- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
evet canım...beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım...beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?
Canim hamile misin:) tebrik ederim.. darisi tum isteyenlere insAllah..@deeploneliness canim duani okudum Rabbim kabul etsin .. Ben simdilik iki kisiyim ya o yuzden herkese 200 tane okuyorumSanada 200 okudum ☺
Olur canim en sona ekliyorum unuttugum varsa soyleyin cidden farkinda degilim ..Al_pi canim duaya zeynebi de ekler misin onada biz okuyalim o okuyamasa da olur mu
Sagol canim darisi dileyen isteyen herkese .. Duaya ekledim senideCanim hamile misin:) tebrik ederim.. darisi tum isteyenlere insAllah..
Biz iyi dusunecegiz ki iyi olsun canim.. Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten nasip etmediysede yapacak birsey var mi ? Yok ..Al_pi dün o kadar canim sıkıldı ki umut oldun bana bu bebek buraya gelecek bende yapım takvim hemen :)
Isterseniz eklerim ..
Sevinirim..tesekkurler :)Isterseniz eklerim ..
Haklisin kuzum evet hemen hemen aynı ilerliyoruz, içimde kalmasın su takvim diğer gebeligimdede yapmak nasip olmadı..Biz iyi dusunecegiz ki iyi olsun canim.. Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten nasip etmediysede yapacak birsey var mi ? Yok ..
O yuzden sabirla bekleyecegiz kac yil sabrettik bu haberi almak icin simdi mi sabretmeyecegiz![]()
Ayni ilerliyoruz galiba benim adet gunum bugun ..
Gunaydin canimm. Belki biraz dinlenmek daha iyi olucak senin için canim.dualara devam etmenize cok sevindim canim . Allah kabul etsin gönlünüzun muradini versin insallah. Duzeldim canım evet hersey o kdar zorduki canim sadece hayirlisi iste olur mu? Allah razi olsun canim Rabbim sizlerede nasip etsin gecen sene tam bu zamanlar ben tedavideydim bugun evlilik yıldönümüm ve bugun yumurtlama günleriydi melegim bu zamanlarda gelmisti karnima .simdi ise karsimda sukurler olsun hergun sukretmek az dilim hic durmadan sukretse yinede az gelir. Rabbim bu guzelligi anne olmak isteyen herkese yasattin artik daha icten dua ediyorum sizler icin canim asla unutmadim o günleri...
10 ekim @deeploneliness
11 ekimEbush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekimAl_pi
14 ekim @Ters Lale
15 ekimKartanesi_26
16ekimvesselam_
17ekimumutLatahzen
18 ekimLeYLa_21
19ekimSaye-
20 ekimSemra24
21 ekimElcanki Kizlar ilk sayfadaki liste bu bence hemen baslayalim sirayla devam edelim gelen olursa altta ekleriz katilmayan olmaz sanirim .. Kartanesi mesgul bu aralar olsun onada biz okuruz ne dersiniz
amin canim insallah umut her zaman var senin haberinle bir kez daha sevindik mutlu olduk kendi haberimizmis gibiCanim Benim Rabbim umut etmeye devam et dedi bana hic ummadigim anda geldi belki devam edecek belki etmeyecek ama yinede umutla sabredip bekleyecegim..
Ne guzel arkadasliklar kurmusuz dunden beri 100lerce msj aldim ❤❤
Rabbim hepimize bu guzel mutlulugu yasatsin insallah..
ayyy hic sorma nöbetler beni bitirdi yarin gene nöbetGunaydin canim.tesekkur ederim sanlafanda olsa bur ain arkadasligi baska yerde yok ve unutulmamak ozlenmek guzel. Aman beaa hala nöbet tutuyosun
.
bende atmadim hala duruyor kullandigim ilaclar aynisini düsünüyrum nasip olursaFacede bi grupta bayanin biri oyle igne vurmus alpi hic birini atmamis profil resmi kocaman bi kalp yapmis o ignelerden icinede bebegini koymus o kdar duygulandimki görünce aklima sen gelmistin :). Canin yandimi :/ .
evet canim yumurtlamaya yardimci kullanirken gebe kalan cok bi arastir canimAnladım canım saolasın çok bir bakayım ona.. Peki hani o sırada gebelik oluşturma olasılığı var mıdır ilacın kullanım esnasında yani
tamam canim baslayalim10 ekim @deeploneliness
11 ekimEbush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekimAl_pi
14 ekim @Ters Lale
15 ekimKartanesi_26
16ekimvesselam_
17ekimumutLatahzen
18 ekimLeYLa_21
19ekimSaye-
20 ekimSemra24
21 ekimElcanki Kizlar ilk sayfadaki liste bu bence hemen baslayalim sirayla devam edelim gelen olursa altta ekleriz katilmayan olmaz sanirim .. Kartanesi mesgul bu aralar olsun onada biz okuruz ne dersiniz
aaaa beklesin yahu 42 ye kjadar yolu var hareketliyse kolay dogurur hemKizlar benim karşı komsu 40 haftayı gecti hala dogurmadi .hastaneyede gitmiyo galiba. Millet ne garip ne dayanikli o haliyle bir is yapıyo akliniz durur![]()
Ben bu msji gormemistim :) Canim cok yandi 15 dk sizisi gecmedi cok sizlatiyor ignesi cok kucuk yoksa .. Bende atmadim ustune rakam yaziyorum ☺ Rabbim saglikla dogmasini nasip etsinde benim acim gecer ..Facede bi grupta bayanin biri oyle igne vurmus alpi hic birini atmamis profil resmi kocaman bi kalp yapmis o ignelerden icinede bebegini koymus o kdar duygulandimki görünce aklima sen gelmistin :). Canin yandimi :/ .
Kuzum ben biraktim Allaha emanet Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten sıkıntıya strese gerek yok once olsa simdiye kadar 50 sayfa yazi okumustum o normal mi bu belirtimi diye simdi hic bisi yapmiyorum duami ediyorum hepiniz icin de