Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim gerçekten baya yiprandi ben cok yazmak istemiyorum o senin gibi degil olumlu olamiyor bisey demesede hissediyorum canim Allah yardimcisi olsun. Vanim bemce sen adet olursan git basla su femaraya o kurude yaparsin yakiyida cakariz ohhh gelsin bebisler vala cogul yazasim geldi bilemiyorum icimemi doğdu. Evet cnm gercekten cok kotu niyetli bi kadin amaannn

aynen canim 10 yasindaki kizoyla benim 4 aylik kzimi kiyasliyo ruh hastasi :))

Günaydın canım, doktor görüşmenden sonra yazarsın..
İğneleri vurmaya başladın dimi,
ben de vurulacağım biliyosun,
nasıl yapıcam filan çok düşündürüyo beni.
Çarşamba gününe kese icin cagirdi .. Ignelere basladim canim 2 bitti bugun 3deyim hic dusunme yeterki saglikla dogsun da ne olacak vurunurum diyorsun .. Ben kendim yapiyorum o kadar tedavilerde igneyi karnima yapamadim bunda yapiyorum walla ☺
Al_pi canım benim degerin çok güzel artmis.. Rabbim devamını getirir insaAllah
Amin canim insalllah ..
Gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah :)
Amin canim darisi dileyen isteyen herkese bol bol dua ediyorum Rabbim dua kardeslerime de bu duyguyu yasatsin insallah ..

Yaparım da canım düşünüyorum işte.
Zaten ufak bir iğneymiş doktorum öyle demişti,
ben de tek gende çıktı, o yüzden hafif bir şey vericek
o da önlem amaçlı, senin bir kaybın var
riske atamam dedi.

Çarşamba keseyi görürsünüz şekerim,
Çok şükür bugünlere..

Tedavidemisin xanim. Uzunnsure aradan sonra gelince bi garip oldum kim ne yapiyor hic bilmiyorum

Tedavidemisin xanim. Uzunnsure aradan sonra gelince bi garip oldum kim ne yapiyor hic bilmiyorum

Yok canım ben ara verdim,
rahim filmi istedi doktor,
rahim filminden sonra gel bakalım dedi,
yumurtalıklar normal diyo
tüplerden şüpheleniyo sanırım. .

Benimde önlem amacli zaten yoksa obemli bir pihtilasma degil diyor doktorlar kayiplar olunca riske atmamak icin verdi .. Keseyi bile gormeden verdi bide ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…