- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dunden beri yikananlari yerleştirip yeni kirli bulasiklari makineye koycam insallahmakinaya yerlesmek icin beni bekliyorlar![]()
Hic degismemissin leyla abla hala israr edilimcemi test yapiyosunAlışmışlar hep kadın hizmet edecek zihniyeti var. Gıcık oluyorum bende valla...
Yarın yaparım gelen giden olmazsa canım inşallah. Ateş güzel gidiyor bakalım hayırlısı.. Kızlardan Bazıları hamilesin diyor. Bugün test yap ateş yüksek çıkarsa dediler ama ben tırsıyom kuzum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..
Anam saatler mi alindi :) dünyadan haberi yok dedikleri bu olsa gerekGünaydın kızlarr nasılsınız saat değişikliği vurdu bizi de bir kalktık daha erken diye geri yattım meğer saat gerideymiş
Kız daha yarın Bat günü Salı günü test günüm normalde.. Hüsrana uğramak istemiyorum..Hic degismemissin leyla abla hala israr edilimcemi test yapiyosun![]()
Insallah olmazsin leyla abla .gelsin bebissKız daha yarın Bat günü Salı günü test günüm normalde.. Hüsrana uğramak istemiyorum..
Amin gülüm inşallahInsallah olmazsin leyla abla .gelsin bebiss
bende biraz önce düzelttimDunden beri yikananlari yerleştirip yeni kirli bulasiklari makineye koycam insallah. Mutfak pert
![]()
Yine de en iyisi memuriyet canım bana da nasip olsa Aaah aahh.. hihi kocana söleme yine bizimle takıldığını sonra bizi senden ayırır biz böle çok iyiyizGunaydinn terslalecimm. Evet bunlar ise duskun manyaklr sanki 5 krs fazla aliyo bari alsa :))bilmiyo kapattigimda kapattim dedi iyi yapmışsın ne işin vardi zaten dedi hehehehehe geri gekdigimden haberi yok ☆☆☆. Sen hakkaten tembellesmissin o konuda hiiiii kizarimm :)
Evine gittin anlasilan. En azindan kirli sepetine atabilmis
. Bende bebek sallıyorum koca kisisi uyuyo o uyusin sabaha kadar bebek bakip yoruluyo
![]()
Canım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsambenim ki Allah tan camasir serip toplar arada evi süpürür. yemek yapmayi sever ama bulasiktan nefret eder en kötü yani bu.
@deeploneliness
@Ebush_354 @Saadetim33u-mutlu lale
Al_pi kızlar duanızı okudum, hakkınızı helal edin biraz geriden geliyorum... Rabbim gönlünüzde ki duayı gerçekleştirsin
Bu arada ben ilk sayfada ki listeye göre okudum, güncel liste varmıydı acaba ?
u-mutlu lale canim duani okudum Allah gönlünden geceni hayirlisiyla versin insallah
u-mutlu lale canim Rabbim gonlunden geceni hakkinda hayirli eylesin en kisa zamanda nasip etsin insallah .. Amin
![]()
u-mutlu lale canim Rabbim gönlüne göre versin insAllah duani okudum Rabbim kabul etsin
Al_pi okudum canim
![]()
Hayırlı akşamlar canlar,
yine bir pazar sessizliği
sarmış buraları..
=)
_Verda_ ben buralardayım canım nasılsın?
Evet canım havalar birden soğudu demin annemden geldim bende bugün ona vakit ayırdım gelirken çok üşüdüm neyse ki yakınız çok şükür.. tv de de bişey yok oturuyoruz öyle işte napalım hsonu da bitti yarın iş varİyiyim canım,
havalar soğudu
bu akşam petekleri yaktık
içim ısındı azcık =)
sen napıyosun?
Valla canim inş bizde memeur okuruz. Ark ile bir araya gekimce kendimi ezik hissediyorm ev hanimi olarakKızlar yoğun bi gün yaşadım annemdeydim daha yeni geldim eve şimdi bayaaa uzun toplu aljntı yapıyorum kusuruma bakmayın
Yine de en iyisi memuriyet canım bana da nasip olsa Aaah aahh.. hihi kocana söleme yine bizimle takıldığını sonra bizi senden ayırır biz böle çok iyiyiz
Allah iyiliğini versin yaaa koca kişisi ne kız güldürdün benş akşam akşaam
Canım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsamo bile çok iyi oluyo şükrediyom
Canlarım dualar için Allah razı olsun hepinizin ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah cümlesine de bizlere de nasip etsin![]()
Uff sorma cnm ya çocuklar uyuyor mama saatlerini bekliyorum tv ye Bakıyorum ama bos boş sıkıldım bdv konulari da sıktı artik zatem nadir yorum yazarim.. yazasim hic gelmiyor zaten ay daraldımHayırlı akşamlar canlar,
yine bir pazar sessizliği
sarmış buraları..
=)