- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Onin stresi ayrı oluyor haklisin ablam. Rabbim bir an önce Şafi adıyla şifasini versin insAllahkızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Gecmis olsun tatlim bu senede inatciymis gripler dikkat edin..kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
amin gülüm inşallah...öyle gerçekten...Onin stresi ayrı oluyor haklisin ablam. Rabbim bir an önce Şafi adıyla şifasini versin insAllah
İyi olur ablacim insaAllah
Buralarda havalar dengesiz tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım..
evet canım ya...o kadar ilaç antibiyotik çocuk mahvoldu valla...düzgün beslenmiyor..hergün bir kişiye 100 adet okuyoruz melisam..hg aramıza tatlım..Gecmis olsun tatlim bu senede inatciymis gripler dikkat edin..
Canim yeni liste olacak herhalde eklicek arkadaslar benide..
Hergun 1 kisiye kac adet okunuyor..
Ben ilk asilamayla gebe kaldm canım ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı bir buçuk sene önce.Aşılama yoluyla hamile kalan oldu mu topikte arkadaşlar doktor aşılama önerdi bize
Saolasın canım deneyeceğim onuamin canim insallah umut her zaman var senin haberinle bir kez daha sevindik mutlu olduk kendi haberimizmis gibi
ayyy hic sorma nöbetler beni bitirdi yarin gene nöbet
bende atmadim hala duruyor kullandigim ilaclar aynisini düsünüyrum nasip olursa
evet canim yumurtlamaya yardimci kullanirken gebe kalan cok bi arastir canim
tamam canim baslayalim
aaaa beklesin yahu 42 ye kjadar yolu var hareketliyse kolay dogurur hem![]()
Aslında çoğu doktor aşılamayı tavsiye etmiyor canim ya hangi doktora gidiyorsun kendi mi yapacakmış aşılamayıAşılama yoluyla hamile kalan oldu mu topikte arkadaşlar doktor aşılama önerdi bize
Tamam kız yapıyorum takvim siz isteyin yeter kiiiiiivesselam_
Al_pi cetvellerinizi 40. haftada kaldırmak nasip olsun :)
Kartanesi_26 sen de yap bakiim :)
Evet Manisada yaşıyorum ben doktorum Ömer Dündar daha çatlatma iğnesinden önce aşılama mı yapsak demişti o zaman iğneyle şansımı denemek istedim olmadı şimdi biraz ara verelim dedik bi iki ay sonra aşılama önerdiği için düşünmeye başladık.Benim eşimde çok ciddi değerlerde olmasa da morfoloji bozukluğu var acaba o yüzden mi tavsiye etti bilemedimAslında çoğu doktor aşılamayı tavsiye etmiyor canim ya hangi doktora gidiyorsun kendi mi yapacakmış aşılamayı
Oyyyyy kuzum Bnm inşallah hepimiz Doğum heyacanımızı paylaşırız burada... annem çok şükür her günü daha iyiye gidiyor... bu arada bugün evlilik yıldönümümüzKartanesi_26
Canım özledik seni yaa nerelerdesin..annecigin nasıl oldu
Ohh takviminide yaptın çok şükür 9 ay kalsın insaAllah![]()
Genelde İlk aşılama tutmuyomuş öyle duymuştum bende ama umut fakirin ekmeği .Sen özelde mi oldun devlette mi ücretini merak ettim bende çok pahalı diyenler olduBen ilk asilamayla gebe kaldm canım ama bebeğim gelismedi sonlandırıldı bir buçuk sene önce.
sormak istediğin soru varsa sorabilirsin
İnsaAllah gerek kalmadan hamile kalirsin canim
Ay canım seneye bebislerimizle girerirz insaAllah bir ömür mutlu olun kuzim.benimkide diğer kasım 15 hediyemiz erken geldi insaAllah devamida gelir.Oyyyyy kuzum Bnm inşallah hepimiz Doğum heyacanımızı paylaşırız burada... annem çok şükür her günü daha iyiye gidiyor... bu arada bugün evlilik yıldönümümüzdedim pazar günü beni yemeğe götür akşamları çok bulantım oluyor çok halsiz oluyorum... darısı herkeseeeeee olsun
valla okadar Mutlu oldum ki inşallah peş peşe hep gzl hbrleri paylaşırız...
bana da 3 ay klomen olmazsa sonra aşılamaya geceğiz dedi sen adet oldun mu ben hala olmadımEvet Manisada yaşıyorum ben doktorum Ömer Dündar daha çatlatma iğnesinden önce aşılama mı yapsak demişti o zaman iğneyle şansımı denemek istedim olmadı şimdi biraz ara verelim dedik bi iki ay sonra aşılama önerdiği için düşünmeye başladık.Benim eşimde çok ciddi değerlerde olmasa da morfoloji bozukluğu var acaba o yüzden mi tavsiye etti bilemedim