Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Icimde kalacagina yapayim dedim .. Erken kalpti keseydi diye icinden geciren olursa Bu bebek dogacak saglikla o yuzden ekledim gitti..
Yok caniiiim böylesi daha iyi kendine guven benegine guven Allah a Sığın. .... zaten dogumada sunun surasinda kc gununn kaldi . Alpi bemde hemen takvim yapmistim o Bebek buraya geldi bak bence sanada ugur getirecek aa belkide gercekten ugur getirir erkek olur :)) dedikodu 1 2 dedikodu 1 2 leyla sultan hala erkek mi istiyo :))

Icimde kalacagina yapayim dedim .. Erken kalpti keseydi diye icinden geciren olursa Bu bebek dogacak saglikla o yuzden ekledim gitti..
Alpi ben progestni 34. Haftaya kadar ictim dr artik birak dedi bıraktım 2 hafta sonra dogdu :)))) ben kesinlikle inanıyorum onun etkisine . Evde 1 kutu progestanim var

Alpi ben progestni 34. Haftaya kadar ictim dr artik birak dedi bıraktım 2 hafta sonra dogdu :)))) ben kesinlikle inanıyorum onun etkisine . Evde 1 kutu progestanim var
200mg verdi gunde bir tane dedi .. Bende pihtilasma sorunu var o yuzden aspirin igne en önemlisi ..
Sagolsun icimi rahatlatacak herseyi verdi dun aksam ilk ignemi yaptim gobekten kaldi 239 igne ☺

200mg verdi gunde bir tane dedi .. Bende pihtilasma sorunu var o yuzden aspirin igne en önemlisi ..
Sagolsun icimi rahatlatacak herseyi verdi dun aksam ilk ignemi yaptim gobekten kaldi 239 igne ☺
Facede bi grupta bayanin biri oyle igne vurmus alpi hic birini atmamis profil resmi kocaman bi kalp yapmis o ignelerden icinede bebegini koymus o kdar duygulandimki görünce aklima sen gelmistin :). Canin yandimi :/ .

1 taneymis madem gece ic yat alpicim biliyosun fena kafa yapiyo ben sabah aksam iciyordum her gun rutin uyku saatim vardi :))). Vajinal kullanma enfeksiyon yapiyo benim bikere acilmam olmuştu enfeksiyondan. Bol bol su findik fıstık ceviz badem yumurta sut peynir et kofte guzel saglikli yemekler meyveler akşama kadar yiceksin bunlari :) .

Günaydın beybiler maşallah kaynatıyosunuz muhabbetiniz bol olsun gün erken başlamış sizin içinde

Al_pi heyecandan uyuyamamıştır Pinkpinkblue da kızçesinden uyuyamamıştır
sende esininn kafasindan kullansan direk hamile kalacaksin biliyorsun demi hehehehe tik varda hep bölünüyor eski performansim yok

Sorma canım yaa o kafayı yakalayabilsem olcak bende biliyom ama nerdeee sabah karşıdan karşıya geçcem göz ucuyla yanımda bi kadın gördüm sanki göbeği vardı hemen totem yaptım hamileyse bende bu ay hamileyim diye sonra çaktırmadan baktım aaa totemim tuttu inşallah tüm isteyenlerde bende hamileyizdir demem o ki benim kafa bu kuşum
Size de yazık yaa kız rahat vermiyo desene neyse zaten olması için bol bol çalışmıştınız

sağolasın canım...öyle elbette..Rabbim bizim için en hayırlı olanı bilir..ama insanın eliyle toprağa koyması çok zor gerçekten...inşallah cennette şefaatçi olsun yavrum bizlere...tek tesellim odur...kızımda 2 haftadır hasta teyzesi..okula gidemiyor...üşüttü grip oldu...yemiyor içmiyor bağışıklığı zayıf hemen hasta oluyor...bu sene anasınıfına gidiyor büyüdü çok şükür...hala ısrarla kardeş istiyor..Rabbim yavrumun sesini duysun inşallah kardeşini göndersin bize...sen nasılsın prenses nasıl?seninkide epey büyümüştür canım...Rabbim sağlık sıhhat versin...bizim için kokla bebişini...

takvim yakışmış alpicim...9 ay kalkmasın inşallah...

Aynen canim siaraya dizdim.sabah folbiol aspirin aksam igne gece yatmadan oncede progestan Bende kafa yapmiyor Allahtan ☺ Dusunceli arkadasim yerim hepsini bol bol :-*

Anladım canım saolasın çok bir bakayım ona.. Peki hani o sırada gebelik oluşturma olasılığı var mıdır ilacın kullanım esnasında yani

Sagol leylacim seninkide dursun 9 ay kalkmasin ☺ gerci 8 ay duracak zaten 4 haftalik ☺
amin canım inşallah...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...zaten bu ay hamile kalamazsam 3.gün doktora gidip hormonlara baktırcam..kürtajdan sonra hiç gitmedim..saldım öyle kendimi..toparlanmak zaman alıyor..hem psikolojik hemde vucüt dengesi açısından biliyorsun...Rabbim kaldırmayacağımız yükler yüklemesin...bazen aklıma geliyor oturup ağlıyorum.kafamdan atamıyorum ...birde benimle aynı anda hamile kalan bir arkadaşım var kurumda..hergün onu görüyorum karnı günden güne büyüyor..buda benim imtihanım diyorum...sabrediyorum..inanıyorum benim için olmasa bile yavrum için Rabbim kardeş nasip edecek hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli...sende sağlıkla kucakla inşallah canım yavrunu...hepimizin imtihanı farklı işte..elden gelen bişey yok...

Ben üzülmeyi ağlamayi birakali cok oldu .. Hayirlisiyla ben anne olacagim bir gun dedim hep Rabbime yalvardim .. olur olmaz bilemem ama olacak Allahin izniyle birgun sende inan kizina kardes gelecek er yada gec Üzmeyin beni de boyle ben size bol bol dua edecegim

Bugün mü başlıyoruz canım okumaya

Bu arada takvim on numero
Ayrıca yengeçler iyidir iyi

Bugün mü başlıyoruz canım okumaya

Bu arada takvim on numero
Ayrıca yengeçler iyidir iyi
Evet canim bugun basliyoruz cok ara verdik Sagol canim Rabbim herkese kaldirmayacagi takvim nasip etsin 9 ay dursun ☺ hii ablam yengec sulu göz duygusal ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…