Olsun canim bu listedekilere okuyacagiz sen okumasanda okumak isteyen okur .. Sonucta karsilikli dua ama icinden gelen okur zaten senin Allah razi olsun demen bile dua yerine gecerAl_pi canim beni bu seferlik mazur görseniz çünkü bu hafta kayinvalidemlere gidiyoruz 1 hafta orada kalacağız yüksek ihtimal okuyamam üstümde kalmasın bir dahaki sefere insallah
Insallahh canimm. Maydanoz buhari bide sut buhari vardi galibaCok sukur canim benim atlattin Allahima cok sukur.. Her zaman hayirlisini istiyorum en hayirli zamanda Rabbim en guzelini bilir..
Bu arada hatirliyorum gecen sene bu zamanlar ben de ilk tedavime baslamistim klomenle.. Rabbim hepimize en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah... ♡
Tamamdir kuzum eline saglik..
Ben de basliyorum bugun insallah..
Bu arada senin takvimini yesinleeer dogdugu gunleri de gostersin Rabbim bize insallah saglikli bi gebelik gecirirsin kuzum..
Bu arada dün gece ilk maydonoz buharimi yaptim
Belki bana da bi vesile olur kim bilir
Yine de hayirlisi en onemlisi tabii
Butunn acilar geciyo inanki herseyi unutuyorsun yeterki saglikla gelsin yavrunBen bu msji gormemistim :) Canim cok yandi 15 dk sizisi gecmedi cok sizlatiyor ignesi cok kucuk yoksa .. Bende atmadim ustune rakam yaziyorum ☺ Rabbim saglikla dogmasini nasip etsinde benim acim gecer ..
Insallah masip olurda yaparsın cabim sendeamin canim insallah umut her zaman var senin haberinle bir kez daha sevindik mutlu olduk kendi haberimizmis gibi
ayyy hic sorma nöbetler beni bitirdi yarin gene nöbet
bende atmadim hala duruyor kullandigim ilaclar aynisini düsünüyrum nasip olursa
evet canim yumurtlamaya yardimci kullanirken gebe kalan cok bi arastir canim
tamam canim baslayalim
aaaa beklesin yahu 42 ye kjadar yolu var hareketliyse kolay dogurur hem
Sagol canim Rabbim dileyen isteyen herkesede nasip etsin .. O duayi ilk okudugumda aglamistim cok icten bir dua ..Merhaba hanimlar..ben yeni katiliyorum araniza baska bir topikteElcanki ve LeYLa_21 arkadasim :) bu duanin en can alici noktasi uzaktan bakma kismi beni cok etkiledi.evet simdilik uzaktan bakiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..dualarimiz kabul olsun insallah..
Al_pi canim ne ignesi oluyorsun..hamilesin galiba adini duydum tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah
Insallahh canimm. Maydanoz buhari bide sut buhari vardi galiba
Yaa bendede var pihtilasma igne kullanicam bende hamile kalirsam..rabbim yardimcin olsun canimSagol canim Rabbim dileyen isteyen herkesede nasip etsin .. O duayi ilk okudugumda aglamistim cok icten bir dua ..
Kan pihtilasmam var cleksan igne kullaniyorum canim..
Hamile kalda igne kolay 15 dakika aci cekiyorsun sonra yerini bile bulamazsinYaa bendede var pihtilasma igne kullanicam bende hamile kalirsam..rabbim yardimcin olsun canim
Amin canim aminnnn..vesselam_ Al_pi cetvellerinizi 40. haftada kaldırmak nasip olsun :)
Kartanesi_26 sen de yap bakiim :)
Canim cok Tesekkurler ederim allah razı olsun sizlerden :) bende fırsat buldukça hepinizin adına ne kadar okuyabilirsem toplu bir şekilde okumaya çalışacağım opuyorum sizleri :)Olsun canim bu listedekilere okuyacagiz sen okumasanda okumak isteyen okur .. Sonucta karsilikli dua ama icinden gelen okur zaten senin Allah razi olsun demen bile dua yerine gecer
bu dua çok güzel bir dua canım..istersen senide listeye ekleyelim melisam...amin inşallah cnm benim...Merhaba hanimlar..ben yeni katiliyorum araniza baska bir topikteElcanki ve LeYLa_21 arkadasim :) bu duanin en can alici noktasi uzaktan bakma kismi beni cok etkiledi.evet simdilik uzaktan bakiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..dualarimiz kabul olsun insallah..
Al_pi canim ne ignesi oluyorsun..hamilesin galiba adini duydum tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah
Rabbim bizede nasip etsin inşallah...vesselam_ Al_pi cetvellerinizi 40. haftada kaldırmak nasip olsun :)
aminnnnnnnnnn inşallah alpimmmmmmmAmin canim aminnnn..Kartanesi_26 annesinin yaninda gelse onada ekletiriz takvimi..
Ben inaniyorum bu yil bitmeden yine bussuru hamile olacak topikte ☺
Amin canim aminnnn..Kartanesi_26 annesinin yaninda gelse onada ekletiriz takvimi..
Ben inaniyorum bu yil bitmeden yine bussuru hamile olacak topikte ☺
Amin amin canım benim insaAllahvesselam_ Al_pi cetvellerinizi 40. haftada kaldırmak nasip olsun :)
alpişşşşşşş 3 kasım test günüm canım ya...istesen bu kadar olmaz..Rabbim güzel haber alıp sizlere tekrardan vermeyi nasip etsin bana inşallah...DUAMIZ Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat ..
26 ekim@deeploneliness
27 ekimEbush_354
28 ekim @Saadetim33
29 ekimAl_pi
30 ekim @Ters Lale
31 ekimKartanesi_26
1 kasimvesselam_
2 kasimumutLatahzen
3 kasimLeYLa_21
4 kasim @hsevda
5 kasimSemra24
6 kasimElcanki
7 kasimgzm43
8 kasimhamaratcann
9 kasim @Enyalios
10 kasimMelissa81
Guncel ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?