• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnanır misin aynısını bende yaptım ama ben 3 ay söylemedim :)) dayandım bu sefer geçen hafta söyledim herkes sok oldu ağladılar şimdi hergun arıyorlar nasılsın iyi misin :)) daha iyi oldu sanki :))
En iyisini yapmışsın tatlım yaa aileler bilince boşa stres yaptırıyolar iyilik yapayım derken bende hep hayal ettim sölememeyi ama birgün olursa dayanabilir miyim bilmem ama bizimkiler küser kesin:KK68:
Son gune kadar neden calismiyosun:KK66: bak hamis kalirsin bekar kalirsin bebek digumcada bekar kaliniyo :KK66:
Hihihi:-) adam bıktı kız artık benden kaçcak diye korkuyorum:KK70:bugündemi çatlamadımı ki diyodu bırktım bende:63: zaten rahata alıştı benmki yaa olmasa olur havasında takılıyo:sopa:
Sizde tık yokmu:KK49::halay: kız aranıza girfi anlaşılan :mapus:

:KK66:. Sagol canimmm. Guzel gidiyor canım 4 aylik olduk. Sizin nasil gidiyo ayy cok tatlilar masaallah yalniz biri kucaga sigmamis cok guldum :)) . Kc aylik oldular :KK66:
Ahahahha he kiz kocaman kadin 4 bebesini kucagina sigdiramiyor:KK48:
Ay zaman nasi geciyor ya masallah size canim bizimkiler de 7. Ayindalar cok şükür canim bir sikintimiz yok

Gizlemedim abla :KK66: . Eski kulla iciadimla acilmiyot geri acamadim bende yeni adresle geldim . Hamilemsiin yoksa totemmi
Şimdilik totem canım. Bilmem haberin varmı 12 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve 25 Agustos da zorunlu kürtaj oldum. Inşallah Rabbim bu acıyı hafifletecek yavrumun yerini doldursun... Rabbime dua etmekten başka elimizden gelen bişey yok... Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın inşallah...

Hosbuldum canim :KK66:. Iyiyim canim cok sukur kizimda iyi şimdi uyuyor yarin sbah anlatayim sizleri :))). Iste canim sıkıntılarım vardi psikolojim cok bozuluyordu arastirdikca kendime engel olmak icin sizleride etkilememek icin gittim :). Sonra gelmeye calistimda gelemedim :KK66: . Bugunde alpinin haberini alınca yeni adresle geldim :KK66: nasilsin neler yapiyosun :KK66:
Kuzum iyiyin cok sükür.. ben bu arada bi klomen tedavisini daha kimyasal gebelikle gecirdim.. 1 ayı gecti hic bisey yapmiyorum bitkisel biseyler icmeye calisiyorum sadece bide kafamda unutmaya calisiyorum artik yoruldum çok..
Onun disinda iyiyim sukurler olsun.. seni gorunce daha iyi olduk topikcek..
Bide yeni duamız cok hayirli geldi topigimize onun sevincini yasiyoruz Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ demi kızlar :) ❤❤❤
sende iyiki geldin kuzum psikolojin de düzelmistir meleğin terapi olmustur sana Rabbim sizlere bagislasın..

Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi :dua::KK42:
alpimmm inanamıyorum çok şükür Allah'a canım çok sevindim:KK200::anne::anneadayı: nöbette senin test sonucunu görünce bi çığlık attım gülmeye başladım arkadaşlar çıldırdın heralde bizede söyle ne bu mutluluk diyor:eğlence: sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim ...

Ebush_354 Ebush_354 canım tarlusal değide duphaston kullansan sen doktorunla görüşüp ben 6 ay düzenli kullandım ve adetlerim düzene girdi taki dış gebeliğe kadar bu ilaç hem yumurtlamaya yardımcı hem adet düzenliyor hemde düşük tehdidinde de kullanılıyor kullanırken gebe kalsan da problem olmuyor. bi görüş derim doktorunla belki daha iyi olur. burada topiklerde var bu konuyla ilgili bi göz at derim

Gebelikten emin olmadan tarlusal baslama canim ya. Sende pco vardi demi yanlis hatırlamıyorsam.
Evet canım maalesef var o illet.. Muhtemel 29 ekimde olmalıyım normal döngüye göre ama ben nolur nolmaz kasımın 5 ine kadar beklerimm hala gelmezse o zaman kullanıcam canım bu sefer soğan suyunu yapmayı düşünüyorum herkes çok söyledi bana belki tesiri olur

Ebush_354 Ebush_354 canım tarlusal değide duphaston kullansan sen doktorunla görüşüp ben 6 ay düzenli kullandım ve adetlerim düzene girdi taki dış gebeliğe kadar bu ilaç hem yumurtlamaya yardımcı hem adet düzenliyor hemde düşük tehdidinde de kullanılıyor kullanırken gebe kalsan da problem olmuyor. bi görüş derim doktorunla belki daha iyi olur. burada topiklerde var bu konuyla ilgili bi göz at derim
Birbirlerinin muadili mi canım yoksa içerik farklı mı? Negatif için görüşmemizde doktorum söktürücü değil de progestan kullanabilirsin demişti. Eğer gebelik oluşursa destekler gebelik yoksa da ilaç bitince adet olursun demişti acaba bahsettiğin şey bu mu? Genelde bana hep onu verdiler.. Reçetesiz alınıyor mu peki her seferinde yazdırmaya gitmek çok külfetli olur benim için

Back