• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın beybiler maşallah kaynatıyosunuz muhabbetiniz bol olsun gün erken başlamış sizin içinde:kahve:

Al_pi Al_pi heyecandan uyuyamamıştır Pinkpinkblue Pinkpinkblue da kızçesinden uyuyamamıştır:halay:

Sorma canım yaa o kafayı yakalayabilsem olcak bende biliyom ama nerdeee :eek: sabah karşıdan karşıya geçcem göz ucuyla yanımda bi kadın gördüm sanki göbeği vardı hemen totem yaptım hamileyse bende bu ay hamileyim diye sonra çaktırmadan baktım aaa :anneadayı: totemim tuttu:KK71: inşallah tüm isteyenlerde bende hamileyizdir:dua: demem o ki benim kafa bu kuşum:işsiz:
Size de yazık yaa kız rahat vermiyo desene neyse zaten olması için bol bol çalışmıştınız:KK45:
Oooo o kafayi hemen kes at :). Insallah hamilesindir canim buarada zeliha noldu hamilemi ? Bak esin ne kdar rahat sende oyle olmaya calis lutfen canim ;). Valla uyutmuyo canim yaa :anne:. Bugun ne olursa olsun o is bende :KK31: evlilik yıldönümüm :-)

100 adet Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai -
Anlami; Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
Duamiz da bu gzm43 gzm43

sağolasın canım...öyle elbette..Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir..ama insanın eliyle toprağa koyması çok zor gerçekten...inşallah cennette şefaatçi olsun yavrum bizlere...tek tesellim odur...kızımda 2 haftadır hasta teyzesi..okula gidemiyor...üşüttü grip oldu...yemiyor içmiyor bağışıklığı zayıf hemen hasta oluyor...bu sene anasınıfına gidiyor büyüdü çok şükür...hala ısrarla kardeş istiyor..Rabbim yavrumun sesini duysun inşallah kardeşini göndersin bize...sen nasılsın prenses nasıl?seninkide epey büyümüştür canım...Rabbim sağlık sıhhat versin...bizim için kokla bebişini...:KK36::KK37:
Gecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuz :KK53:. Kizininn kardesi hemenn gelsin :KK200:

Evet canim bugun basliyoruz cok ara verdik :KK66: Sagol canim Rabbim herkese kaldirmayacagi takvim nasip etsin 9 ay dursun ☺ hii ablam yengec sulu göz duygusal ☺
Ammiiiinnnnn inşş:dua: ben de yengeçimmm göz yaşım pınarın girişinde duruyor bir dizi bir şarkı duymayıverm o_O

Gecmis olsun leyla ablacim ins hemen iyilesir. Masallah anaokulku oldu demek. Benimkide iyi abla cok sukur 4 aylik pzt asi oldu biraz rutinin disinda huysuz :KK53:. Kizininn kardesi hemenn gelsin :KK200:
amin gülüm Allah razı olsun kübram...maşallah 4 aylık oldunuzmu yaaa..tam sevilmelik yerim ben onu valla...Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı....aminnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::KK200::KK68:

100 adet Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai -
Anlami; Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
Duamiz da bu gzm43 gzm43
Tamamdır hemen başlıyorum Rabbim kabul etsin inşallah :)

Ebrum iyi ama hem tasinma isi var hemde kizina alisma sureci derken uzun sure ugramadi .. Arada geliyor ama yine gelir belki :KK66: Belkide evini tasiyordur bu aralar
Bebekle ilk bir hafta asiri zor geciyo :( bebek dunyaya gelme şokunu yasarken annesi anne olmanin sokunu yasiyo bide sutun varmi meselesi var :( biz sariliktan hastanede yattik :(. Yani ebruya hak veririm :)

beni de listeye ekler misiniz ? bir de tam olarak nasıl oluyor farklı farklı dualar zamanla değiştiriyor musunuz ve her gün sırayla birilerine okuyoruz değil mi?
Eklerim canim dualar liste bitince degisiyor canim .. Listenin ilk sirasindan basliyoruz o kisiye niyet edip 100 tane okuyoruz sonrada okudum diye kisiyi etiketliyoruz..

DUAMIZ Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat ..
26 ekim@deeploneliness
27 ekim Ebush_354 Ebush_354
28 ekim @Saadetim33
29 ekim Al_pi Al_pi
30 ekim @Ters Lale
31 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
1 kasim vesselam_ vesselam_
2 kasim umutLatahzen umutLatahzen
3 kasim LeYLa_21 LeYLa_21
4 kasim @hsevda
5 kasim Semra24 Semra24
6 kasim Elcanki Elcanki
7 kasim gzm43 gzm43
8 kasim hamaratcann hamaratcann

Listenin son hali katilmak istemeyen var mi ?

Back