- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canimmmmmm Allah razi olsun .. Rabbim sanada nasip etsin insalllahhhh ben sizi etiketlerim topige ordan okursun ben ilk sayfalari okuyup oyle yaptim ..
Tekrar tekrar tesekkur ediyorum cok icten msjin ❤
Tamam kuzum etiketlersin de bakarim bekliyorum.. cok sagol kuzucum.. Amin insallah Rabbim bize de nasip etsin cok mutlu oldum senin adina tüm kalbimle soyluyorum bunu.... :)
Etmem mi kiz ederim tabi rabbim yardimciniz olsun canim güzel bir gebelik gecirin inşallah..four dahlia canım dort meleğim annesi..
Allah razı olsun insaAllah sağlıklı bir gebelik yaşatsin bizlere bol bol dua et e mi ..
İnanır misin aynısını bende yaptım ama ben 3 ay söylemedim :)) dayandım bu sefer geçen hafta söyledim herkes sok oldu ağladılar şimdi hergun arıyorlar nasılsın iyi misin :)) daha iyi oldu sanki :))Çok sağol canım içim iyi oluyor sizle dertlesince.suan kimsecikler bilmiyor halaa ne benim ailem,ne eşimin.. sadece siz biliyorsunuz kaderdaslarim
He dediğim gibi yanlış anlamışım :) hapı daha önce kullanmıştım biraz ağır basın dönebilir miden bulanabilir merak etme sakin sonradan alışıyor bünye :)Yok canim ya benim ki kan pihtilasmasi ignesi ☺Progestani hap olarak verdi
Canim oyle seylerinsikayetlerin olursa ihtimalleri düşünürsun. Sen simdi hamilelige alistir kendini ve hersey cok güzel olacak de 40 hafta korku stresle cok zor geçiyo canim. Ayrica dis gebelikte bhcg degeri anormal yüksek oluyo sejinki gauet normalHaklisin kuzum boşuna stres yaptım salak gibi ağladım ya. Dış gebelik olabilir belki şiddetli karın ağrısı kanama falan olursa gel hemen hastaneye diyo banaa yaaa psikolojimi bozdu resmen.ama degerinde kucuk ondanda gorunmeyebilir diyo..
Ama sizinle konustum ya rahatladim iyiyim şimdi. perşembe gidecem sonra diğer hafta gidecem..
Gebelikten emin olmadan tarlusal baslama canim ya. Sende pco vardi demi yanlis hatırlamıyorsam.Doğru diyosun canım denemekten zarar çıkmaz ayın 29 gibi bir mucize olursa adet olursam o zaman denerim olmazsam da zaten beklemicem hemen hemen her ay tarlusal kullanmayı düşünüyorum çünkü görmemek beni çok etkiliyor
Canimmm oldu walla hemde hic beklemedigim anda Rabbim hayirlisiyla devamini da nasip ederse cok sukur mutlulugum kat kat artacak ..İnanamıyorummmmmmm canimmmmm alpim
Rabbim kicagina aldigin haberini de duymayi nasip eder inşallah kiz o kadar sevindim ki insallah insallah sorunsuz bir gebelik gecirip yawrunu kucagina alirsin hey güzel Allah'im sen nelere kadirsin ol dedi ve oldu ay cok heyecanliAl_pi vesselam_ hayirli olsun canlarim gozunuz aydin rabbim umudunuzu hevesinizi boşa cikarmasin kucaginiza almak da nasip olsun inşallah dualarinizin emeklerinizin karsiligini aldiniz ay cok guzel bir haber uzun zamandir bakmiyordum @Enyalios bebegim unutmamissin etiketlemomissin cansin can senin de güzel haberini alacagiz insallah biliyorum.
Hosbuldum canimKuzuuuuuuuuummmmm
Canim kardesiiiim
Bitaneciiiiim
Yaaa ben şok oldum şooook..
