Evet canım çook şüküür.. iniallah arkalarından da bizler gideriz aminnnnnn
_Verda_ @Ters Lale Ebush_354 @deeploneliness vesselam_ LeYLa_21 Pinkpinkblue kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum .. Tek tek alinti yapamadim .. Rabbim bana bu kadar sene sonra nasip etti ne olacagini bilmiyorum su an ama sadece anin tadini cikarmaya calisiyorum .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hic bir kimse evlatsiz kalmasin her daim duamdasiniz ..
Aman canm dr un bi dedigine inaniyosan bi dedigune inanmayacaksin . Bana yuzume bakarak gayet normal bi ifadeyle dogurmazsan bebeğin olebilir dedi . Ozmaan doğurtun beni dedim biz dogurtamayiz digumun kendisi baslamasi lazim dedi. Zehir ettiler hamileliği. Sende her seye aldiris etme canim Allah a emanetler sana buradayim anne diyecekBencede canım işte doktor bu illa iki lafın arasına kötü bisey sokusturcak..ben bu ay hamile olacağına inandim hissetim şimdide bebegimin ben burdayım diyeceğine inanıyorum Allahın izniyle canım benim
Sok gecirdi hic beklemiyordu yine bi his bi belirti bizlere isaret veriyor ama erkekler hic beklemiyor .. Gercek mi dedi inanmadi bu test baskasinin testimi dedi :) Tabi eve gelince salak salak gulup durduk birbirimize o kadarCanım benim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,
eşine dedin mi peki
tepkisi nsl oldu?
@hsevda nerelerdesin canım?
Gecmis olsun canm nesi var annenin. Basiniz sagolsun canimİyiyim canım
annem ameliyat oldu bir daha olucak,
dedemi kaybettik, bir ay olmadı daha..
Öyle, prensesi öpersin bizim için. .
Allah iyilik versin canimmIyiyim canım çok şükür.
Amin canım. Sağolasın. Rabbim sana ve tüm hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı dogumlar kolay süreçler nasip etsin ♥@deeploneliness @hsevdaLeYLa_21 _Verda_ @Ters Lale umutLatahzen kızlar sıra sizde :) Rabbim tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürecek inşallah böyle güzel müjdeler vereceksiniz..
Dene mutlaka bence bana vesile oldu ama adetin biter bitmez yap ben oyle yaptim 4 gun ust uste yaptim buhar sonrasi da iliski olsun ben gun asiri yaptim ..Al_pi iiiiii nasıl sevindim anlatamam yaa maşallah ona değerin seni endişede bırakacak değer değil çok şükür bin şükür Allah'a.. bu maydanoz buharına bende bu ay karar vermiştim şimdi seni duyduktan sonra adet olursam ki kesin olurum yapcam
Ben @deeploneliness
Doktor keseyi gormeden igne vermiyor normalde doktor gecmisimi bildigi icin igneyide verdi 200mg lik progestan coraspirin cleksan igne folbiol verdi bugun basliyorum hepsine ☺Canım bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim,
senin testini gördüm..
Şok oldum inan!
Alpiiii diye sesli sesli bağırmışım
kendime hakim olamadım o an'da...
Rabbim hayırlı etsin inşallah..
Ben de kullanacağım kan sulandırıcı,
onları sakın ihmal etme tatlım. .
Gizlemedim ablapinkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senmisin kız?niye kendini gizledin?bebiş nasıl?
Yok canim sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu ama ona yazik yuzu hep iz oluyoPinkpinkblue ayy kuşum yaa omzundamı uyuyo ne tatlı kıız sende şikayet ediyon mis kokusuyla oturun ana kız işte bundan güzel tablo mu vaaar
Haklisin kuzum boşuna stres yaptım salak gibi ağladım ya. Dış gebelik olabilir belki şiddetli karın ağrısı kanama falan olursa gel hemen hastaneye diyo banaa yaaa psikolojimi bozdu resmen.ama degerinde kucuk ondanda gorunmeyebilir diyo..Aman canm dr un bi dedigine inaniyosan bi dedigune inanmayacaksin . Bana yuzume bakarak gayet normal bi ifadeyle dogurmazsan bebeğin olebilir dedi . Ozmaan doğurtun beni dedim biz dogurtamayiz digumun kendisi baslamasi lazim dedi. Zehir ettiler hamileliği. Sende her seye aldiris etme canim Allah a emanetler sana buradayim anne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?