- 7 Ağustos 2016
- 194
- 42
- 48
Senin bayaga iyi çıkmış değerin son adetbtarihinlemi birebir uyuyo şuan ne güzelMuhtemelen eylulde hamile kalmis olabilirsin. Kese boyutu tam gününü vermez ama az cok tahmin edebilir dr. Mesela benim regl 2 gun geçtiğinde beta hcg 2000 lerde kese de görülmüştü ve kese boyutu haftasına haftasina uyumluydu. Dr gidersen icin daha cok rahat eder
Devam zeynebim ama gitmiyo kilolar bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Aynen gerçekten imtihani ağırmışAynen canım insan her zaman kendi durumundan daha kötü durumda olanlara bakmalı ki
kendi imtihanı kendisine ağır gelmesin..
Sen nasılsın canım diyet devam mı
Kizlar yaa bu doktor HCG istememiş sanirim bütün tektikler çıkmış o yok..
Gebelik testi yaptırmaya geldim dedim.
Anlamamis mi ?onu istedim o başka şeyler yapmış..şaka gibi...
Yaa çok moralim bozuldu şuan.acaba sonradan mi cikacak ?
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum geçen hafta bugün Laparoskopi oldum çünkü 2011 yılında apandisit patlayınca benim tüplerime zarar vermiş sol taraf yapışık açılması imkansız dedi doktorum sağ tarafta biraz ümit var ama sperm tutucular o apandisitte zarar görmüş benim normal yolla anne olmam zor gibi doktor tüp bebek tedavisi görmem gerekiyormuş olsun hayırlısı ne ise o olur inşallah halbuki hsg normaldi demek ki sebep varmış sen nasılsın canım bebiş nasıl doğum ne zaman
Hoşbuldum canım sen nasılsın Laparoskopi sonucu ancak tüp bebek ile anne olabilirmişim hayırlısı Allahtan
İstemiştie herhalde ya?Kizlar yaa bu doktor HCG istememiş sanirim bütün tektikler çıkmış o yok..
Gebelik testi yaptırmaya geldim dedim.
Anlamamis mi ?onu istedim o başka şeyler yapmış..şaka gibi...
Yaa çok moralim bozuldu şuan.acaba sonradan mi cikacak ?
Bu değerle 8 haftalık olamaz.Canım çıkan kese haftalığı tam gösterirmi eşimle kafamız karıştı birazda eşimle 8 hafta önce ilişkiye girdik korunmadık ama ben ardından 3hafta geçti kanamam oldu 3 gün sonra eylülde tekrar korunmadık çocuk için ekimdede adet olmayınca sonuç bu oyüzden aklımızda kaldı acaba kaç haftalık diye
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim evet çok üzücü bir durum hatta şöyle bir durum var 2011 yılında bekardım apandisit patladığı zaman ve 4 gün gezdim doktorlar anlamadı patladığını gece gündüz hastanedeydim ama hiçbir doktor anlamadı ve bu benim anne olmamı engelledi sağolsunlar evlendim bu sefer doktora gittim bebeğim olmuyor diye bütün sıkıntımı anlattım en ince detayına kadar ama doktorum önemsemedi meğer ki çok önemli bir detaymış yeni doktorum sağolsun anladı ve Laparoskopi yaptı şüphesi doğru çıktı haftaya cumartesi bir tüp bebek kliniğine gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur canımÜzülmemek elde değildir canım eminim ama tüp bebekle çok güzel sonuç alırsın. O kapalı tüplerde sıvı filan varsa hele zorlaştırır zaten.
Maddi manevi zor bir süreç tüp bebek inşallah o yola girdiğinde beklemeden güzel sonucu alırsın.
Biz iyiyiz çok şükür, 36. haftanın içindeyim bekliyorum, sağlıkla doğsun inşallah.
İstemiştie herhalde ya?
Keşke Bi acilde versen.
Normalde bakmazlar ama azcık hasta numarası yapıp hamilelik şüphem var dersen bakarlar.
bende iyiyim canim hayirlisi olsun hakkimizda nasip kismet bazi seylerHoşbuldum canım sen nasılsın Laparoskopi sonucu ancak tüp bebek ile anne olabilirmişim hayırlısı Allahtan
bende 2008 de apendektomi oldum canim ama ben erkenden fark ettim iki üc saat icinde ameliyat oldum hsgde tüplerle ilgili bi problem cikmadi benim olmadi bi laparaskopi yaptirmayi bende düsünüyorumSağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim evet çok üzücü bir durum hatta şöyle bir durum var 2011 yılında bekardım apandisit patladığı zaman ve 4 gün gezdim doktorlar anlamadı patladığını gece gündüz hastanedeydim ama hiçbir doktor anlamadı ve bu benim anne olmamı engelledi sağolsunlar evlendim bu sefer doktora gittim bebeğim olmuyor diye bütün sıkıntımı anlattım en ince detayına kadar ama doktorum önemsemedi meğer ki çok önemli bir detaymış yeni doktorum sağolsun anladı ve Laparoskopi yaptı şüphesi doğru çıktı haftaya cumartesi bir tüp bebek kliniğine gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
Canım ben doktor doktor gezdim dört gün ama anlamadılar apandisitin patladığını hsg benimde normal çıktı Laparoskopi de çıktı herşey tüpler zarar görmüş normal yolla biraz zor tüp bebek en iyi çözüm dedi doktorbende 2008 de apendektomi oldum canim ama ben erkenden fark ettim iki üc saat icinde ameliyat oldum hsgde tüplerle ilgili bi problem cikmadi benim olmadi bi laparaskopi yaptirmayi bende düsünüyorum
Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşKızlar çok şükür degerim 295 çıkmis insaAllah degerim artar pazartesi doktoruma gidecem bakalım güzel şeyler söyler insaAllah
Amin canım amin insALLAH darısı sizlere hep duamdasiniz..Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
Amin canım amin insALLAH darısı sizlere hep duamdasiniz..Gözün aydın canım çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş
Amin inşallah canımAmin canım amin insALLAH darısı sizlere hep duamdasiniz..
Devam zeynebim ama gitmiyo kilolar bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Aynen gerçekten imtihani ağırmış
Hiç bir değişiklik yok canim..sadece sol bacağıma bir ağrı giriyor..
Geçenki gebeligimdede bir belirti yoktu..
İnsan ister istemez endişeleniyor
evet zeynepcim zamani gelmeyince olmyor nasip bekleyecegiz artik. sen muayeneye gidip adet icin ilac kullanmayi falan düsünüyor musun yoksa kendiliginden gelmesini mi bekleyeceksin
Selam kızlar uzun bir zaman sonra tekrar kk ya girdim kafamı toparlamak istedim bebek konusu için malesef bu süre içinde hakkımda iyi yada kötü ne olur Rabbim bilir bir takım şeyler öğrendim çünkü benim şer gördüğüm hayır olabilir hayırlı gördüğüm şer olabilir diye kendimi telkin ediyorum 1 hafta önce lapraskopi oldum normal yolla anne olamayacağımı öğrendim hayırlısı Allahtan sizler nasılsınız_Verda_ E-brulim @Al_pi Saye- @Kartanesi_26 TaeYang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?