- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Oooo o kafayi hemen kes at :). Insallah hamilesindir canim buarada zeliha noldu hamilemi ? Bak esin ne kdar rahat sende oyle olmaya calis lutfen canimGünaydın beybiler maşallah kaynatıyosunuz muhabbetiniz bol olsun gün erken başlamış sizin içinde
Al_pi heyecandan uyuyamamıştır Pinkpinkblue da kızçesinden uyuyamamıştır
Sorma canım yaa o kafayı yakalayabilsem olcak bende biliyom ama nerdeeesabah karşıdan karşıya geçcem göz ucuyla yanımda bi kadın gördüm sanki göbeği vardı hemen totem yaptım hamileyse bende bu ay hamileyim diye sonra çaktırmadan baktım aaa totemim tuttu inşallah tüm isteyenlerde bende hamileyizdir demem o ki benim kafa bu kuşum
Size de yazık yaa kız rahat vermiyo desene neyse zaten olması için bol bol çalışmıştınız
Senin kafa saglam demekki alpi Ayy ben ayakta uyuyodum :))) yaa sen hamilesin cakk :))Aynen canim siaraya dizdim.sabah folbiol aspirin aksam igne gece yatmadan oncede progestanBende kafa yapmiyor Allahtan ☺ Dusunceli arkadasim yerim hepsini bol bol :-*
Demekki sglammisim ☺ Evlilik yildonumun he bugum seninSenin kafa saglam demekki alpi Ayy ben ayakta uyuyodum :))) yaa sen hamilesin cakk :))
Gecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuzsağolasın canım...öyle elbette..Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir..ama insanın eliyle toprağa koyması çok zor gerçekten...inşallah cennette şefaatçi olsun yavrum bizlere...tek tesellim odur...kızımda 2 haftadır hasta teyzesi..okula gidemiyor...üşüttü grip oldu...yemiyor içmiyor bağışıklığı zayıf hemen hasta oluyor...bu sene anasınıfına gidiyor büyüdü çok şükür...hala ısrarla kardeş istiyor..Rabbim yavrumun sesini duysun inşallah kardeşini göndersin bize...sen nasılsın prenses nasıl?seninkide epey büyümüştür canım...Rabbim sağlık sıhhat versin...bizim için kokla bebişini...
Ammiiiinnnnn inşşEvet canim bugun basliyoruz cok ara verdikSagol canim Rabbim herkese kaldirmayacagi takvim nasip etsin 9 ay dursun ☺ hii ablam yengec sulu göz duygusal ☺
Tesekkur ederimDemekki sglammisim ☺ Evlilik yildonumun he bugum seninNice nice yillariniz olsun Gecen yil bu zamanlari hatirladim da Ilk geceden hamile kalisini
amin gülüm Allah razı olsun kübram...maşallah 4 aylık oldunuzmu yaaa..tam sevilmelik yerim ben onu valla...Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı....aminnnnnnnnnGecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuz. Kizininn kardesi hemenn gelsin
Sagol canim
Aminnn. Valla hamileyken zaman durmustuda doğunca akiyo zaman :)) .amin gülüm Allah razı olsun kübram...maşallah 4 aylık oldunuzmu yaaa..tam sevilmelik yerim ben onu valla...Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı....aminnnnnnnnn
Tamamdır hemen başlıyorum Rabbim kabul etsin inşallah :)100 adet Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai -
Anlami; Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
Duamiz da bugzm43
Ebrum iyi ama hem tasinma isi var hemde kizina alisma sureci derken uzun sure ugramadi .. Arada geliyor ama yine gelir belkiKızlar ebrulim ebru nasil bebeği nasil ugramiyomu
Bebekle ilk bir hafta asiri zor geciyoEbrum iyi ama hem tasinma isi var hemde kizina alisma sureci derken uzun sure ugramadi .. Arada geliyor ama yine gelir belkiBelkide evini tasiyordur bu aralar
beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?hangi dua okuyacaz canım?
Eklerim canim dualar liste bitince degisiyor canim .. Listenin ilk sirasindan basliyoruz o kisiye niyet edip 100 tane okuyoruz sonrada okudum diye kisiyi etiketliyoruz..beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?