Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gunaydinn terslalecimm. Evet bunlar ise duskun manyaklr sanki 5 krs fazla aliyo bari alsa :))bilmiyo kapattigimda kapattim dedi iyi yapmışsın ne işin vardi zaten dedi hehehehehe geri gekdigimden haberi yok ☆☆☆. Sen hakkaten tembellesmissin o konuda hiiiii kizarimm :)

İlla herşey önlerine gelecek. Bende gıcık oluyorum. Dolapta herşey var çıkar ye.hayret bişey.. Alışmışlar kadını köle gibi kullanmaya..
Ben kahvalti hazirlamayi seviyorum keyla abla ama su airalar gercekten cok yorgun oluyorum yapamadigim zamanlar cok oluyo .ama dedigin hibi kahvaltilikta dolu hersey al ye

Evine gittin anlasilan . En azindan kirli sepetine atabilmis . Bende bebek sallıyorum koca kisisi uyuyo o uyusin sabaha kadar bebek bakip yoruluyo

Evine gittin anlasilan . En azindan kirli sepetine atabilmis . Bende bebek sallıyorum koca kisisi uyuyo o uyusin sabaha kadar bebek bakip yoruluyo
Aynen cnm geldim evime, nerden başlayacagımı şaşırdım İnan... yahu ciceklere su verir insan dimi anca yemiş yatmış! Ömürleri uzun olsun ne deyim... bir arkadaşım oğlu olan birine demişti ki sakın paşam diye sevme oğlunu, gerçek sanıyorlar büyüyüncede paşa gibi dolanıyorlar ortada demişti anlaşılan bnmkinide anası paşam diye sevmiş

canim yormadan yap yavas yabas . Pasa demekki . Benimki yapıyor is ama söylenir gecen 2 tane patates curumus bana Allah dusmanima vermesin senin gibi kadin dedi 2 tane patates icin dediği lafa bak

kiz iste benim psikolojinin hazirlanmasi bile olay amaaan spontan olmayan iliskileri biraktim artik ben istersem ne ala kahvaltiyi ben cok nadir hazirliyorum canim esimede üzülüyorum aslinda. ama onda da bi dert var hazirlasamda birlikte yapacaz yoksa yemiyor bende erkenden bi seyler yemek istemiyorum asamadik bi türlü.
Şuanda test yapmayı düşünmüyorum canım. Beklemedeyim şimdilik.. Nikini de değiştirme sakın
ne zaman yapacaksin pekii yarin mi . ates ne diyor peki. bi ara düsündüm degistirmeyi hjerkes beni taniyabilir bu nickle
Ben 07 den beri kalkmışım. Uyku tutmadı bugün.. Yatakta sürünüyom.
altida otuzda kalktim geri yattim dokuzda bidaha kalktim bölük pörcük.
ütüden nefret ediyorum

benim ki Allah tan camasir serip toplar arada evi süpürür. yemek yapmayi sever ama bulasiktan nefret eder en kötü yani bu.

Aaaa bende hic yiyemem erkenden midem bulanir. Ne guzel masallah yapıyo iste bulasiklarida makine yikasin :)(

insallah normal dogumla gelir bebegin canim bol hareket bol hurma bu dönemde hayirla dogar insallah

bende mi degistirsem acana nick

kiz alpi geride durma ismini dede bizde seni taniyalim

leylos durum ne test ne zaman yapiyorsun
Aklımda var nick ama kesin onla da hemen ifşa olurum yahu

Ben kahvalti hazirlamayi seviyorum keyla abla ama su airalar gercekten cok yorgun oluyorum yapamadigim zamanlar cok oluyo .ama dedigin hibi kahvaltilikta dolu hersey al ye
Alışmışlar hep kadın hizmet edecek zihniyeti var. Gıcık oluyorum bende valla...
Yarın yaparım gelen giden olmazsa canım inşallah. Ateş güzel gidiyor bakalım hayırlısı.. Kızlardan Bazıları hamilesin diyor. Bugün test yap ateş yüksek çıkarsa dediler ama ben tırsıyom kuzum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

benim ki Allah tan camasir serip toplar arada evi süpürür. yemek yapmayi sever ama bulasiktan nefret eder en kötü yani bu.
Uyandı Bnmki şimdi 2. makinayı o seriyor... baktı ki Bnm surat biraz asık başladı dolanmaya neyse daha gün uzun... azıcık nazımızı ceksinler dimiiii ya

Hadi hayırlısı cnm yaaa, Rabbim gönlüne göre versin... inşallah müjdeli hbrini alırız nzmn istersen o zmn yap testini... heyacanlandım bak şimdi...

insallah hayirli haberlerini aliriz ablacim merakla bekliyorum..
Sabah sabah ne güldüm size yaa Ne kadar dolmussunuz koclariniza
Bende hic kahvalti hazirlamam yemez uyanir uyanmaz o yuzden sansliyim Bugun bizimde temizlik gunu
elimizden gelse bi kasik suda bogacakmisiz meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…