Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ablacim insALLAH Rabbim emeklerimizin karşılığını versin güzel haberler bekliyorum senden
Amin gülüm inşallah.. Rabbim yavrum için nasip etsin.. Kardeş diye sayıklıyor çocuk
.mübarek cuma günü inşallah Rabbim sesimizi duysun ablacım...

Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar
vesselam_ değerin güzel gelir inşallah canım benim :) heyecanla bekliyoruz.
Kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik müjdesi olur ♥
İnsaAllah kızlar insAllah telefon elimde surekli bakıyorum siteye çok meraklardayim

Allah razi olsun cümlemize insAllah

Hayirlı cumalar canlarım..
Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı duasını yaşamayı nasip etsin tez zamanda hayırlı zamanda insallah ♡ ♡ ♡

Okudum yazılanları çok ama çok üzüldüm neler çekmiş kadıncağız

Aynen canım insan her zaman kendi durumundan daha kötü durumda olanlara bakmalı ki
kendi imtihanı kendisine ağır gelmesin..
Sen nasılsın canım diyet devam mı

Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..

Canım Rabbim nasip etsin biliyoruz ki "ol der ve olur..."
hikmetinden sual olunmaz..
inşallah pozitiftir sonucun,
sabırsızlıkla bizde bekliyoruz...

Aynen canım insan her zaman kendi durumundan daha kötü durumda olanlara bakmalı ki
kendi imtihanı kendisine ağır gelmesin..
Sen nasılsın canım diyet devam mı
Sabah baktım konuya. Artık haberleri izlemiyorum Zeynebim. Yüreğim kaldırmiyor. Whatsapp haber hattina atsak bu konunun linkinki acaba bir ise yarar mi? Medya hic bu konudan bahsetmemis. Çocuğu babaya vermeseler keske. O kadar evlat bekleyen aile var. Eminim ki kaan bebeğe daha iyi bakarlar..

Canım medya bilerek haber yapmıyor
bebek büyünce babadan nefret etmesin diye..
bende haberlere pek bakamıyorum,
her gün hep daha kötüsü çıkıyor..

Canım medya bilerek haber yapmıyor
bebek büyünce babadan nefret etmesin diye..
bende haberlere pek bakamıyorum,
her gün hep daha kötüsü çıkıyor..
En azından mahkeme bilse bu durumu. Dna testi ile babaya verilir eğer baba çocuğu isterse. Kadının ailesinin bir seyler yapacağını bilsek kazen ya da mune bir sekilde iletisim kursa off bilmiyorum ki.. Adaletsiz dünya iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…