Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sende esininn kafasindan kullansan direk hamile kalacaksin biliyorsun demi hehehehe tik varda hep bölünüyor eski performansim yok

Cnm o iller hic gecmiyo bemde hala gecmedi galiba hala kanamalar oluyo . Sogan kuru herzaman iyi gelmiyo ins sana iyi gelir bana fyda etmemist canim

İnsaAllah canım sizlerde yaşayacaksınız ben inanıyorum şuan belli birşey yok kese bebek kalp atışı... İnsaAllah Rabbim nasip eder

Cnm o iller hic gecmiyo bemde hala gecmedi galiba hala kanamalar oluyo . Sogan kuru herzaman iyi gelmiyo ins sana iyi gelir bana fyda etmemist canim
Yaa normal doğumla geçer sanıyordum inşallah bundan sonra düzelir biraz da olsa canım .. Ben bitkisel şeylerden tırsıyorum biraz açıkcası ama herkes öneriyor faydasını gören çok var ve bu illet benim canıma tak etti bebek sahibi olmayı geçtim sağlığım yok insülin direnci cabası.. Bakalım denicem artık inş fayda sağlarım

canım bu biraz daha farklı bi ilaç doktoruna bi danış denirim ben çok faydasını gördüm . ayrıca sürekli yazdırman gerekmiyor cüzi bi fiyatı var olmadı aile hekimi de yazabiliyor.
canimmm hosbulduk. Iyi cnm cok sukur . Sen nasılsın
bende iyiyim bıraktığın yerdeyim canım nöbetler kosturmaca devam seni özledik gerçekten yaa

Canim Benim Rabbim umut etmeye devam et dedi bana hic ummadigim anda geldi belki devam edecek belki etmeyecek ama yinede umutla sabredip bekleyecegim..
Ne guzel arkadasliklar kurmusuz dunden beri 100lerce msj aldim ❤❤
Rabbim hepimize bu guzel mutlulugu yasatsin insallah..

Gunaydin leyla ablacim inşallah gercek olur. Lisa demisti hamile diye cok sevinmistim uzucu haberide verdi malesef. Cok uzUldum . Herseyde bi Hayır vardir tabi sende bunun bilincindesin. İnşallah yeniden hamile kalirsin. Kizin nasil ablacim buyumustur iyice .isler gucler nasil

Gunaydin canimm. Belki biraz dinlenmek daha iyi olucak senin için canim.dualara devam etmenize cok sevindim canim . Allah kabul etsin gönlünüzun muradini versin insallah. Duzeldim canım evet hersey o kdar zorduki canim sadece hayirlisi iste olur mu? Allah razi olsun canim Rabbim sizlerede nasip etsin gecen sene tam bu zamanlar ben tedavideydim bugun evlilik yıldönümüm ve bugun yumurtlama günleriydi melegim bu zamanlarda gelmisti karnima .simdi ise karsimda sukurler olsun hergun sukretmek az dilim hic durmadan sukretse yinede az gelir. Rabbim bu guzelligi anne olmak isteyen herkese yasattin artik daha icten dua ediyorum sizler icin canim asla unutmadim o günleri...

Gunaydin canim .tesekkur ederim sanlafanda olsa bur ain arkadasligi baska yerde yok ve unutulmamak ozlenmek guzel. Aman beaa hala nöbet tutuyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…