- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Amin canım hep dualarımda var zaten, rabbim hayırlısıyla nasip etsin..
Listemiz çoğalıyo, hamile kalmayan kalmayacak inşallah..
Senin güzel yüreğin sağolsun arkadaşım,
duaların, dualarımız kabul olur inşallah..
Canım ben de seni merak ediyodum,
hiç yazmadın diye.
nasılsın, durumun nsl?
Amin canim insallah .. Hic umudunu kaybetme ben sana yasadiklarimi anlatsam sen cok sükür hale dersin ama yinede sabretdim inandim bekledim .. Vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim ..Çok sevindimm 9 ay boyunca herşey istediğin gibi ilerlesin inşallah :)
Amin kuzum amin insallah .. Inaniyorum bu sefer annesini birakip gitmeyecek ☺Teyzelerine de bol bol dua edecek ki arkadaslari cok olsunAy canim benim yaaa cok sukur bak buna daha cok sevindim :)
Insallah 9 ay saglikla surecek bu sefer gebeligin kuzucum... :)
Amin kuzucuuum amin kabul olacak insallah dualarimiz...
Nasilsiniz kizlar bu arada herkesler iyimii?
İyiyim enyam sağol sen nasılsın?Canım ben de seni merak ediyodum,
hiç yazmadın diye.
nasılsın, durumun nsl?
Sagol canim haftaya guzel haberlerle gelecegim insallahGünaydın kızlar
Gece bacak ağrısından zar zor uyuyunca sabah da kalkamadım tabi.
Al_pi maşallah canım, değerin güzel güzel artmış :) haftaya darısı keseyi görmeye inşallah.
İyiyim enyam sağol sen nasılsın?
Dün biraz çarşılardaydım, akşam yazdım aslında ama sen yoktun.
Beklemeye devam şimdilik bakalım :)
Kese ile kalp atiminida atlSonucu beklerken oldum oldum dirildim aklimdan deger dusmus bile olabilir diye gecerken 1bucuk kat artmis cok sukur rabbime ..
Görürüz canım Allah'ın izniyle, kese haftaya görünür zaten, 1 hafta sonra da kalp atışı inşallahSagol canim haftaya guzel haberlerle gelecegim insallahSen doguma gitmeden kalp atislarini duyariz ☺
Siz burda bana umut oldunuz :) Bende o vakti heyecanla umutla bekliyorum inşallah bi gün Rabbim bana da anne olmayı nasip eder ama önce senin sevincini yaşıcaz :)Amin canim insallah .. Hic umudunu kaybetme ben sana yasadiklarimi anlatsam sen cok sükür hale dersin ama yinede sabretdim inandim bekledim .. Vakti saati gelmeyince ne yaparsan yap olmuyormus onu anladim ..
Aynen canim guzel tatli heyecanlar yeterki sonu guzel olsun ..Kese ile kalp atiminida atl
Atalim hayırlısıylahepsi heyecan
Evet evet insallah 2 haftaya hersey yoluna girecekGörürüz canım Allah'ın izniyle, kese haftaya görünür zaten, 1 hafta sonra da kalp atışı inşallah
Aynen canim birgun nasip olacak er yada gec biz bu topigi kurdugumuzda hic kimse hamile degildi aylar sonra tek tek gebe kaldilar cogu saglikla kucagina aldi cogu kaybetti beraber sevindik beraber üzüldük agladik .. Ben artik umudumu yitiriyordum ki çiktı geldi ..Siz burda bana umut oldunuz :) Bende o vakti heyecanla umutla bekliyorum inşallah bi gün Rabbim bana da anne olmayı nasip eder ama önce senin sevincini yaşıcaz :)
Teşekkürler canım amin inşallah hepimizinkini kabul etsin RabbimEbush_354 okudum Allah kabul etsin :)
Amin canim insallah .. Allah razi olsun hepinizden..Al_pi değer güzel çıkmış canım darısı kalp atışına sonra da doğuma inşşş
Maşallah AlpimIlki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Amin canim insallah .. Hala inanamiyorumMaşallah AlpimRabbim kucağına aldığınız günleri de göstersin ins. ♥
Güzel duygular bunlarAmin canim insallah .. Hala inanamiyorum
Bu sefer anneme ablalarima hemen soyledim saklamadim .. Ama baska kimse bilmiyor soylemem simdilik kimseye ..Güzel duygular bunlarAilelere söylemeyi düşünüyor musunuz canim?
Ilerde gebelik durumu olursa benim de, sizlere bir de annemle babama derim ben deBu sefer anneme ablalarima hemen soyledim saklamadim .. Ama baska kimse bilmiyor soylemem simdilik kimseye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?