Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Onin stresi ayrı oluyor haklisin ablam. Rabbim bir an önce Şafi adıyla şifasini versin insAllah
İyi olur ablacim insaAllah
Buralarda havalar dengesiz tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım..

kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Gecmis olsun tatlim bu senede inatciymis gripler dikkat edin..
Canim yeni liste olacak herhalde eklicek arkadaslar benide..
Hergun 1 kisiye kac adet okunuyor..

Onin stresi ayrı oluyor haklisin ablam. Rabbim bir an önce Şafi adıyla şifasini versin insAllah
İyi olur ablacim insaAllah
Buralarda havalar dengesiz tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım..
amin gülüm inşallah...öyle gerçekten...
Gecmis olsun tatlim bu senede inatciymis gripler dikkat edin..
Canim yeni liste olacak herhalde eklicek arkadaslar benide..
Hergun 1 kisiye kac adet okunuyor..
evet canım ya...o kadar ilaç antibiyotik çocuk mahvoldu valla...düzgün beslenmiyor..hergün bir kişiye 100 adet okuyoruz melisam..hg aramıza tatlım..

Aşılama yoluyla hamile kalan oldu mu topikte arkadaşlar doktor aşılama önerdi bize

Aşılama yoluyla hamile kalan oldu mu topikte arkadaşlar doktor aşılama önerdi bize
Ben ilk asilamayla gebe kaldm canım ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı bir buçuk sene önce.
sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
İnsaAllah gerek kalmadan hamile kalirsin canim

Son düzenleme:
Saolasın canım deneyeceğim onu

Aslında çoğu doktor aşılamayı tavsiye etmiyor canim ya hangi doktora gidiyorsun kendi mi yapacakmış aşılamayı
Evet Manisada yaşıyorum ben doktorum Ömer Dündar daha çatlatma iğnesinden önce aşılama mı yapsak demişti o zaman iğneyle şansımı denemek istedim olmadı şimdi biraz ara verelim dedik bi iki ay sonra aşılama önerdiği için düşünmeye başladık.Benim eşimde çok ciddi değerlerde olmasa da morfoloji bozukluğu var acaba o yüzden mi tavsiye etti bilemedim

Kartanesi_26
Canım özledik seni yaa nerelerdesin..annecigin nasıl oldu
Ohh takviminide yaptın çok şükür 9 ay kalsın insaAllah
Oyyyyy kuzum Bnm inşallah hepimiz Doğum heyacanımızı paylaşırız burada... annem çok şükür her günü daha iyiye gidiyor... bu arada bugün evlilik yıldönümümüz dedim pazar günü beni yemeğe götür akşamları çok bulantım oluyor çok halsiz oluyorum... darısı herkeseeeeee olsun valla okadar Mutlu oldum ki inşallah peş peşe hep gzl hbrleri paylaşırız...

Ben ilk asilamayla gebe kaldm canım ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı bir buçuk sene önce.
sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
İnsaAllah gerek kalmadan hamile kalirsin canim
Genelde İlk aşılama tutmuyomuş öyle duymuştum bende ama umut fakirin ekmeği .Sen özelde mi oldun devlette mi ücretini merak ettim bende çok pahalı diyenler oldu

Ay canım seneye bebislerimizle girerirz insaAllah bir ömür mutlu olun kuzim.benimkide diğer kasım 15 hediyemiz erken geldi insaAllah devamida gelir.
Bende bir belirti yok daha :)
Sadece göğüslerim agriyor ama öyle aşırı değil..
Annen dahada iyi olacak insaAllah.

bana da 3 ay klomen olmazsa sonra aşılamaya geceğiz dedi sen adet oldun mu ben hala olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…