Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gunaydin canim benim amin :)
Ne yaptın kan verdin mi yeniden bakacak misin artmış mi artmamış mi
Öğleden sonra randevum canım bakarlar büyük ihtimal. İnsaAllah güzel haberler vermeyi nasip eder Mevlam..
Sen nasılsın bakalım cinsiyet ne geçiyor içinden

hayirli günler kizlar temizlige devam ediyorum bitmedi daha sizler nasilsiniz

Bilmiyorum kuzum sağlık sektöründe olan arkadaşlara soralım.

TaeYang Saye-
zeynepcim hsgde vaginadan opak madde verilip üstten görüntüleniyor o sivinin tüplerden gecip gecmedigi. laparaskopi ise daha detayli bi islem karindan delik acilarak kamerayla tüplere ve rahme giriliyor orada sekil bozuklugu, miyom ,polip, yapisiklik vs. var mi bu kamerayla inceleniyor. hsgye göre daha fazla veri bulgu elde ediliyor . daha detayli ama hasta acisindan da hsg ye göre zor bi islem anestezi alinmasi gerekiyor falan..

Öğleden sonra randevum canım bakarlar büyük ihtimal. İnsaAllah güzel haberler vermeyi nasip eder Mevlam..
Sen nasılsın bakalım cinsiyet ne geçiyor içinden
Ben cok umutluyum bence guzel haberlerini alacağız :))
Ben iyiyim Allah'a şükür herşey yolunda cinsiyet kız gibi geliyor ama allahım ne nasip ederse o :)

Ben cok umutluyum bence guzel haberlerini alacağız :))
Ben iyiyim Allah'a şükür herşey yolunda cinsiyet kız gibi geliyor ama allahım ne nasip ederse o :)
İnsaAllah canım benim Rabbim hayırlısini versin bakalım.. tekrar test istedi sonuca gore konuşacak..

Merhaba aranızda yeni sayılırım. Bir buçuk senedir uğraşıyoruz ama maalesef sonuç alamıyoruz.Her ay adet dönemimde hep aynı umut hep aynı hayal kırıklığı.Bu ay çatlatma iğnesini kullandım bugün 14. gün yarın kan testi yaptırıcam ama hafif kasıklarımda ağrı var umudum kırıldı adet sancısı gibi.Eşime güzel mutlu haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki.İnşallah hastalanmam ve bebişim bana bi sürpriz yapıp gelir hayatıma

Slm kızlar, annemin biraz agrısı var gelen gidende oluyor gözüm arkada kalacaktı saolsun eşimde anlayışlı bu konuda onun için dedim biraz daha yanında kalayım...onu acı çekerken görünce içim acıyor yinede Rabbime şükürler olsun yaraları iyi olacak inşallah...
Saye- Semra24 Elcanki kızlar geçte olsa duanızı tamamladım hakkınızı helal edin... Rabbim hepimize miniklerimizi koklamayı nasip etsin... Al_pi kuzum en sonunda tamamladım

Kartanesi_26 inşallah daha iyi olur canım annen bugünlere de şükür.. Yanında kalmak iyi gelir insanın aklı kalınca daha çok dertleniyor...

Bu arada kızlar biz de dün eşimle günü birlik Edirne gezisi yaptık camiileri dolaştık özellikle Selimiye... Çok dua ettim keza eşimde ve dualarımda hepinizin adını tek tek geçirdim doğum yapanlar dahil... Belki vesile olur sizlere de..

Canım benim Allah razı olsun Allahım kabul etsin dualarını kuzuuuum çok sagol bizi de unutmadigin icin ❤❤❤

Evet kuzum bence de kalp kalbe karsi 4. Takim dedigin gurup mu kuzum ben hoc o guruplara girmedim
Biraz kilo verdim ama 1 haftadir dedigim gibi oldu bakalim tam gaz devam edicem insallah :)
Evet gülüm grup istersen sende gel sohbet muhabbet edip zayıflıyoruz. hergun menü paylaşmıyoruz.cumada kilo bildirimimi yapıyoruz

Canım benim Allah razı olsun Allahım kabul etsin dualarını kuzuuuum çok sagol bizi de unutmadigin icin ❤❤❤
Amin canım inşallah.. Başkasının başkasına ettiği dua belki de kabul olur.. Çünkü içimin nasıl yandığını ben biliyorum sizlerinden içinden geçeni az çok biliyorum o yüzden gitmişken bu yoldaki arkadaşlarımı dualarıma ortak etmeden duramazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…