- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
UtandiriyorsunTopik senlendi kiz gelisinle hosgeldinnnn ❤❤
Profilin yeter annem ❤☺Bu arada kizlar nick degistirecegim bilenler bilmeyenlere sylesin olur mu
Abowwwww hatirlamam mi tatli pinkim benim
Naslsin kuzum bebisin nasil annelik nasil gidiyor
AcarizUtandiriyorsundaha acilamadik alpi
Aaa son durumu neydi onunAcarizGece sohbetlerimiz geldi aklima yamuk prensesim kiskaniyordu oda uyeligini iptal edip gitmis Cok uzgunum gelse keske özledim..
En iyisini yapmışsın tatlım yaa aileler bilince boşa stres yaptırıyolar iyilik yapayım derken bende hep hayal ettim sölememeyi ama birgün olursa dayanabilir miyim bilmem ama bizimkiler küser kesinİnanır misin aynısını bende yaptım ama ben 3 ay söylemedim :)) dayandım bu sefer geçen hafta söyledim herkes sok oldu ağladılar şimdi hergun arıyorlar nasılsın iyi misin :)) daha iyi oldu sanki :))
HihihiSon gune kadar neden calismiyosunbak hamis kalirsin bekar kalirsin bebek digumcada bekar kaliniyo
Ahahahha he kiz kocaman kadin 4 bebesini kucagina sigdiramiyor. Sagol canimmm. Guzel gidiyor canım 4 aylik olduk. Sizin nasil gidiyo ayy cok tatlilar masaallah yalniz biri kucaga sigmamis cok guldum :)) . Kc aylik oldular
Evet mantıklı canim o zaman etkisi fazla olmaz :) ben sabah alıyordum o yüzden cok yan etkisi olduBenim bunye aliskin hap'a coook kullandim Masallah hic etki etmiyor bana insallahta etmez gece yatmadan yutup yatacagim ☺
Hehehhe haklisin kuzumProfilin yeter annem ❤☺
Tup bebek yaptirdi tuttu dustu sonrada birakti herseyi burayada eskisi gibi gelmedi yazmadi .. Sonrada bi baktim uyelik iptali yapmisAaa son durumu neydi onun. Be geceleri mesaideyim :) uykuya hasret kaldim alpi :))
Şimdilik totem canım. Bilmem haberin varmı 12 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve 25 Agustos da zorunlu kürtaj oldum. Inşallah Rabbim bu acıyı hafifletecek yavrumun yerini doldursun... Rabbime dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok... Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah...Gizlemedim abla. Eski kulla iciadimla acilmiyot geri acamadim bende yeni adresle geldim . Hamilemsiin yoksa totemmi
Kuzum iyiyin cok sükür.. ben bu arada bi klomen tedavisini daha kimyasal gebelikle gecirdim.. 1 ayı gecti hic bisey yapmiyorum bitkisel biseyler icmeye calisiyorum sadece bide kafamda unutmaya calisiyorum artik yoruldum çok..Hosbuldum canim. Iyiyim canim cok sukur kizimda iyi şimdi uyuyor yarin sbah anlatayim sizleri :))). Iste canim sıkıntılarım vardi psikolojim cok bozuluyordu arastirdikca kendime engel olmak icin sizleride etkilememek icin gittim :). Sonra gelmeye calistimda gelemedim . Bugunde alpinin haberini alınca yeni adresle geldim nasilsin neler yapiyosun
alpimmm inanamıyorum çok şükür Allah'a canım çok sevindimEki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi
Evet canım maalesef var o illet.. Muhtemel 29 ekimde olmalıyım normal döngüye göre ama ben nolur nolmaz kasımın 5 ine kadar beklerimm hala gelmezse o zaman kullanıcam canım bu sefer soğan suyunu yapmayı düşünüyorum herkes çok söyledi bana belki tesiri olurGebelikten emin olmadan tarlusal baslama canim ya. Sende pco vardi demi yanlis hatırlamıyorsam.
Birbirlerinin muadili mi canım yoksa içerik farklı mı? Negatif için görüşmemizde doktorum söktürücü değil de progestan kullanabilirsin demişti. Eğer gebelik oluşursa destekler gebelik yoksa da ilaç bitince adet olursun demişti acaba bahsettiğin şey bu mu? Genelde bana hep onu verdiler.. Reçetesiz alınıyor mu peki her seferinde yazdırmaya gitmek çok külfetli olur benim içinEbush_354 canım tarlusal değide duphaston kullansan sen doktorunla görüşüp ben 6 ay düzenli kullandım ve adetlerim düzene girdi taki dış gebeliğe kadar bu ilaç hem yumurtlamaya yardımcı hem adet düzenliyor hemde düşük tehdidinde de kullanılıyor kullanırken gebe kalsan da problem olmuyor. bi görüş derim doktorunla belki daha iyi olur. burada topiklerde var bu konuyla ilgili bi göz at derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?