• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kizlar:KK200:
Herkesten Allah razı olsun belki benim için ettiğiniz dualarda vesile olmuştur..
Bu birkaç ay hacca giden ,umreye giden,doguma giden,hamile olan,cocuklardan yani birçok kişiden hep dua istedim.belki onlarda vesile olmuştur:KK200:
Rabbim herkesten razı olsun hep duamdasiniz:dua:

vesselam_ vesselam_ cnm Bnm en yeni anne ;) nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucagınA almayı nasip etsin, topige uğurlu,şanslı gelsin miniğin... dikkat et dinlen biraz cnm... hayırlı uğurlu olsun :nazar:

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski cnm çok geçmiş olsun, ama herzmn umutlu olalım Rabbim çok büyük inşallah görüşmen iyi geçecek inşallah önümüzdeki aylarda hayırlı hbrini alacağız cnm bnmmm... dua ile gir hep gzl şeyler düşün moralini yüksek tut olur mu? Rabbim hepinize o evlat kokusunu duymayı nasip eder inşallah... içine atma biz burdayız bak dualara başladık yalnız değilsin cnm Bnm..

Elcanki Elcanki canim duani okudum misafir vardi kusura bakma bugune kaldi :KK43:
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..
vesselam_ vesselam_ Gozün aydin canim degerin kat kat artsin insallah topikten bi kisi daha eksildi ohhh :)
Canım benim insaAllah sanada nasip etsin Mevlam Allah razı olsun..:KK200:

vesselam_ vesselam_ cnm Bnm en yeni anne :KK66: nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucagınA almayı nasip etsin, topige uğurlu,şanslı gelsin miniğin... dikkat et dinlen biraz cnm... hayırlı uğurlu olsun :nazar:
Senin meleğin geldi bak once.. bizlere şans getirdi.Rabbimin izniyle bu duyguyu herkese nasip etsin insaAllah. Allah razı olsun tatlım:KK200:

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski canım geçmiş olsun öncelikle her şeyde vardır bir hayır demek lazım bundan sonrasında umudu elden bırakmak yok inşallah..
Bu arada bende haziran ayında tüp bebek tedavisi görmüştüm maalesef negatif olmuştu aklına takılan merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olabilirm sana çünkü bu tedavide insan gerçekten tecrübesizse ve yardımcısı anlayan birisi yoksa maalesef çok yalnız hissediyor, sormak istediklerini seve seve yanıtlarım.. Bir de benden tavsiye maddi anlamda olabildiğince rahat hissettiğiniz bir vakitte başlayın tedaviye çünkü madden ucu ucuna olduğunuzda ister istemez strese giriyor insan

Baslayalim canim ama okumayanlar okusun pazartesi konusup sali baslariz :KK66:
Dua ile acacagiz kapilari insallah vesselamla basladik :KK66:

Aynen öyle kuzucum dua dua dua baska secenegimiz yok :KK15:
Dogru diyosun evet pazartesi bi konusuruz herkes bitirmismi diye haklisin kuzum..

Hayırlı akşamlar canım iyiyiz ne yapalım tv izleyip çay iciyoruz sen nasılsın ?
Misafirlerin gitti mi ?

Evet canım gittiler, ama yarın başka bir kadro gelicek,
bende misafir eksik olmaz..
Kışlık fasulye hazırlıyorum ben de,
bir uğrayım dedim,
sen nasılsın,
belirtiler başladı mı? ;)

Back