• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok kuzum hem iki gün sonra artış olmuş mu onuda gormek için yaptıracam varsa eğer insaAllah
Anladım canım hayırlısıyla inşallah..
Peki bir değişiklik hissediyor musun kendinde?

En azından mahkeme bilse bu durumu. Dna testi ile babaya verilir eğer baba çocuğu isterse. Kadının ailesinin bir seyler yapacağını bilsek kazen ya da mune bir sekilde iletisim kursa off bilmiyorum ki.. Adeletsiz dünya iste..

Aynen canım konusunda buna benzer konular konuşuldu,
herkesin imtihanı farklı işte, nereden bilecekti ki karnında taşıdığı bebeği
görmeden öleceğini...

Anladım canım hayırlısıyla inşallah..
Peki bir değişiklik hissediyor musun kendinde?

Aynen canım konusunda buna benzer konular konuşuldu,
herkesin imtihanı farklı işte, nereden bilecekti ki karnında taşıdığı bebeği
görmeden öleceğini...
Hiç bir değişiklik yok canim..sadece sol bacağıma bir ağrı giriyor..
Geçenki gebeligimdede bir belirti yoktu..
İnsan ister istemez endişeleniyor :(

hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ... _Verda_ _Verda_ canim o haberi bende gördüm cok üzüldüm ... insallah bebege ailesi sahip cikar.

İyiyim haticem sağol sen nasılsın bakem :)
Eşinin sonuçları çıkmış Bi sıkıntı yoktur inşallah :)
esimin sonuclri cikti canim benim sonuclarim cikmadi .birde bugün aradilar tekrar kan verecekmisim üreme olmamis. bi hafta on gün icinde cikartacaz tekrar hastasi oldugunuz icin dediler. bakalim hayirlisi olsun
Saye- Saye-
Canim benim senin duanida okudum allahım dualarımızı kabul eylesin insallah :)
amin insallah canim agzina saglik Allah bebegini sag salim kucagina almak nasip eylesin..
Canım geç çıkıyor genelde sonuçlar, merak ettik seni,
hayırlısı olsun bakalım..

:KK200:
tekrar kan verecegim canim benim kanimda üreme olmamis bugün aradilar daha bekleyecegiz artik. kani pazaertesi verecegim insallah

Günaydın güzeller aile hekimligindeyim kan verecem bekliyorum..dua edin insaAllah
canim hayirli haberlerini bekliyoruz insllah Allah saglikli bir gebelik nasip eder canim icini ferah tut.
Canlar kusurama bakmayın son 3 gündür duamı edemedim, annem geldi çok şükür... Onun yanındayım gelen giden çok oluyor... Kesigi büyük sırtında henüz yatıyor ama iyi olacak...kusura bakmayın haftasonu okuyup bildirim yapacam...hepinizi Kocaman öpüyorum :KK66:
canim gecmis olsun sonuclar temiz cikmis cok sevindim annene cok selam...
Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..
canim heyecanla bizde bekliyoruz haberlerini...

hayirli cumalar kizlar nasilsiniz ... _Verda_ _Verda_ canim o haberi bende gördüm cok üzüldüm ... insallah bebege ailesi sahip cikar.

İnşallah canım benim..
Hayır olur inşallah sonucun, vardır bunda da bir hayır...
diyerek bekleyeceğiz..

İnşallah canım benim..
Hayır olur inşallah sonucun, vardır bunda da bir hayır...
diyerek bekleyeceğiz..
evet canim zaten esim subata kadar bekleyelim tam hazir olalaim diyor tüp bebek icin tam bi karara varamadik bana kalsa beklemek istemiyorum bakalim ortak bi noktada bulusacagiz...

evet canim zaten esim subata kadar bekleyelim tam hazir olalaim diyor tüp bebek icin tam bi karara varamadik bana kalsa beklemek istemiyorum bakalim ortak bi noktada bulusacagiz...

Hayırlısı bitanem bir zamanı var elbet,
bak bende 10 aydır bekliyorum,
rahim filmi çekileceğim
bu ayın sonunda adet olursam eğer..
Onun sonucuna göre tekrar gideceğim doktora...

Selam kızlar uzun bir zaman sonra tekrar kk ya girdim kafamı toparlamak istedim bebek konusu için malesef bu süre içinde hakkımda iyi yada kötü ne olur Rabbim bilir bir takım şeyler öğrendim çünkü benim şer gördüğüm hayır olabilir hayırlı gördüğüm şer olabilir diye kendimi telkin ediyorum 1 hafta önce lapraskopi oldum normal yolla anne olamayacağımı öğrendim hayırlısı Allahtan sizler nasılsınız _Verda_ _Verda_ E-brulim E-brulim Al_pi Al_pi Saye- Saye- Kartanesi_26 Kartanesi_26 TaeYang TaeYang

Selam kızlar uzun bir zaman sonra tekrar kk ya girdim kafamı toparlamak istedim bebek konusu için malesef bu süre içinde hakkımda iyi yada kötü ne olur Rabbim bilir bir takım şeyler öğrendim çünkü benim şer gördüğüm hayır olabilir hayırlı gördüğüm şer olabilir diye kendimi telkin ediyorum 1 hafta önce lapraskopi oldum normal yolla anne olamayacağımı öğrendim hayırlısı Allahtan sizler nasılsınız _Verda_ _Verda_ E-brulim E-brulim Al_pi Al_pi Saye- Saye- Kartanesi_26 Kartanesi_26 TaeYang TaeYang
hoşgeldin canımm.
nasılsın görüşmeyeli?
laparoskopide ne çıktı ki sonuç olarak?
hayırlısı olsun ya. belli olmuyor bu durumlar biliyorsun.

