• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Muhtemelen eylulde hamile kalmis olabilirsin. Kese boyutu tam gününü vermez ama az cok tahmin edebilir dr. Mesela benim regl 2 gun geçtiğinde beta hcg 2000 lerde kese de görülmüştü ve kese boyutu haftasına haftasina uyumluydu. Dr gidersen icin daha cok rahat eder
Senin bayaga iyi çıkmış değerin son adetbtarihinlemi birebir uyuyo şuan ne güzel

Aynen canım insan her zaman kendi durumundan daha kötü durumda olanlara bakmalı ki
kendi imtihanı kendisine ağır gelmesin..
Sen nasılsın canım diyet devam mı
Devam zeynebim ama gitmiyo kilolar bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Aynen gerçekten imtihani ağırmış

Kizlar yaa bu doktor HCG istememiş sanirim bütün tektikler çıkmış o yok..
Gebelik testi yaptırmaya geldim dedim.
Anlamamis mi ?onu istedim o başka şeyler yapmış..şaka gibi...
Yaa çok moralim bozuldu şuan.acaba sonradan mi cikacak ?

Kuzum beta hcg digerlerinden bayaa sonra cikiyo sen devam et takip etmeye cıkar o da mutlaka.. insallah da duaların dualarimiz kabul olmustur kuzum...

Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum geçen hafta bugün Laparoskopi oldum çünkü 2011 yılında apandisit patlayınca benim tüplerime zarar vermiş sol taraf yapışık açılması imkansız dedi doktorum sağ tarafta biraz ümit var ama sperm tutucular o apandisitte zarar görmüş benim normal yolla anne olmam zor gibi doktor tüp bebek tedavisi görmem gerekiyormuş olsun hayırlısı ne ise o olur inşallah halbuki hsg normaldi demek ki sebep varmış sen nasılsın canım bebiş nasıl doğum ne zaman

Hoşbuldum canım sen nasılsın Laparoskopi sonucu ancak tüp bebek ile anne olabilirmişim hayırlısı Allahtan

Üzülmemek elde değildir canım eminim ama tüp bebekle çok güzel sonuç alırsın. O kapalı tüplerde sıvı filan varsa hele zorlaştırır zaten.
Maddi manevi zor bir süreç tüp bebek inşallah o yola girdiğinde beklemeden güzel sonucu alırsın.
Biz iyiyiz çok şükür, 36. haftanın içindeyim bekliyorum, sağlıkla doğsun inşallah.

Kizlar yaa bu doktor HCG istememiş sanirim bütün tektikler çıkmış o yok..
Gebelik testi yaptırmaya geldim dedim.
Anlamamis mi ?onu istedim o başka şeyler yapmış..şaka gibi...
Yaa çok moralim bozuldu şuan.acaba sonradan mi cikacak ?
İstemiştie herhalde ya?
Keşke Bi acilde versen.
Normalde bakmazlar ama azcık hasta numarası yapıp hamilelik şüphem var dersen bakarlar.

Canım çıkan kese haftalığı tam gösterirmi eşimle kafamız karıştı birazda eşimle 8 hafta önce ilişkiye girdik korunmadık ama ben ardından 3hafta geçti kanamam oldu 3 gün sonra eylülde tekrar korunmadık çocuk için ekimdede adet olmayınca sonuç bu oyüzden aklımızda kaldı acaba kaç haftalık diye
Bu değerle 8 haftalık olamaz.
Eylüldeki adet sonrasında hamile kalmışsın.

Üzülmemek elde değildir canım eminim ama tüp bebekle çok güzel sonuç alırsın. O kapalı tüplerde sıvı filan varsa hele zorlaştırır zaten.
Maddi manevi zor bir süreç tüp bebek inşallah o yola girdiğinde beklemeden güzel sonucu alırsın.
Biz iyiyiz çok şükür, 36. haftanın içindeyim bekliyorum, sağlıkla doğsun inşallah.

İstemiştie herhalde ya?
Keşke Bi acilde versen.
Normalde bakmazlar ama azcık hasta numarası yapıp hamilelik şüphem var dersen bakarlar.
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim evet çok üzücü bir durum hatta şöyle bir durum var 2011 yılında bekardım apandisit patladığı zaman ve 4 gün gezdim doktorlar anlamadı patladığını gece gündüz hastanedeydim ama hiçbir doktor anlamadı ve bu benim anne olmamı engelledi sağolsunlar evlendim bu sefer doktora gittim bebeğim olmuyor diye bütün sıkıntımı anlattım en ince detayına kadar ama doktorum önemsemedi meğer ki çok önemli bir detaymış yeni doktorum sağolsun anladı ve Laparoskopi yaptı şüphesi doğru çıktı haftaya cumartesi bir tüp bebek kliniğine gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim evet çok üzücü bir durum hatta şöyle bir durum var 2011 yılında bekardım apandisit patladığı zaman ve 4 gün gezdim doktorlar anlamadı patladığını gece gündüz hastanedeydim ama hiçbir doktor anlamadı ve bu benim anne olmamı engelledi sağolsunlar evlendim bu sefer doktora gittim bebeğim olmuyor diye bütün sıkıntımı anlattım en ince detayına kadar ama doktorum önemsemedi meğer ki çok önemli bir detaymış yeni doktorum sağolsun anladı ve Laparoskopi yaptı şüphesi doğru çıktı haftaya cumartesi bir tüp bebek kliniğine gidip görüşücez inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım
bende 2008 de apendektomi oldum canim ama ben erkenden fark ettim iki üc saat icinde ameliyat oldum hsgde tüplerle ilgili bi problem cikmadi benim olmadi bi laparaskopi yaptirmayi bende düsünüyorum

