Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

herkese merhaba hanımlar bat a 5 gün var iki gün önce göğüs uçlarımda acı hissettim gittikçe yayıldı göğüslerime birde 10 gündür kasık ağrım çok oldu ama bel fıtığı çıktı bende ona bağladım ben belim de ağrı olmadığı zamanlarda da oldu kasık ağrım.iki üç gündür günde 1 ya da en fazla 2 kez baş dönmem oluyor idrara da sık çıkıyorum gece nadir kalkardım akşam 2 kez kalktım uykumdan.test yapsam yarın falan çıkar mı? ya da olmuş olabilir mi bu ay?

Amin deranim aminnn .. Sen nasilsin artik buyudu senin minik oynayip zipliyo mu ☺
Sağol canım iyiyim şükür hamilelik işte zorluğu var tabi:) deliksiz yatamıyor rahat edemiyor insan.Evet teyzesi tekmeleriyle uyandırıyor beni Sizde yaşayacaksınız Allahın izniyle:)
Rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin

İnşallah vardır olmuştur bebiş:) Adet gününde yap idrar testini bazen çıkmayabiliyor öncesinden

Amin canim Rabbim herkese nasip etsin.. Zaman su gibi geciyor ama hamile olmayana ☺ Doguncada korkudan uykusuz kalirsin acaba kustu mu acaba nefes aliyor mu diye ☺

Asil onlara söyle Alpi catlasin dedikoducular

Canla basla elinden geleni yap canim ama kafana takmamaya çalış olur mu . Belkide bi kiz bi oglan olur 1 tasla 2 kus :)

Sonucta onlar bebeginin izi o yuzden yirtilsin bisi olmaz ☺
Rabbim kimsenin muradini gözünde koymasin sevinmeye korkuyorum :-/
Aynen vucuduna imzasini atiyo sanki . Alpi ben sevinmeni relax olmani cok isterim zor elde edince insan asiri kıymetli oluyo siradan bi hamilelik olmuyo surekli aklina ya bisey olursa sorusu korkusu ben kendime zehir ettim bu sureci korktugum hep basima geldi dogru dr a denk gelemedim belkide bi sinavdi sabrettim sukurler olsun sonu guzel oldu. Allah a emanet et ve rahat olmaya calis benim gibi pimpirik yapma rahat geçir canim sana tavsiyem bu. Igneni yapip ilaclarini iciyosun ee istirahtinide yapinca sana dusecek baska bisey yok elini göbeğine koy ve hosgeldin bebegim 8 ay sonra kavusacagiz de

Gözun aydin canim darisi basima .. Senin o zaman 5 haftalik degil erken kese gorundugune gore takvimde yalnis .. Doktor soyledimi haftasini ..

Yok Tatlim söylemedi benim hesaplamima gore 5+0 olduk..
İnsaAllah o bekleme stresi var ya bitirdi beni alpi.stresten pancar gibi oldu. resmen kadın diyor yüzün montunla aynı renk olmuş diyee..
Niye yalnis ki acaba takvimin ?

Yok Tatlim söylemedi benim hesaplamima gore 5+0 olduk..
İnsaAllah o bekleme stresi var ya bitirdi beni alpi.stresten pancar gibi oldu. resmen kadın diyor yüzün montunla aynı renk olmuş diyee..
Niye yalnis ki acaba takvimin ?
Kese gorundumu canim . Bu takvim 1 hafta ilerden gidiyordu . Bak aende stres yapma mutlu ol rahat ol yaa karbinda bi melek tasiyorsun onuda kendinide germe annesi

Kese gorundumu canim . Bu takvim 1 hafta ilerden gidiyordu . Bak aende stres yapma mutlu ol rahat ol yaa karbinda bi melek tasiyorsun onuda kendinide germe annesi

Gorundu çok şükür pinkim mahvettim iki gunu kendime yaa sende tecrubelendin tabiki..dusuncelerin çok onemli
Dediğin gibi rahat ve stressiz olmak en güzeli..
Allah razı olsun defnenin annesi

Al_pi
Şimdi testlerime baktım canim bi bakar misin mthfr mutasyon analizi 677: heterizigot
Mthfr mutasyon analizi 1298:heterizigot
Sadece coraspin verdi yeterli mi acaba ya kafam karıştı s)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…