Ellerim titriyo gözlerim doluyo heycandan bütün duygularım birbirine karıstı şuan o kadar sevindim kii Rabbime sonsuz şükürler olsun Allahımmm sen ne büyüksün Rabbim❤❤❤❤❤❤❤
Kuzum Allahım saglikla sihhatle cok guzel bi gebelik gecirmeni nasip etsin insallah kucagina aldigin gunu de gorucez hep beraber bitanem....
Kuzum bu arada cok heycan yaptim suan şu maydonoz isini bana bi detaylica anlatsan olurmu.. nasil yaptin neler yaptin ben hep okuyodum ama cesaret alip yapamiyodum suan senden cesaret aldim ben de baslicam yapmaya bugunden itibaren hemen.. burdaysan ve anlatirsan tebi :)
Canimmm hos geldin nerelerdeydin ozlettin yaaaa... :) prensesimiz nasil anlatiyomusun teyzelerini onaa :) seni cok seviyolar diye hep anlat bizleri de :) ❤
Amiiin amin amin amin insallah.... ❤
Öyle deniycem canım inşallah bana da vesile olur..Dene mutlaka bence bana vesile oldu ama adetin biter bitmez yap ben oyle yaptim 4 gun ust uste yaptim buhar sonrasi da iliski olsun ben gun asiri yaptim ..
Hoşgeldin sefa geldin canım yerin çok belliydi.. ben bildiğin gibi çalışma işini bitirdik adeti bekliyoruz yani gelmemesiniYok canim sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu ama ona yazik yuzu hep iz oluyo. Ben geldim hosgeldin ters lalem nasilsinn
Canım drlar genelde felaket tellallığı yapıp en kötüsünü söyler biz hep iyi düşünelim iyi olsunHaklisin kuzum boşuna stres yaptım salak gibi ağladım ya. Dış gebelik olabilir belki şiddetli karın ağrısı kanama falan olursa gel hemen hastaneye diyo banaa yaaa psikolojimi bozdu resmen.ama degerinde kucuk ondanda gorunmeyebilir diyo..
Ama sizinle konustum ya rahatladim iyiyim şimdi. perşembe gidecem sonra diğer hafta gidecem..
Benim bunye aliskin hap'a coook kullandim Masallah hic etki etmiyor bana insallahta etmez gece yatmadan yutup yatacagim ☺He dediğim gibi yanlış anlamışım :) hapı daha önce kullanmıştım biraz ağır basın dönebilir miden bulanabilir merak etme sakin sonradan alışıyor bünye :)
Topik senlendi kiz gelisinle hosgeldinnnn ❤❤Hosbuldum canim. Iyiyim canim cok sukur kizimda iyi şimdi uyuyor yarin sbah anlatayim sizleri :))). Iste canim sıkıntılarım vardi psikolojim cok bozuluyordu arastirdikca kendime engel olmak icin sizleride etkilememek icin gittim :). Sonra gelmeye calistimda gelemedim . Bugunde alpinin haberini alınca yeni adresle geldim nasilsin neler yapiyosun
Sen kimsin çabuk soyle bana kacaklardan birisin belliHosbuldum canim. Iyiyim canim cok sukur kizimda iyi şimdi uyuyor yarin sbah anlatayim sizleri :))). Iste canim sıkıntılarım vardi psikolojim cok bozuluyordu arastirdikca kendime engel olmak icin sizleride etkilememek icin gittim :). Sonra gelmeye calistimda gelemedim . Bugunde alpinin haberini alınca yeni adresle geldim nasilsin neler yapiyosun
Son gune kadar neden calismiyosunÖyle deniycem canım inşallah bana da vesile olur..
Hoşgeldin sefa geldin canım yerin çok belliydi.. ben bildiğin gibi çalışma işini bitirdik adeti bekliyoruz yani gelmemesini
Canım drlar genelde felaket tellallığı yapıp en kötüsünü söyler biz hep iyi düşünelim iyi olsun
Hahahaja senin miniklerini yerim ben :))). Ben pink love hatırladnmiSen kimsin çabuk soyle bana kacaklardan birisin belli
Abowwwww hatirlamam mi tatli pinkim benimHahahaja senin miniklerini yerim ben :))). Ben pink love hatırladnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?