Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi vesselam_ takvim size yakisti kizlar hersey güzel olacak inslalah 9 ay kalkmayacak o takvim... umutlu olun bizede umut olun tadini cikarin acabalari birakin kenara

Haklisin Tatlim yok yok bugün attım bütün kotu düşünceleri bir kenara alpinde dediği gibi Allaha emanetiz duamizi ederiz bolca..
Anın tadını çıkaralım. Güzel dusunup güzel olsun insaAllah.
Rabbim sizlerede nasip etsin insaAllah

Al_pi canim beni bu seferlik mazur görseniz çünkü bu hafta kayinvalidemlere gidiyoruz 1 hafta orada kalacağız yüksek ihtimal okuyamam üstümde kalmasın bir dahaki sefere insallah

DUAMIZ Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat ..
26 ekim@deeploneliness
27 ekim Ebush_354
28 ekim @Saadetim33
29 ekim Al_pi
30 ekim @Ters Lale
31 ekim Kartanesi_26
1 kasim vesselam_
2 kasim umutLatahzen
3 kasim LeYLa_21
4 kasim @hsevda
5 kasim Semra24
6 kasim Elcanki
7 kasim gzm43
8 kasim hamaratcann
9 kasim @Enyalios
10 kasim Melissa81

Guncel ☺

Al_pi canim beni bu seferlik mazur görseniz çünkü bu hafta kayinvalidemlere gidiyoruz 1 hafta orada kalacağız yüksek ihtimal okuyamam üstümde kalmasın bir dahaki sefere insallah
Olsun canim bu listedekilere okuyacagiz sen okumasanda okumak isteyen okur .. Sonucta karsilikli dua ama icinden gelen okur zaten senin Allah razi olsun demen bile dua yerine gecer

Insallahh canimm. Maydanoz buhari bide sut buhari vardi galiba

Ben bu msji gormemistim :) Canim cok yandi 15 dk sizisi gecmedi cok sizlatiyor ignesi cok kucuk yoksa .. Bende atmadim ustune rakam yaziyorum ☺ Rabbim saglikla dogmasini nasip etsinde benim acim gecer ..
Butunn acilar geciyo inanki herseyi unutuyorsun yeterki saglikla gelsin yavrun

Merhaba hanimlar..ben yeni katiliyorum araniza baska bir topikte Elcanki ve LeYLa_21 arkadasim :) bu duanin en can alici noktasi uzaktan bakma kismi beni cok etkiledi.evet simdilik uzaktan bakiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..dualarimiz kabul olsun insallah..
Al_pi canim ne ignesi oluyorsun..hamilesin galiba adini duydum tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah

Insallah masip olurda yaparsın cabim sende . Heheheh 43 te olmuş olabilir 3 hafta once 15 gunum var diyodu daha dun gene hamileydi :))) . Valla gercekten ilgisi var sanirim harketli olmakla kolay doğumun ben öldüm sanmistim

Sagol canim Rabbim dileyen isteyen herkesede nasip etsin .. O duayi ilk okudugumda aglamistim cok icten bir dua ..
Kan pihtilasmam var cleksan igne kullaniyorum canim..

Olsun canim bu listedekilere okuyacagiz sen okumasanda okumak isteyen okur .. Sonucta karsilikli dua ama icinden gelen okur zaten senin Allah razi olsun demen bile dua yerine gecer
Canim cok Tesekkurler ederim allah razı olsun sizlerden :) bende fırsat buldukça hepinizin adına ne kadar okuyabilirsem toplu bir şekilde okumaya çalışacağım opuyorum sizleri :)

bu dua çok güzel bir dua canım..istersen senide listeye ekleyelim melisam...amin inşallah cnm benim...
vesselam_ Al_pi cetvellerinizi 40. haftada kaldırmak nasip olsun :)
Kartanesi_26 sen de yap bakiim :)
Rabbim bizede nasip etsin inşallah... bugün moralim çok bozuk ya...
Amin canim aminnnn.. Kartanesi_26 annesinin yaninda gelse onada ekletiriz takvimi..
Ben inaniyorum bu yil bitmeden yine bussuru hamile olacak topikte ☺
aminnnnnnnnnn inşallah alpimmmmmmm

Amin canim aminnnn.. Kartanesi_26 annesinin yaninda gelse onada ekletiriz takvimi..
Ben inaniyorum bu yil bitmeden yine bussuru hamile olacak topikte ☺

Insallah yaaa insallah olur :)
Ben ilk geldigimde bi iki kisi haric herkesin ismi bekleme listesindeydi ne cabuk gecti zaman simdik bebisler eklendi topigimize yerim onlari :)
E-brulim Ebuşum gelse de sizi de eklese listeye üstteki liste artık bi azalsın birazcık yafuu :)

alpişşşşşşş 3 kasım test günüm canım ya...istesen bu kadar olmaz..Rabbim güzel haber alıp sizlere tekrardan vermeyi nasip etsin bana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…