Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi canim duaya zeynebi de ekler misin onada biz okuyalim o okuyamasa da olur mu

DUAMIZ Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat ..
26 ekim@deeploneliness
27 ekim Ebush_354
28 ekim @Saadetim33
29 ekim Al_pi
30 ekim @Ters Lale
31 ekim Kartanesi_26
1 kasim vesselam_
2 kasim umutLatahzen
3 kasim LeYLa_21
4 kasim Saye-
5 kasim Semra24
6 kasim Elcanki
7 kasim gzm43
8 kasim hamaratcann
9 kasim @Enyalios
Güncel bu kizlar fotosunu alin ben ilk sayfaya ekleyemiyorum biliyorsunuz E-brulim de yok gelirse ekler

Al_pi dün o kadar canim sıkıldı ki umut oldun bana bu bebek buraya gelecek bende yapım takvim hemen :)
Biz iyi dusunecegiz ki iyi olsun canim.. Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten nasip etmediysede yapacak birsey var mi ? Yok ..
O yuzden sabirla bekleyecegiz kac yil sabrettik bu haberi almak icin simdi mi sabretmeyecegiz
Ayni ilerliyoruz galiba benim adet gunum bugun ..

Haklisin kuzum evet hemen hemen aynı ilerliyoruz, içimde kalmasın su takvim diğer gebeligimdede yapmak nasip olmadı..
Sabredecez ohhh be kendime geldim iyi geldiniz bana :)

Cok sukur canim benim atlattin Allahima cok sukur.. Her zaman hayirlisini istiyorum en hayirli zamanda Rabbim en guzelini bilir..
Bu arada hatirliyorum gecen sene bu zamanlar ben de ilk tedavime baslamistim klomenle.. Rabbim hepimize en guzelini en hayirlisini nasip etsin insallah... ♡

Tamamdir kuzum eline saglik..
Ben de basliyorum bugun insallah..
Bu arada senin takvimini yesinleeer dogdugu gunleri de gostersin Rabbim bize insallah saglikli bi gebelik gecirirsin kuzum..

Bu arada dün gece ilk maydonoz buharimi yaptim
Belki bana da bi vesile olur kim bilir
Yine de hayirlisi en onemlisi tabii

amin canim insallah umut her zaman var senin haberinle bir kez daha sevindik mutlu olduk kendi haberimizmis gibi
Gunaydin canim .tesekkur ederim sanlafanda olsa bur ain arkadasligi baska yerde yok ve unutulmamak ozlenmek guzel. Aman beaa hala nöbet tutuyosun .
ayyy hic sorma nöbetler beni bitirdi yarin gene nöbet
Facede bi grupta bayanin biri oyle igne vurmus alpi hic birini atmamis profil resmi kocaman bi kalp yapmis o ignelerden icinede bebegini koymus o kdar duygulandimki görünce aklima sen gelmistin :). Canin yandimi :/ .
bende atmadim hala duruyor kullandigim ilaclar aynisini düsünüyrum nasip olursa
Anladım canım saolasın çok bir bakayım ona.. Peki hani o sırada gebelik oluşturma olasılığı var mıdır ilacın kullanım esnasında yani
evet canim yumurtlamaya yardimci kullanirken gebe kalan cok bi arastir canim
tamam canim baslayalim
Kizlar benim karşı komsu 40 haftayı gecti hala dogurmadi .hastaneyede gitmiyo galiba. Millet ne garip ne dayanikli o haliyle bir is yapıyo akliniz durur
aaaa beklesin yahu 42 ye kjadar yolu var hareketliyse kolay dogurur hem

Al_pi vesselam_ takvim size yakisti kizlar hersey güzel olacak inslalah 9 ay kalkmayacak o takvim... umutlu olun bizede umut olun tadini cikarin acabalari birakin kenara

Facede bi grupta bayanin biri oyle igne vurmus alpi hic birini atmamis profil resmi kocaman bi kalp yapmis o ignelerden icinede bebegini koymus o kdar duygulandimki görünce aklima sen gelmistin :). Canin yandimi :/ .
Ben bu msji gormemistim :) Canim cok yandi 15 dk sizisi gecmedi cok sizlatiyor ignesi cok kucuk yoksa .. Bende atmadim ustune rakam yaziyorum ☺ Rabbim saglikla dogmasini nasip etsinde benim acim gecer ..

Al_pi vesselam_ takvim size yakisti kizlar hersey güzel olacak inslalah 9 ay kalkmayacak o takvim... umutlu olun bizede umut olun tadini cikarin acabalari birakin kenara
Kuzum ben biraktim Allaha emanet Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten sıkıntıya strese gerek yok once olsa simdiye kadar 50 sayfa yazi okumustum o normal mi bu belirtimi diye simdi hic bisi yapmiyorum duami ediyorum hepiniz icin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…