Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin kuzum amin insallah .. Inaniyorum bu sefer annesini birakip gitmeyecek ☺Teyzelerine de bol bol dua edecek ki arkadaslari cok olsun

Kuzuumm insallah insallah bugünlerde cok umutluyum daha bi umutluyum senin sayende
Öyle büyük bi heyecanki insan icinde tutamiyo ben gecen sene 22.4 olan degerle havalara ucmustum herkesi aramistik.. insan yasamadan bilmiyo o deger sifirlanmayi da bildi bi güzel beni yerle bir etmeyi de ama suan psikolojik olarak 2 senenin en iyi donemlerindeyim.. artik kabullendim kafamdan attim.. ve sizle cook mutluyum.. o pıtpıtlari da anlatacaksin sen bizee tekme atacak anlatacaksin mideni bulandiracak anlatacaksin saclari uzicak belki miden yanacak anlatacaksin Rabbimin izniyle hepsini anlatacaksin.. sonra doguma kaybolacaksin bi süre.. sonra gelip melegine kavustugunu anlatacaksin..
Biz dualari bi an bile birakmicaz dilimizden...
Rabbim saglikli gebelik gecirip saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
bana ve benim gibi isteyen heeeeeerkeselere de saglikli hayirli bebisler insallah

Ilerde gebelik durumu olursa benim de, sizlere bir de annemle babama derim ben de Karnım büyüyyene kadar söylemeyi düşünmüyorum. .Tabi durabilirsem
Ben diger ikisinde soylemedim kimseye taki dusuk yaptim iylestim yanlarina gidince anlattim böyle böyle oldu diye ☺
Bu sefer hemen ablamlara anneme soyledim tabi annemde babama soylemis ☺ Bana kalirsa uzun sure kimseye soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim :-/ Özellikle beni üzen hep soran kisilere hiiic soylemeyi dusunmuyorum ☺

Aglattin beni yaa Rabbim insallah bu dediklerini yasamayi nasip eder .. O kadar uzak geliyordu ki bu konusmalar simdi yaklastim insallahta devami gelir

Onlara hic soyleme zaten kuzum
Elbet piyasaya cikinca gorup anlicaklar zaten sen yeterki saglikli bi gebelik gecir.. hic dusunme kimseyi kuzumm..

Aglattin beni yaa Rabbim insallah bu dediklerini yasamayi nasip eder .. O kadar uzak geliyordu ki bu konusmalar simdi yaklastim insallahta devami gelir

Bunlar bana cooook uzak şuan hatta bende hic yok..

Ama sana olan dualarim bunlar en icten dualarım hepsini yasamayı nasip edecek Mevlam.. simdi beraber agliyoruz yine beraber gülücez insallah kuzucum.. Allahım hayırlı güzel seyler yasamamizi nasip etsin Mevlam evlat acisiyla sinamasin hic birimizi...

Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Canım çok şükür maşallah sağlıklı bir 9 ay geçirceksin inşallah ve bebeğini kucağına alcaksın.. bişey diyimmi Alpi içimden sanki kızın olcak diye geçiyo ama kaç gündür söylesem mi söylemesem mi bilemedim en sonunda dayanamadım:)

Canım dediğin gibi o süreçte biraz daha gergin oluyo bazıları ama aslında yıpranmışlıktan işte.. bende bu ay bi doping yapcam işte buharlar femara filan işte eşime de takviyeye devam.. kız ya herkes bana ikiz diye dua ediyo zaten inanmıyorum sende miiii femarada ikiz çok oluyomuş belki de olur sağlıklı hayırlı olsunlarda napalım artık

Sagol canim dualariniz sayesinde insallah 9 ay sonra mucizeme kavusacagim ..
Soyle fikrini dusunceni canim niye cekiniyorsun .. Rabbim saglik versin hayirlisini versin kiz erkek hic farketmez ..

Bende uzak diyordum ama uzaklar bir anda yakin oldu .. Imkansiz diye birsey yok Rabbim yeter ki ol desin.. Ben inaniyorum bir gun bu topikte bebegini kucagina almayan kimse kalmayacak

Bende uzak diyordum ama uzaklar bir anda yakin oldu .. Imkansiz diye birsey yok Rabbim yeter ki ol desin.. Ben inaniyorum bir gun bu topikte bebegini kucagina almayan kimse kalmayacak

Insallah kuzucum insallaaah.. senin benden once hamile olacagin hep icime doguyodu ama biliyomusun hep bekliyodum.. belkide ondan cok sevindim :)

Kızlar doktordan geliyorum çok şükür Rabbime kesecigimiz göründü,10 gun sonra kalp atışı için çağırdı ben 15 gün sonra giderim..
Hemde karnimdan baktı gördü vajinal muayene beni mahvediyordu..çok şükür yaa..

Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.digerinde duymayan kalmamıştı arayan arayana masaAllah..böyle gayet sakinim,sizler varsiniz Allah razı olsun..

Allah'a şükür canim benim allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin insallah :))

Al_pi
Canim benim değerin cok guzel çıkmış maasallah 1-2hafta sonra hem bebeği görürsün hemde kalp atİsini duyarsın insallah :))
Bu arada birşey soracaktım sana pıhtılaşma sorunum var ondan igne verdiler dedin bana bisi demediler ama coraspin verdiler acaba bende de mi var 2 kasımda gidicem kontrole o zaman sorsam mi

Gözun aydin canim darisi basima .. Senin o zaman 5 haftalik degil erken kese gorundugune gore takvimde yalnis .. Doktor soyledimi haftasini ..

Tedaviyle gebe kalanlarda önlem amacli aspirin veriyorlar canim.. Benimki raporluk hem aspirin hem igne kullaniyorum seninki önlem amacli
Sor gidince yinede icin rahat etsin .. Sagol canim darisi bekleyenlere..

Gözünaydın canım çook sevindim.10 gün sonrada kalp atişini duydum diye geleceksin Allahın izniyle:)
Hep böyle güzel haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…