• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Alışmışlar hep kadın hizmet edecek zihniyeti var. Gıcık oluyorum bende valla...

Yarın yaparım gelen giden olmazsa canım inşallah. Ateş güzel gidiyor bakalım hayırlısı.. Kızlardan Bazıları hamilesin diyor. Bugün test yap ateş yüksek çıkarsa dediler ama ben tırsıyom kuzum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..
Hic degismemissin leyla abla hala israr edilimcemi test yapiyosun :KK34:

Kızlar yoğun bi gün yaşadım annemdeydim daha yeni geldim eve şimdi bayaaa uzun toplu aljntı yapıyorum kusuruma bakmayın
Gunaydinn terslalecimm. Evet bunlar ise duskun manyaklr sanki 5 krs fazla aliyo bari alsa :))bilmiyo kapattigimda kapattim dedi iyi yapmışsın ne işin vardi zaten dedi hehehehehe geri gekdigimden haberi yok ☆☆☆. Sen hakkaten tembellesmissin o konuda hiiiii kizarimm :)
Yine de en iyisi memuriyet canım bana da nasip olsa Aaah aahh.. hihi kocana söleme yine bizimle takıldığını sonra bizi senden ayırır biz böle çok iyiyiz:KK200:
Evine gittin anlasilan :KK66:. En azindan kirli sepetine atabilmis :KK53:. Bende bebek sallıyorum koca kisisi uyuyo o uyusin sabaha kadar bebek bakip yoruluyo :KK48:
:KK70:Allah iyiliğini versin yaaa koca kişisi ne kız güldürdün benş akşam akşaam:KK30:
benim ki Allah tan camasir serip toplar arada evi süpürür. yemek yapmayi sever ama bulasiktan nefret eder en kötü yani bu.
Canım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsam:KK48: o bile çok iyi oluyo şükrediyom:KK45:
@deeploneliness
@Ebush_354 @Saadetim33 u-mutlu lale u-mutlu lale Al_pi Al_pi kızlar duanızı okudum, hakkınızı helal edin biraz geriden geliyorum... Rabbim gönlünüzde ki duayı gerçekleştirsin :KK66:
Bu arada ben ilk sayfada ki listeye göre okudum, güncel liste varmıydı acaba ?

u-mutlu lale u-mutlu lale Duanı okudum canım,
Rabbim kabul buyursun. .

:KK200:

u-mutlu lale u-mutlu lale canim duani okudum Allah gönlünden geceni hayirlisiyla versin insallah

u-mutlu lale u-mutlu lale canim Rabbim gonlunden geceni hakkinda hayirli eylesin en kisa zamanda nasip etsin insallah .. Amin :KK66:

u-mutlu lale u-mutlu lale canim Rabbim gönlüne göre versin insAllah duani okudum Rabbim kabul etsin :dua:

Al_pi Al_pi okudum canim:KK200:

Hayırlı akşamlar canlar,
yine bir pazar sessizliği
sarmış buraları..

=)

Canlarım dualar için Allah razı olsun hepinizin ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah cümlesine de bizlere de nasip etsin:dua:

İyiyim canım,
havalar soğudu
bu akşam petekleri yaktık
içim ısındı azcık =)

sen napıyosun?
Evet canım havalar birden soğudu demin annemden geldim bende bugün ona vakit ayırdım gelirken çok üşüdüm neyse ki yakınız çok şükür.. tv de de bişey yok oturuyoruz öyle işte napalım hsonu da bitti yarın iş var:işsiz:

Kızlar yoğun bi gün yaşadım annemdeydim daha yeni geldim eve şimdi bayaaa uzun toplu aljntı yapıyorum kusuruma bakmayın

Yine de en iyisi memuriyet canım bana da nasip olsa Aaah aahh.. hihi kocana söleme yine bizimle takıldığını sonra bizi senden ayırır biz böle çok iyiyiz:KK200:

:KK70:Allah iyiliğini versin yaaa koca kişisi ne kız güldürdün benş akşam akşaam:KK30:

Canım daha ne yapsın kocan yaa o kadar elinden geliyo yine çom şükür.. benim ki de temizliğe yardım eder bana ben süpürürsem o siler canı isterse ya da ben kızarsam:KK48: o bile çok iyi oluyo şükrediyom:KK45:

Canlarım dualar için Allah razı olsun hepinizin ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah cümlesine de bizlere de nasip etsin:dua:
Valla canim inş bizde memeur okuruz. Ark ile bir araya gekimce kendimi ezik hissediyorm ev hanimi olarak :KK12:. Oyle hissetmeyem ark esleride var gecen oturmaya gittik kadin bana nerden akirsin kiyafet dedi bemde lcw genelde dedim ayy ben orayi hic sevmem kalıpları hic güzel degil dedi lüx bi marka soyledi bende bi pant o kdar parayida ben vermem dedim :halay: . Sonra benim telimi ezikledi samsung diye :KK12:. Esime anlattim kadin böyle böyle yaptı diye oda bi bozuldu uzuldu kocasi ay sonunu nasıl getircem diye dusunuyo oda sana havami atiyo dedi :KK45:. Neyse bak simdi omce hamile kal sonrada memur ol amin :KK15:. Koca kisisi evet bugun bana kızdı sampuan haliya döküldü diye al bu haliyi cope at diyo :oha:. Durmadan didismeye başladık :sinirli::sopa: . Simdide mac izliyoruz ben izlemiyorum mac duyuyorum :ukala::ukala::ukala:. Anneciginde ne yaptin :KK36:

Back