• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

vesselam_ vesselam_ canım gozunaydin değerin kat kat artsın inşallah Rabbim kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah .
Canım benim insaAllah insaAllah..
Amin Rabbim isteyen herkese versin kimsenin emeğini boş çevirmesin evlat hasretiyle sinamasin...her zaman ettiğim duam..

_Verda_ _Verda_ kuzum Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün insaAllah...:KK200:

Kızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah :KK200:
hadi gözün aydin canim inslalah kat kat artar degerin hayirla saglikla kucagina almak da nasip olur insallah cok sevindim:nazar::anneadayı:
Bu ayki regl tarihim geliyor canım, olmazsam içeceğim.
Bir de yumurtlama akıntısı gördüm o yüzden açıkcası
söktürücü içmek gelmedi içimden.
Hayırlısı bakalım..
vesselam_ vesselam_ bize bu ay güzel haberi verdi
çok sevindim, darısı bizim başımıza inşallah. .
anladim canim bakalim ben bu ay regl olacak miyim. belkide rabbim bizim icinde bi mucize yaratir kim bilir bekleyip görecegiz hakkimizda hayirlisi olsun..:KK200:

Kızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah :KK200:
Canım benimmm gözün aydın çok sevindim valla Rabbim diğerlerini kat kat arttırsın inşallah

Sen hamilesin demiştim canım. Baştan beri içime doğmuştu sanki.. Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun gülüm.. Darısı başımıza olsun inşallah canım.. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah...

CLy1ssBWcAAiDyS.jpg

vesselam_ vesselam_
Canim benim gözün aydın demiştik sana bak yanılmadık :)) allah kucağına almayı da nasip etsin insallah
Amin kuzum insaAllah sende hayirlisiyla evladını alırsın kucagina:KK200:

vesselam_ vesselam_ tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ayağını iyi sürt e mi kasımda da bol bol güzel haberler alalım :)
Tatlim Allah razi olsun Rabbim senide kolay kurtarsın insaAllah peşpeşe güzel haberler alacağımız bir ay olur kasım ayı..:KK200:

Canım benimmm gözün aydın çok sevindim valla Rabbim diğerlerini kat kat arttırsın inşallah
Canimsin amin insaAllah.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün guzel haberler verirsin insaAllah

Sen hamilesin demiştim Baştan beri içime doğmuştu sanki.. Çok sevindim canım. Gözün aydın olsun gülüm.. Darısı başımıza olsun inşallah canım.. Sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Rabbim inşallah...
ablacim Allah razı olsun insan hissedermis yaa ben hissettim bu ay olacagini çok şükür Rabbime insaAllah devami gelir:KK200:

vesselam_ vesselam_ canım gözünüzün aydın.Degerin kat kat artsin Rabbim tamamına erdirsin :) darısı olmayanların başına inşallah
Amin canım benim amin.insaAllah pazartesi gidecem doktoruma artık o ne diyecek.sizlere Guzel haberler getirmeyi nasip eder Mevlam insaAllah:KK200:

Back