- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Kolay gelsin canım benim ohh ne güzel ellerine saglikhayirli günler kizar ben temizlige tam gaz devam ediyorum perde yikayip cam siliyorum oda oda temizleyip cikiyorum yarina biter insallah sizler nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım benim ohh ne güzel ellerine saglikhayirli günler kizar ben temizlige tam gaz devam ediyorum perde yikayip cam siliyorum oda oda temizleyip cikiyorum yarina biter insallah sizler nasilsiniz
sagol canim ama cok yoruldumdaha yapilacak cok is var ve benim yarindan sonra nöbetim v ar yarin biter insallahKolay gelsin canım benim ohh ne güzel ellerine saglik
Gunaydin canim benim amin :)Günaydın canlarim..
Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insaAllah![]()
Öğleden sonra randevum canım bakarlar büyük ihtimal. İnsaAllah güzel haberler vermeyi nasip eder Mevlam..Gunaydin canim benim amin :)
Ne yaptın kan verdin mi yeniden bakacak misin artmış mi artmamış mi
zeynepcim hsgde vaginadan opak madde verilip üstten görüntüleniyor o sivinin tüplerden gecip gecmedigi. laparaskopi ise daha detayli bi islem karindan delik acilarak kamerayla tüplere ve rahme giriliyor orada sekil bozuklugu, miyom ,polip, yapisiklik vs. var mi bu kamerayla inceleniyor. hsgye göre daha fazla veri bulgu elde ediliyor . daha detayli ama hasta acisindan da hsg ye göre zor bi islem anestezi alinmasi gerekiyor falan..
Ben cok umutluyum bence guzel haberlerini alacağız :))Öğleden sonra randevum canım bakarlar büyük ihtimal. İnsaAllah güzel haberler vermeyi nasip eder Mevlam..
Sen nasılsın bakalım cinsiyet ne geçiyor içinden
İnsaAllah canım benim Rabbim hayırlısini versin bakalım.. tekrar test istedi sonuca gore konuşacak..Ben cok umutluyum bence guzel haberlerini alacağız :))
Ben iyiyim Allah'a şükür herşey yolunda cinsiyet kız gibi geliyor ama allahım ne nasip ederse o :)
İyi hadi bakalım guzel haberlerini bekliyorum senin de :))İnsaAllah canım benim Rabbim hayırlısini versin bakalım.. tekrar test istedi sonuca gore konuşacak..
Kartanesi_26 inşallah daha iyi olur canım annen bugünlere de şükür.. Yanında kalmak iyi gelir insanın aklı kalınca daha çok dertleniyor...
Bu arada kızlar biz de dün eşimle günü birlik Edirne gezisi yaptık camiileri dolaştık özellikle Selimiye... Çok dua ettim keza eşimde ve dualarımda hepinizin adını tek tek geçirdim doğum yapanlar dahil... Belki vesile olur sizlere de..
Evet gülüm grup istersen sende gel sohbet muhabbet edip zayıflıyoruz. hergun menü paylaşmıyoruz.cumada kilo bildirimimi yapıyoruzEvet kuzum bence de kalp kalbe karsi 4. Takim dedigin gurup mu kuzum ben hoc o guruplara girmedim
Biraz kilo verdim ama 1 haftadir dedigim gibi oldu bakalim tam gaz devam edicem insallah :)
Evet gülüm grup istersen sende gel sohbet muhabbet edip zayıflıyoruz. hergun menü paylaşmıyoruz.cumada kilo bildirimimi yapıyoruz
Amin canım inşallah.. Başkasının başkasına ettiği dua belki de kabul olur.. Çünkü içimin nasıl yandığını ben biliyorum sizlerinden içinden geçeni az çok biliyorum o yüzden gitmişken bu yoldaki arkadaşlarımı dualarıma ortak etmeden duramazdımCanım benim Allah razı olsun Allahım kabul etsin dualarını kuzuuuum çok sagol bizi de unutmadigin icin ❤❤❤
Tabi kuzum şimdi etiketlerimKuzum gurupta etiketliyebilirsen gelirim ben de![]()