Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sakin olmaya strest yapmamaya calisiyorum gecmisi unuttum onun gelisiyle yeniden umut doldu icim .. Inaniyorum hersey guzel olacak Belki ilk ve son hamileligim olacak o yuzden kendime zehir etmeden gecirmeyi diliyorum istiyorum..
Adanada ki doktoruma da giderim gerekirse iki doktorla ilerlerim

Gorundu çok şükür pinkim mahvettim iki gunu kendime yaa sende tecrubelendin tabiki..dusuncelerin çok onemli
Dediğin gibi rahat ve stressiz olmak en güzeli..
Allah razı olsun defnenin annesi
Sagol cnim öyle dusundugun icin . Bak sukurler olsun görünmus kafaya takacak bisey yok kendini yorma canim ye ic yat .sonra yatamiyosun bak en önemli deneyimim artik yatamamam . As ermeye basla erkenden buda önemli babasi çalışsın

Yok Tatlim söylemedi benim hesaplamima gore 5+0 olduk..
İnsaAllah o bekleme stresi var ya bitirdi beni alpi.stresten pancar gibi oldu. resmen kadın diyor yüzün montunla aynı renk olmuş diyee..
Niye yalnis ki acaba takvimin ?
Benim sat 26 eylül dü batta ayni ama son zamanlarda erken oluyordum 4-5 gun simdi ikimizde 5 haftalik gorununce yalnis heralde dedim cunku benim deger daha dusuk kese gorunmez senin gorundu ya ondan ..
Bir daha ki gitmedende soyler belki kac hafta kac gun oldugunu ..

Adanaya kadar gelmişken bizede gel kizimi sev teyzesi . İnşallah tas gibi hamilelik geçirirsin alpimmm . Bulantin varmi

Seninki belki gec dollenmedir alpicim

Bakalım nelere aş edecem çalışsın tabi 4 yıldır bekliyoruz azcik naz yapalım..
O değilde bekar kaldiki sonunda

Al_pi
Şimdi testlerime baktım canim bi bakar misin mthfr mutasyon analizi 677: heterizigot
Mthfr mutasyon analizi 1298:heterizigot
Sadece coraspin verdi yeterli mi acaba ya kafam karıştı s)
Yahu en onemli zamani atlattin zaten sen artik korkma bisi olmaz ben bakayim benimki neydi hatirlamiyorum ..
Kendine strest yaratma doktor gerekli gorse mutlaka verirdi lutfen icini ferah tut

Yahu en onemli zamani atlattin zaten sen artik korkma bisi olmaz ben bakayim benimki neydi hatirlamiyorum ..
Kendine strest yaratma doktor gerekli gorse mutlaka verirdi lutfen icini ferah tut
Ay ne bileyim durduk yere sıkıntı mi yapıyorum acaba

Adanaya kadar gelmişken bizede gel kizimi sev teyzesi . İnşallah tas gibi hamilelik geçirirsin alpimmm . Bulantin varmi
Ben senin memlekete bile geldim ☺Aklimdanda pinkimle gorusmus olsaydik bulusurduk dedim ..
Nevsehir nigde aksaray turu yaptik bayramda ☺
Iyiyim sadece cok üsüyorum elim ayagim buz gibi ama vucudum yaniyor ates cikiyor gozlerimden baska simdilik bisi yok sükür ☺

Ebush_354 @Saadetim33 canlarim okudum dualarinizi cok şükür Rabbim kabul etsin insaAllah..
Al_pi okudum Tatlim bilgine :)
Gözün aydın canım inşallah 15 gün sonra da güzel haberi alıp rahatlayacaksın.. Stres yok canım tadını çıkar hamileliğinin.. Dua için de teşekkürler İnşallah kabul olur

Benim bat 21 eylül geçen pazartesi degerim küçüktü görünmedi benimde şuan sanırım 2500-3000 lerde olması lazım neyse bidahakine söyler dediğin gibi soylemezse sorarim artik

Ohh ne güzel gezmissin alpimm. Biz bayramda hep ank oluyoruz :/ bulantilar çok zor ins hafir olur ay hadi cinsiyeti belli olsun

Benim bat 21 eylül geçen pazartesi degerim küçüktü görünmedi benimde şuan sanırım 2500-3000 lerde olması lazım neyse bidahakine söyler dediğin gibi soylemezse sorarim artik
Arada 5 gun var buyuk fark cunku beta salgilanmaya basladimi hizla artisa geciyor

Gec olsa iki cizgi adetten once bu kadar net cikmazdi ☺ Belki iki uc gun fark var ya aramizda oda betaya etki ediyor ondan fark.. Yoksa haftamiz ayni ..
Aaa dogru cizgi netti . Biliyorsunki 1.5 2 katina cikiyo 2 3 gunde baya fark olur dedigin gibi ondan kaynaklidir. Herseyden killanma kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…