Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Oooo o kafayi hemen kes at :). Insallah hamilesindir canim buarada zeliha noldu hamilemi ? Bak esin ne kdar rahat sende oyle olmaya calis lutfen canim . Valla uyutmuyo canim yaa . Bugun ne olursa olsun o is bende evlilik yıldönümüm

100 adet Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai -
Anlami; Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
Duamiz da bu gzm43

Gecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuz . Kizininn kardesi hemenn gelsin

Evet canim bugun basliyoruz cok ara verdik Sagol canim Rabbim herkese kaldirmayacagi takvim nasip etsin 9 ay dursun ☺ hii ablam yengec sulu göz duygusal ☺
Ammiiiinnnnn inşş ben de yengeçimmm göz yaşım pınarın girişinde duruyor bir dizi bir şarkı duymayıverm

Gecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuz . Kizininn kardesi hemenn gelsin
amin gülüm Allah razı olsun kübram...maşallah 4 aylık oldunuzmu yaaa..tam sevilmelik yerim ben onu valla...Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı....aminnnnnnnnn

Kizlar benim karşı komsu 40 haftayı gecti hala dogurmadi .hastaneyede gitmiyo galiba. Millet ne garip ne dayanikli o haliyle bir is yapıyo akliniz durur

Tamamdır hemen başlıyorum Rabbim kabul etsin inşallah :)

Ebrum iyi ama hem tasinma isi var hemde kizina alisma sureci derken uzun sure ugramadi .. Arada geliyor ama yine gelir belki Belkide evini tasiyordur bu aralar
Bebekle ilk bir hafta asiri zor geciyo bebek dunyaya gelme şokunu yasarken annesi anne olmanin sokunu yasiyo bide sutun varmi meselesi var biz sariliktan hastanede yattik . Yani ebruya hak veririm :)

beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?
Eklerim canim dualar liste bitince degisiyor canim .. Listenin ilk sirasindan basliyoruz o kisiye niyet edip 100 tane okuyoruz sonrada okudum diye kisiyi etiketliyoruz..

DUAMIZ Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat ..
26 ekim@deeploneliness
27 ekim Ebush_354
28 ekim @Saadetim33
29 ekim Al_pi
30 ekim @Ters Lale
31 ekim Kartanesi_26
1 kasim vesselam_
2 kasim umutLatahzen
3 kasim LeYLa_21
4 kasim @hsevda
5 kasim Semra24
6 kasim Elcanki
7 kasim gzm43
8 kasim hamaratcann

Listenin son hali katilmak istemeyen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…