Canım benim insaAllah insaAllah..vesselam_ canım gozunaydin değerin kat kat artsın inşallah Rabbim kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah .
hadi gözün aydin canim inslalah kat kat artar degerin hayirla saglikla kucagina almak da nasip olur insallah cok sevindimKızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
anladim canim bakalim ben bu ay regl olacak miyim. belkide rabbim bizim icinde bi mucize yaratir kim bilir bekleyip görecegiz hakkimizda hayirlisi olsun..Bu ayki regl tarihim geliyor canım, olmazsam içeceğim.
Bir de yumurtlama akıntısı gördüm o yüzden açıkcası
söktürücü içmek gelmedi içimden.
Hayırlısı bakalım..
vesselam_ bize bu ay güzel haberi verdi
çok sevindim, darısı bizim başımıza inşallah. .
Kısmi mol gebelikmis malesef. .Özlemcim senin bebeğinde ne sıkıntı vardı canım!?
Canım cok sevindim. Sağlıkla sihhatle alın kucaginiza ins. darısı bizlere ins.Kızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
Canım benimmm gözün aydın çok sevindim valla Rabbim diğerlerini kat kat arttırsın inşallahKızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
Sen hamilesin demiştim canım. Baştan beri içime doğmuştu sanki.. Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun gülüm.. Darısı başımıza olsun inşallah canım.. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah...Kızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
Evet kuzum ondan kaynaklı zaten. ama dr ilaç kullanma diyorumİnsülin direncine baktırdın mı canım benim?
belki ondan geç kilo veriyosundur..
Hayırlı sabahlar herkese
hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
bende iyiyim canim kahvalti yapip tzemizlige baslayacagim.. gece cok gec yattim müge anli konuktu haber progrmina onu izledim sinirlerim bozulduİyiyiz canım sen nasılsın,
hayırlı sabahlar olsun.
Amin kuzum insaAllah sende hayirlisiyla evladını alırsın kucaginavesselam_
Canim benim gözün aydın demiştik sana bak yanılmadık :)) allah kucağına almayı da nasip etsin insallah
Tatlim Allah razi olsun Rabbim senide kolay kurtarsın insaAllah peşpeşe güzel haberler alacağımız bir ay olur kasım ayı..vesselam_ tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ayağını iyi sürt e mi kasımda da bol bol güzel haberler alalım :)
Canimsin amin insaAllah.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün guzel haberler verirsin insaAllahCanım benimmm gözün aydın çok sevindim valla Rabbim diğerlerini kat kat arttırsın inşallah
ablacim Allah razı olsun insan hissedermis yaa ben hissettim bu ay olacagini çok şükür Rabbime insaAllah devami gelirSen hamilesin demiştim Baştan beri içime doğmuştu sanki.. Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun gülüm.. Darısı başımıza olsun inşallah canım.. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah...
Amin canım benim amin.insaAllah pazartesi gidecem doktoruma artık o ne diyecek.sizlere Guzel haberler getirmeyi nasip eder Mevlam insaAllahvesselam_ canım gözünüzün aydın.Degerin kat kat artsin Rabbim tamamına erdirsin :) darısı olmayanların başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?