Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım gittiler, ama yarın başka bir kadro gelicek,
bende misafir eksik olmaz..
Kışlık fasulye hazırlıyorum ben de,
bir uğrayım dedim,
sen nasılsın,
belirtiler başladı mı?
MasaAllah masaAllah misafir evin bereketidir canım..
Yok kuzum herhangi bir belirti biraz sol bacagima ağrı giriyor..başkada bisey yok..
insaAllah kötü bisey yoktur

MasaAllah masaAllah misafir evin bereketidir canım..
Yok kuzum herhangi bir belirti biraz sol bacagima ağrı giriyor..başkada bisey yok..
insaAllah kötü bisey yoktur

Yoktur canım bazılaırnda hiç belirti olmuyo
benim belim çok ağrıyodu..
o zamanlar..

E-brulim
Seni de eklesin hamiş listesine..

Hoşbuldum canım sağol eksik olma inşallah ya evet herşeyin hayırlısı hakkımızda öyle dua ediyorum ve etmeye devam edicem inşallah sadece üzüldüğüm tek nokta ilk gittiğim doktorum beni 1.5 sene oyaladı bana en başından Laparoskopi yapmış olsaydı gerçek anlaşılacaktı ama o beni bayaa oyaladı her şerde bir hayır vardır diye umut ediyorum bide hsg de artık inanmıyorum bütün sonuçlar temiz dendi ama benim tüpler kapalı çıktı ameliyatta demekki bunları yaşamam gerekiyormuş ondan Rabbimden gelen herşeye amenna diyorum sen nasılsın canım moralin sende kolay şeyler yaşamadın ama emin ol Rabbim gönlüne göre verecek

Sağol canım benim desteğin için inşallah artık Allahın izniyle yolu yarıladık inşallah bundan sonra güzel şeyler olucak Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin duadan başka elimizden bişey gelmiyor malesef sen nasılsın

Canım çok sağol teşekkür ederim aynen hiç bir zaman umudumu yitirmedim çok sevinirim aklıma takılan o kadar şey var ki seni sıkmadan sorabilir miyim maddi anlamda sıkıntım yok çok şükür masraflar için desteğimiz var o yüzden içim rahat biraz daha sen nerde yaptırdın tedavini canım

Bende elh iyiyim canım idare ediyorum, annem rahatsız ameliyat oldu tekrar olacak,
dedemi kaybettim, bu sene hiç iyi gelmedi bana.. Peş peşe kötü haberler geldi,
ben de tevekküldeyim, rahim filmi kaldı bir çekilmediğim, en son doktorum onu istedi.
10 ay geçti bebeğimi kaybedeli, henüz gebelik yok.. Bir sorun da gözükmüyor, bir zamanı var demek ki..
Belki de imtihanım bu.. Bilemiyorum bu konu da ne kadar bu kadar tıkandım..
nasip demek ki..

Enyam hsg ve laparoskopi arasında ne fark var acaba biliyor musun

parlakkartanesininaski
Canım benim hos geldin bayadır yoktun buralarda.. yeni okudum ben de yazdıklarını ve üzüldüm de haliyle ama söyle de bisey var bize göre, doktorlara göre engel ne olursa olsun Rabbim ol demeden hic bisey olmuyo..
Ama imtihanımız bu demekki her sekilde hepimiz farklı seyler de yasasak sonuclarimiz beklentilerimiz hep ayni.. beni de cok uzun zaman oyaladilar bisey yok diye sonra pkos cikti ama ne zaman klomen kullansam kimyasal gebelim geciriyorum :/ ben de garip bi haldeyim..hatta artık hic olmicakmis gibi hislere girdim bu ara hep agliyorum ne olsa yine duygusal moddayim sanirim :/
bu aradaa kızlar laparoskopi, rahim filmi ve hsg bunların 3ü de farkli seyler mi ve nasil yapiliyolar beni de bilgilendirirmisiniz merak ediyorum _Verda_

Slm canım nasılsın geçen yazını okudum fırsat bulamadım uzun yazmaya. çok üzüldüm ama her şey de vardır bir hayr. ben daha önce tüp bebek yaptım belki biliyorsundur. dr bize bebeğinizin olması zor dedi.tutmadı hayırlısı dedik maddi olarakta hazır olmadığımız için bekledik o süre içinde sadece zayıflamaya odaklandım sonra oğluma hamile kaldım. hemde imkansiz denildiği halde.demem o ki her şey kader kısmet bazen çok zorlamamak lazım sanırım.

Nasilsin kuzum nası gidiyo kuzum zayiflama isleri.. benim esim grip bende de var biraz 1 haftadir hastalikla ugrasiyorum ne spor ne bisey yapamadim bu hafta. Pazartesi tam gaz devam edicem Allahin izniyle :)

Nasılsın kuzum nasıl gidiyor zayıflama

Nasilsin kuzum nası gidiyo kuzum zayiflama isleri.. benim esim grip bende de var biraz 1 haftadir hastalikla ugrasiyorum ne spor ne bisey yapamadim bu hafta. Pazartesi tam gaz devam edicem Allahin izniyle :)
Kalp kalbe karşı herhalde aynı anda sormuşuz iyiyim kuzum yani pek kilo verdim sayılmaz ama devam ediyorum 4. takımdayım iyi geliyorlar bana sağolsunlar :) çok geçmiş olsun size bu ay hastalık ayı valla dikkat etmek lazım. iyileş devam edersin tabi

umutLatahzen Canım sorduklarından bir rahim filmi hakkında bilgim var
yakın zamanda doktorum benden istedi, rahime sıvı enjekte ediliyor, tüplerden geçip
geçmediği kontrol ediliyor, böylelikle tüpler tıkalı mı değil mi ortaya çıkıyor.

M M_atruska Canım ben de bebeğime 3 sene sonra hamile kalmıştım,
nasip, bir zamanı var.. Güzel düşünelim, güzel şeyler yaşayalım inşallah. .

Evet kuzum bence de kalp kalbe karsi 4. Takim dedigin gurup mu kuzum ben hoc o guruplara girmedim
Biraz kilo verdim ama 1 haftadir dedigim gibi oldu bakalim tam gaz devam edicem insallah :)

Anladım kuzum benim daha hic biri yapilmadi ama merak ediyorum acikcasi durumum ne diye.. :/
2 kimyasal gebelik gecirdim baslayamadan bittiler zaten ama hic bi doktor adam akilli yonlendirmiyo... bakalim hayirlisi hepimiz icin kuzucum...

Ne demek canım seve seve sorabilirsin istediklerini.. Kendimden biliyorum gerçekten öncesinde de sonrasında da sudan çıkmış balık gibi oluyor insan merak ediyor birilerine sormak istiyor.. Hangi şehirdesin hatırlamıyorum ama ben istanbuldayım... Bahçeci fulya da yaptırmıştım tedaviyi hali hazırda 2 tane daha dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var biraz toparlanınca 2. Denememizi yapacağız bizde

hayirli günler kizar ben temizlige tam gaz devam ediyorum perde yikayip cam siliyorum oda oda temizleyip cikiyorum yarina biter insallah sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…