bende 2008 de apendektomi oldum canim ama ben erkenden fark ettim iki üc saat icinde ameliyat oldum hsgde tüplerle ilgili bi problem cikmadi benim olmadi bi laparaskopi yaptirmayi bende düsünüyorum
Canım ben doktor doktor gezdim dört gün ama anlamadılar apandisitin patladığını hsg benimde normal çıktı Laparoskopi de çıktı herşey tüpler zarar görmüş normal yolla biraz zor tüp bebek en iyi çözüm dedi doktor

Devam zeynebim ama gitmiyo kilolar bir yerlerde yanlış yapıyorum sanırım. Aynen gerçekten imtihani ağırmış

İnsülin direncine baktırdın mı canım benim?
belki ondan geç kilo veriyosundur..

Hiç bir değişiklik yok canim..sadece sol bacağıma bir ağrı giriyor..
Geçenki gebeligimdede bir belirti yoktu..
İnsan ister istemez endişeleniyor :KK43:

Canım yanlış okumadıysam kan testin pozitif...
Rabbim nasip etti çok şükür,
inşallah sağlıklı bir 9 ay sonrasında
bebeğini kucağına alırsın..
Rabbim bu yolda yardımcın olsun..

:KK200::KK46::KK200:

Canlarim bu arada yaptıklarımı anlatmak istiyorum belki sizede faydası olur insaAllah
.Saraphone adetimin 5.gunu günde bir defa ictim,catlatma iğnesi vermedi..
.Adetimin ikinci günü sabah akşam aç karnına baltarcincorekotu karışımı yedim bir tatlı kaşığı (tahta kaşıkla karistirip onunla yedim).Adetimin 12.gunune kadar devam ettim.
.Ayrıca sabah aç karnına iki yada uç tane kuru incirde yedim organik almıştım,onuda 2.gun başlayıp 12.gune kadar yaptim.
. Gün içinde birdak suya iki paket inofolic ictim..
. Gün aşırı ilişki demişti doktor onu uyygalidik.Sabah namazına kalktığımda yikandim.ilk ayimda baska doktor bakmisti o hergun demişti bu arada.

Rabbim neyi vesile kıldı bilmiyorum ama nasibimizde varsa pit pitida duyarız insaAllah

evet zeynepcim zamani gelmeyince olmyor nasip bekleyecegiz artik. sen muayeneye gidip adet icin ilac kullanmayi falan düsünüyor musun yoksa kendiliginden gelmesini mi bekleyeceksin

Bu ayki regl tarihim geliyor canım, olmazsam içeceğim.
Bir de yumurtlama akıntısı gördüm o yüzden açıkcası
söktürücü içmek gelmedi içimden.
Hayırlısı bakalım..
vesselam_ vesselam_ bize bu ay güzel haberi verdi
çok sevindim, darısı bizim başımıza inşallah. .

Selam kızlar uzun bir zaman sonra tekrar kk ya girdim kafamı toparlamak istedim bebek konusu için malesef bu süre içinde hakkımda iyi yada kötü ne olur Rabbim bilir bir takım şeyler öğrendim çünkü benim şer gördüğüm hayır olabilir hayırlı gördüğüm şer olabilir diye kendimi telkin ediyorum 1 hafta önce lapraskopi oldum normal yolla anne olamayacağımı öğrendim hayırlısı Allahtan sizler nasılsınız _Verda_ _Verda_ E-brulim E-brulim @Al_pi Saye- Saye- @Kartanesi_26 TaeYang TaeYang

Hoş geldin canım..Geçenlerde aklımdan geçiyordun uzun süre oldu aramıza gelmeyeli demiştim.
Hayırlısı olsun, ben bile bazen düşünüyorum çocuk imtihanını en derinden yaşayanlardan oldum.
Belki de Mevlam bana bu dünyada nasip etmiycek ben zorluyorum bir şeyleri diye aklımdan geçmiyor değil.
Nasip her şey, tüp bebekle çocuğun olmaz denilen bir çok insan doğal yolla hamile kalıyor.
Rabbim ol desin yeter ki..
10 ay oldu bebeğimi kaybedeli, henüz yeni bir gelişme yok..
Bazen biliyo musun evlat edinmek aklımdan geçiyor..
O kadar sahipsiz bebek var ki..
Hatta forumda konuları bile var,
arada girip bakıyorum,
o kadınlarla gurur duyuyorum...

Tekrar hoşgeldin, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran..
Bebek fikri olmasa bile buraya uğrayabilirsin.

Back