• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür Rabbime:KK73:Doktoru bekliyorum ameliyata girdi ..

Ay canim benim yaaa cok sukur bak buna daha cok sevindim :)
Insallah 9 ay saglikla surecek bu sefer gebeligin kuzucum... :)

Amin canım hep dualarımda var zaten, rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
Listemiz çoğalıyo, hamile kalmayan kalmayacak inşallah..
Senin güzel yüreğin sağolsun arkadaşım,
duaların, dualarımız kabul olur inşallah..

Canım ben de seni merak ediyodum,
hiç yazmadın diye.
nasılsın, durumun nsl?

love-is-in-the-air-smiley-emoticon.png

Amin kuzucuuum amin kabul olacak insallah dualarimiz...

Nasilsiniz kizlar bu arada herkesler iyimii?

Çok sevindimm 9 ay boyunca herşey istediğin gibi ilerlesin inşallah :)
Amin canim insallah .. Hic umudunu kaybetme ben sana yasadiklarimi anlatsam sen cok sükür hale dersin ama yinede sabretdim inandim bekledim .. Vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim ..

Ay canim benim yaaa cok sukur bak buna daha cok sevindim :)
Insallah 9 ay saglikla surecek bu sefer gebeligin kuzucum... :)

Amin kuzucuuum amin kabul olacak insallah dualarimiz...

Nasilsiniz kizlar bu arada herkesler iyimii?
Amin kuzum amin insallah .. Inaniyorum bu sefer annesini birakip gitmeyecek ☺Teyzelerine de bol bol dua edecek ki arkadaslari cok olsun ;)

Günaydın kızlar
Gece bacak ağrısından zar zor uyuyunca sabah da kalkamadım tabi.

Al_pi Al_pi maşallah canım, değerin güzel güzel artmış :) haftaya darısı keseyi görmeye inşallah.

Canım ben de seni merak ediyodum,
hiç yazmadın diye.
nasılsın, durumun nsl?

love-is-in-the-air-smiley-emoticon.png
İyiyim enyam sağol sen nasılsın?
Dün biraz çarşılardaydım, akşam yazdım aslında ama sen yoktun.
Beklemeye devam şimdilik bakalım :)

Günaydın kızlar
Gece bacak ağrısından zar zor uyuyunca sabah da kalkamadım tabi.

Al_pi Al_pi maşallah canım, değerin güzel güzel artmış :) haftaya darısı keseyi görmeye inşallah.

İyiyim enyam sağol sen nasılsın?
Dün biraz çarşılardaydım, akşam yazdım aslında ama sen yoktun.
Beklemeye devam şimdilik bakalım :)
Sagol canim haftaya guzel haberlerle gelecegim insallah ;) Sen doguma gitmeden kalp atislarini duyariz ☺

Amin canim insallah .. Hic umudunu kaybetme ben sana yasadiklarimi anlatsam sen cok sükür hale dersin ama yinede sabretdim inandim bekledim .. Vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim ..
Siz burda bana umut oldunuz :) Bende o vakti heyecanla umutla bekliyorum inşallah bi gün Rabbim bana da anne olmayı nasip eder ama önce senin sevincini yaşıcaz :)

Siz burda bana umut oldunuz :) Bende o vakti heyecanla umutla bekliyorum inşallah bi gün Rabbim bana da anne olmayı nasip eder ama önce senin sevincini yaşıcaz :)
Aynen canim birgun nasip olacak er yada gec biz bu topigi kurdugumuzda hic kimse hamile degildi aylar sonra tek tek gebe kaldilar cogu saglikla kucagina aldi cogu kaybetti beraber sevindik beraber üzüldük agladik .. Ben artik umudumu yitiriyordum ki çiktı geldi ..
O yuzden umutla sabirla inancla duayla bekleyecegiz .. Teyzelerinin.dualariyla gelecek belkide bebegin ;)

Bu sefer anneme ablalarima hemen soyledim saklamadim .. Ama baska kimse bilmiyor soylemem simdilik kimseye ..
Ilerde gebelik durumu olursa benim de, sizlere bir de annemle babama derim ben de ;) Karnım büyüyyene kadar söylemeyi düşünmüyorum. .Tabi durabilirsem:cool:

Back