Tünaydın canlaaaar, ayyyy ne gzl bir sabah hep böle gzl hbrler alırız inşallah... bende yarın evime geçecem... kalan dualarımı okuyacam mahcup oldum Ztn...Günaydın kızlar iyi haftasonları :)
Nasılsınız bakem :)
Senin meleğin geldi bak once.. bizlere şans getirdi.Rabbimin izniyle bu duyguyu herkese nasip etsin insaAllah. Allah razı olsun tatlımvesselam_ cnm Bnm en yeni anne nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucagınA almayı nasip etsin, topige uğurlu,şanslı gelsin miniğin... dikkat et dinlen biraz cnm... hayırlı uğurlu olsun
Amin kuzum amin insaAllah darısı hepinizin basina en yakın zamandavesselam_
Canım benim gözün aydın Rabbim sağ salim doğdu da kucağıma aldım diyebildiğin günleri de görmemizi nasip etsin insallah.. saglikli bi gebelik gecirirsin insallah canım... ♡
Baslayalim canim ama okumayanlar okusun pazartesi konusup sali baslarizAl_pi kuzum pazartesi yeni duamıza başlıcakmıyız hazır baslamısken hic ara vermeden devam etsek güzel olur demi ♡
Baslayalim canim ama okumayanlar okusun pazartesi konusup sali baslariz
Dua ile acacagiz kapilari insallah vesselamla basladik
Canıım çok sevindim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
Hayırlı akşamlar canım iyiyiz ne yapalım tv izleyip çay iciyoruz sen nasılsın ?Hayırlı akşamlar kızlar, nasılsınız..
Amin canım benim insaAllah darısı hepinize iyice sürttüm ayağımı.. :)Canıım çok sevindim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hayırlı akşamlar canım iyiyiz ne yapalım tv izleyip çay iciyoruz sen nasılsın ?
Misafirlerin gitti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?