beni gibi üst kattaysan mutfak aşağıdaysa.. senin de dubleksti bildiğim kadarıyla
Maç mı izleyecegiz yahu diyorum al ac istedigini diyor aliyorum kumandayi aciyorum bi kanali 10 dk sonra cok sıkıcı bu dizi deyip aliyo kumandayi bi bakiyorum mac izliyoruz yine :KK6:

Gayet net kutlama.. Mesaj açık ve doğrudan:super::KK48:
Ahaha demi bundan ala kutlama mi olurmus :)))
Tam @Hira love muhabbetleri gelse yardimci olurdu size :KK66: O iyi anlar suprizlerden ..
Bende guzel yemek yapar masayi kalplerle kirmizi konseptle susler sonrada pasta hediye haydi disariya sinemaya gidelim derim biter gider gun bendede romantiklik yok :)
ne guzel romantik iste benimki odunluk biraz:)))

Back