- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
Sağol canım iyiyim şükür hamilelik işte zorluğu var tabi:) deliksiz yatamıyor rahat edemiyor insan.Evet teyzesi tekmeleriyle uyandırıyor beni Sizde yaşayacaksınız Allahın izniyle:)Amin deranim aminnn .. Sen nasilsin artik buyudu senin minik oynayip zipliyo mu ☺
İnşallah vardır olmuştur bebiş:) Adet gününde yap idrar testini bazen çıkmayabiliyor öncesindenherkese merhaba hanımlar bat a 5 gün var iki gün önce göğüs uçlarımda acı hissettim gittikçe yayıldı göğüslerime birde 10 gündür kasık ağrım çok oldu ama bel fıtığı çıktı bende ona bağladım ben belim de ağrı olmadığı zamanlarda da oldu kasık ağrım.iki üç gündür günde 1 ya da en fazla 2 kez baş dönmem oluyor idrara da sık çıkıyorum gece nadir kalkardım akşam 2 kez kalktım uykumdan.test yapsam yarın falan çıkar mı? ya da olmuş olabilir mi bu ay?
Insallah alpicigimmmAynen canim guzel tatli heyecanlar yeterki sonu guzel olsun ..
inşallah canım çok sağol iyi dileklerin içinİnşallah vardır olmuştur bebiş:) Adet gününde yap idrar testini bazen çıkmayabiliyor öncesinden
Insanlar gercekten enteresan yaaa... sen olabildigince uzak durmaya calis kuzum ondan.. Allah muhafaza :)
Amin canim Rabbim herkese nasip etsin.. Zaman su gibi geciyor ama hamile olmayana ☺ Doguncada korkudan uykusuz kalirsin acaba kustu mu acaba nefes aliyor mu diye ☺Sağol canım iyiyim şükür hamilelik işte zorluğu var tabi:) deliksiz yatamıyor rahat edemiyor insan.Evet teyzesi tekmeleriyle uyandırıyor beni Sizde yaşayacaksınız Allahın izniyle:)
Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin
Asil onlara söyle Alpi catlasin dedikoducularBen diger ikisinde soylemedim kimseye taki dusuk yaptim iylestim yanlarina gidince anlattim böyle böyle oldu diye ☺
Bu sefer hemen ablamlara anneme soyledim tabi annemde babama soylemis ☺ Bana kalirsa uzun sure kimseye soylemeyi dusunmuyorum ama bakalim :-/ Özellikle beni üzen hep soran kisilere hiiic soylemeyi dusunmuyorum ☺
Sonucta onlar bebeginin izi o yuzden yirtilsin bisi olmaz ☺Insallah alpicigimmmama hersey cok guzel olacak biliyorsun demi kilo alacaksin karnin yirtilcak ohh canima degsin
Canla basla elinden geleni yap canim ama kafana takmamaya çalış olur muCanım çok şükür maşallah sağlıklı bir 9 ay geçirceksin inşallah ve bebeğini kucağına alcaksın.. bişey diyimmi Alpi içimden sanki kızın olcak diye geçiyo ama kaç gündür söylesem mi söylemesem mi bilemedim en sonunda dayanamadım:)
Canım dediğin gibi o süreçte biraz daha gergin oluyo bazıları ama aslında yıpranmışlıktan işte.. bende bu ay bi doping yapcam işte buharlar femara filan işte eşime de takviyeye devam.. kız ya herkes bana ikiz diye dua ediyo zaten inanmıyorum sende miiii femarada ikiz çok oluyomuş belki de olursağlıklı hayırlı olsunlarda napalım artık
Bende onlara soylemeyeyim baskasindan duysunlar da catlasinlar istiyorum bak bize soylemedi diyeAsil onlara söyle Alpi catlasin dedikoducular
Amin kuzum insaAllah :)Allah'a şükür canim benim allahım kalp atışını duymayı da nasip etsin insallah :))
Aynen vucuduna imzasini atiyo sankiSonucta onlar bebeginin izi o yuzden yirtilsin bisi olmaz ☺
Rabbim kimsenin muradini gözünde koymasin sevinmeye korkuyorum :-/
Ediyolar tabi. Bak bak kac senelik evli cocuklari olmuyormi dusuncesi tasiyan herkes kakaBende onlara soylemeyeyim baskasindan duysunlar da catlasinlar istiyorum bak bize soylemedi diye
Kotu dusunuyorum sanirim ama oh olsun hakediyorlar ..
Gözun aydin canim darisi basima .. Senin o zaman 5 haftalik degil erken kese gorundugune gore takvimde yalnis .. Doktor soyledimi haftasini ..
Amin canım benim insaAllah ya.Rabbime emanetiz bakalım herşey yolunda gider insaAllah.Gözünaydın canım çook sevindim.10 gün sonrada kalp atişini duydum diye geleceksin Allahın izniyle:)
Hep böyle güzel haberler alırız inşallah
Kese gorundumu canimYok Tatlim söylemedi benim hesaplamima gore 5+0 olduk..
İnsaAllah o bekleme stresi var ya bitirdi beni alpi.stresten pancar gibi oldu. resmen kadın diyor yüzün montunla aynı renk olmuş diyee..
Niye yalnis ki acaba takvimin ?
Kese gorundumu canim. Bu takvim 1 hafta ilerden gidiyordu . Bak aende stres yapma mutlu ol rahat ol yaa karbinda bi melek tasiyorsun onuda kendinide germe annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?