Doğru diyosun canım denemekten zarar çıkmaz ayın 29 gibi bir mucize olursa adet olursam o zaman denerim olmazsam da zaten beklemicem hemen hemen her ay tarlusal kullanmayı düşünüyorum çünkü görmemek beni çok etkiliyorAdete faydasi yok sanırım ama. Sey yapsan adet bitiminde bi denesen bi ay adet bitimine dene bi ayda yumurtlmaya yakin dene canim ne kaybedersin
Değerin çok güzel çıkmış canım kat kat da artsın inşallah :)) inşallah 9 ay sorunsuz geçer her şey sağlıcakla kucağına alırsın sabrın sonu selamet :))@Enyalios @Ters LaleEbush_354 @deeploneliness vesselam_ @LeYLa_21 @Hira love kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum .. Tek tek alinti yapamadim .. Rabbim bana bu kadar sene sonra nasip etti ne olacagini bilmiyorum su an ama sadece anin tadini cikarmaya calisiyorum .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hic bir kimse evlatsiz kalmasin her daim duamdasiniz ..
Aminn canım inşallah Allah razı olsunEbush_354 canımcım darısı seninde başına inşaallah kızların ismini yazdim eklemeyi unutmuşum seni:) Rabbim kimseyi mahrum etmesin
Kesende mi sekiz haftalıkken göründü canım senimvesselam_
Canim baya bisiler yazılmış anca okudum gerçi arkadaşlar yazmış ama evet dedikleri gibi daha cok erken benim ki 8haftalikti herşey göründü ve kalp atışı duyuldu merak etme :)
Benim igne 9 ay devam edecek belki coraspirini keser bilmiyorum .. Sende kesmez son aya kadar devam ettirir canim .. Bu arada sagol Rabbim herkese nasip etsin ..Al_pi
Canim benim gözün aydın sana demiştik bak sonucun cok iyi çıkmış ilac vermesi cok iyi olmuş. Benimde iğneler 3. Ayda son buldu ama coraspirin ne zaman biter bilmiyorum
Cogunluk eski duayi istiyor ona devam ederiz isimler belli olsun
Canim bir milyon tane topik var bu konuda ben bir topikten baktim 1 demet maydanoza yarim litre sut.. Sutle maydanozu koyup maydanozlarin rengi degisene kadar kaynat sonra ilk buhari cikar cikmaz otur ustune etrafinada carsaf ser disari buhar cikmasin ..Kızlar bu maydonoz kürü nasıl bişi nasıl yapılıyor
Peki kuzum 3 gün boyunca ilişki olmayacak mıCanim bir milyon tane topik var bu konuda ben bir topikten baktim 1 demet maydanoza yarim litre sut.. Sutle maydanozu koyup maydanozlarin rengi degisene kadar kaynat sonra ilk buhari cikar cikmaz otur ustune etrafinada carsaf ser disari buhar cikmasin ..
Ben 4 gun buhari yapip bir gun iliski yapip bi gun yapmadim .. Buhardan kalkar kalmaz iliskiyi oneriyorlar bende gun asiri iliskiyi yapip buhari ust uste yaptim ..Peki kuzum 3 gün boyunca ilişki olmayacak mı
Tamam gülüm sağol 2 ay sonra korunmayı bırakırım şimdiden başladım ne denesem diye :)Ben 4 gun buhari yapip bir gun iliski yapip bi gun yapmadim .. Buhardan kalkar kalmaz iliskiyi oneriyorlar bende gun asiri iliskiyi yapip buhari ust uste yaptim ..
7 haftalıktı göründü kalp atışı cok az alındı 8. Haftada hem bebek tam olarak göründü hemde kalp atışı tam alındı :)Kesende mi sekiz haftalıkken göründü canım senim
9 ay olmaya bilir canim ya progestan degil mi igne yanlış mi anladım. Benim 3 ay sürdü ama kalçamda yer kalmadı delik deşik oldu son zamanlarda kanadıBenim igne 9 ay devam edecek belki coraspirini keser bilmiyorum .. Sende kesmez son aya kadar devam ettirir canim .. Bu arada sagol Rabbim herkese nasip etsin ..
Çok sağol canım içim iyi oluyor sizle dertlesince.suan kimsecikler bilmiyor halaa ne benim ailem,ne eşimin.. sadece siz biliyorsunuz kaderdaslarim7 haftalıktı göründü kalp atışı cok az alındı 8. Haftada hem bebek tam olarak göründü hemde kalp atışı tam alındı :)
Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi
Mrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar. Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde . Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡
@deeploneliness @hsevda @LeYLa_21 @Enyalios @Ters LaleumutLatahzen kızlar sıra sizde :) Rabbim tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürecek inşallah böyle güzel müjdeler vereceksiniz..
Yok canim ya benim ki kan pihtilasmasi ignesi ☺Progestani hap olarak verdi9 ay olmaya bilir canim ya progestan degil mi igne yanlış mi anladım. Benim 3 ay sürdü ama kalçamda yer kalmadı delik deşik oldu son zamanlarda kanadı
Canimmmmmm Allah razi olsun .. Rabbim sanada nasip etsin insalllahhhh ben sizi etiketlerim topige ordan okursun ben ilk sayfalari okuyup oyle yaptim ..Kuzuuuuuuuuummmmm
Canim kardesiiiim
Bitaneciiiiim
Yaaa ben şok oldum şooook..
Ellerim titriyo gözlerim doluyo heycandan bütün duygularım birbirine karıstı şuan o kadar sevindim kii Rabbime sonsuz şükürler olsun Allahımmm sen ne büyüksün Rabbim❤❤❤❤❤❤❤
Kuzum Allahım saglikla sihhatle cok guzel bi gebelik gecirmeni nasip etsin insallah kucagina aldigin gunu de gorucez hep beraber bitanem....
Kuzum bu arada cok heycan yaptim suan şu maydonoz isini bana bi detaylica anlatsan olurmu.. nasil yaptin neler yaptin ben hep okuyodum ama cesaret alip yapamiyodum suan senden cesaret aldim ben de baslicam yapmaya bugunden itibaren hemen.. burdaysan ve anlatirsan tebi :)
Canimmm hos geldin nerelerdeydin ozlettin yaaaa... :) prensesimiz nasil anlatiyomusun teyzelerini onaa :) seni cok seviyolar diye hep anlat bizleri de :) ❤
Amiiin amin amin amin insallah.... ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?