Hayırlısı bitanem bir zamanı var elbet,
bak bende 10 aydır bekliyorum,
rahim filmi çekileceğim
bu ayın sonunda adet olursam eğer..
Onun sonucuna göre tekrar gideceğim doktora...
evet zeynepcim zamani gelmeyince olmyor nasip bekleyecegiz artik. sen muayeneye gidip adet icin ilac kullanmayi falan düsünüyor musun yoksa kendiliginden gelmesini mi bekleyeceksin
hosgeldin canim laparaskopinin sonucunda ne cikti . hakkimizda hayirlisi bilemioyruz iste yarinin ne getirecegini

hoşgeldin canımm.
nasılsın görüşmeyeli?
laparoskopide ne çıktı ki sonuç olarak?
hayırlısı olsun ya. belli olmuyor bu durumlar biliyorsun.
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum geçen hafta bugün Laparoskopi oldum çünkü 2011 yılında apandisit patlayınca benim tüplerime zarar vermiş sol taraf yapışık açılması imkansız dedi doktorum sağ tarafta biraz ümit var ama sperm tutucular o apandisitte zarar görmüş benim normal yolla anne olmam zor gibi doktor tüp bebek tedavisi görmem gerekiyormuş olsun hayırlısı ne ise o olur inşallah halbuki hsg normaldi demek ki sebep varmış sen nasılsın canım bebiş nasıl doğum ne zaman
evet zeynepcim zamani gelmeyince olmyor nasip bekleyecegiz artik. sen muayeneye gidip adet icin ilac kullanmayi falan düsünüyor musun yoksa kendiliginden gelmesini mi bekleyeceksin

hosgeldin canim laparaskopinin sonucunda ne cikti . hakkimizda hayirlisi bilemioyruz iste yarinin ne getirecegini
Hoşbuldum canım sen nasılsın Laparoskopi sonucu ancak tüp bebek ile anne olabilirmişim hayırlısı Allahtan

Kizlar yaa bu doktor HCG istememiş sanirim bütün tektikler çıkmış o yok..
Gebelik testi yaptırmaya geldim dedim.
Anlamamis mi ?onu istedim o başka şeyler yapmış..şaka gibi...
Yaa çok moralim bozuldu şuan.acaba sonradan mi cikacak ?

Son düzenleme:
vesselam_ vesselam_ canım acile gidip yaptirsana bende aile hekimligine gidip kan vermiştim 1.gün bekledim hamileyken grup olup acile gittiğimde dışarda sonuç çıkma saatleri yazıyordu hcg 1 saat diyordu

Kızlar merhaba sizden bir ricam var beta hcg testime yorum yapabilirmisiniz rica etsem? Adet günü 80 iki gün sonra 255 ve bu değerden 5 gün sonra 4003. Sizce kaç haftalık gebeyim 8 haftalık kadar büyükmü sizce üstüne görmeden şüpheleniyorum?

Elcanki Elcanki canim duani ettim. Allahim kabul etsin ins.
Kızlar merhaba sizden bir ricam var beta hcg testime yorum yapabilirmisiniz rica etsem? Adet günü 80 iki gün sonra 255 ve bu değerden 5 gün sonra 4003. Sizce kaç haftalık gebeyim 8 haftalık kadar büyükmü sizce üstüne görmeden şüpheleniyorum?
5 haftalik olmasi lazim ultrosonda kese görülür bu degerle

Elcanki Elcanki canim duani ettim. Allahim kabul etsin ins.

5 haftalik olmasi lazim ultrosonda kese görülür bu degerle
Canım çıkan kese haftalığı tam gösterirmi eşimle kafamız karıştı birazda eşimle 8 hafta önce ilişkiye girdik korunmadık ama ben ardından 3hafta geçti kanamam oldu 3 gün sonra eylülde tekrar korunmadık çocuk için ekimdede adet olmayınca sonuç bu oyüzden aklımızda kaldı acaba kaç haftalık diye

Canım çıkan kese haftalığı tam gösterirmi eşimle kafamız karıştı birazda eşimle 8 hafta önce ilişkiye girdik korunmadık ama ben ardından 3hafta geçti kanamam oldu 3 gün sonra eylülde tekrar korunmadık çocuk için ekimdede adet olmayınca sonuç bu oyüzden aklımızda kaldı acaba kaç haftalık diye
Muhtemelen eylulde hamile kalmis olabilirsin. Kese boyutu tam gününü vermez ama az cok tahmin edebilir dr. Mesela benim regl 2 gun geçtiğinde beta hcg 2000 lerde kese de görülmüştü ve kese boyutu haftasına haftasina uyumluydu. Dr gidersen icin daha cok rahat eder

Muhtemelen eylulde hamile kalmis olabilirsin. Kese boyutu tam gününü vermez ama az cok tahmin edebilir dr. Mesela benim regl 2 gun geçtiğinde beta hcg 2000 lerde kese de görülmüştü ve kese boyutu haftasına haftasina uyumluydu. Dr gidersen icin daha cok rahat eder
Özlemcim senin bebeğinde ne sıkıntı vardı canım!?

Back