Okudum yazılanları çok ama çok üzüldüm neler çekmiş kadıncağızEvet canım o.
Ablacim insALLAH Rabbim emeklerimizin karşılığını versin güzel haberler bekliyorum sendenamin canım inşallah...bende bu ay çok istiyorum Rabbim inşallah nasip kısmet eder sağlıklı bir bebek...
Amin gülüm inşallah.. Rabbim yavrum için nasip etsin.. Kardeş diye sayıklıyor çocukAblacim insALLAH Rabbim emeklerimizin karşılığını versin güzel haberler bekliyorum senden
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar
vesselam_ değerin güzel gelir inşallah canım benim :) heyecanla bekliyoruz.
Elcanki duanı okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin
vesselam_ güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah herşey yolunda gidecek
Kartanesi_26 gözün aydın canım geçmiş olsun tekrar anneciğine en azından artık gözünün önünde için rahat olur ama kendine dikkat et sende
İnsaAllah kızlar insAllah telefon elimde surekli bakıyorum siteye çok meraklardayimKuzum inşallah sağlıklı bir gebelik müjdesi olur ♥
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahGünaydın güzeller aile hekimligindeyim kan verecem bekliyorum..dua edin insaAllah
Allah razi olsun cümlemize insAllahElcanki duanı okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin
vesselam_ güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah herşey yolunda gidecek
Kartanesi_26 gözün aydın canım geçmiş olsun tekrar anneciğine en azından artık gözünün önünde için rahat olur ama kendine dikkat et sende
Yok canım valla kafayı yicem yaaa her dakika bakar mi insan..sanirim çıkmayacak sonuçvesselam_ sonuçlar belli olmadı mı?
Keske özelde verseydin canim ya 1 saate çıkıyordu neyse sabrın sonu selamet derler :))Yok canım valla kafayı yicem yaaa her dakika bakar mi insan..sanirim çıkmayacak sonuç
Okudum yazılanları çok ama çok üzüldüm neler çekmiş kadıncağız
Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..
Neyse canım geç olsun güç olmasın o kadar sabrettik bu ne kiYok canım valla kafayı yicem yaaa her dakika bakar mi insan..sanirim çıkmayacak sonuç
Sabah baktım konuya. Artık haberleri izlemiyorum Zeynebim. Yüreğim kaldırmiyor. Whatsapp haber hattina atsak bu konunun linkinki acaba bir ise yarar mi? Medya hic bu konudan bahsetmemis. Çocuğu babaya vermeseler keske. O kadar evlat bekleyen aile var. Eminim ki kaan bebeğe daha iyi bakarlar..Aynen canım insan her zaman kendi durumundan daha kötü durumda olanlara bakmalı ki
kendi imtihanı kendisine ağır gelmesin..
Sen nasılsın canım diyet devam mı
Sabah baktım konuya. Artık haberleri izlemiyorum Zeynebim. Yüreğim kaldırmiyor. Whatsapp haber hattina atsak bu konunun linkinki acaba bir ise yarar mi? Medya hic bu konudan bahsetmemis. Çocuğu babaya vermeseler keske. O kadar evlat bekleyen aile var. Eminim ki kaan bebeğe daha iyi bakarlar..
Pazar günü eşim izinli olmadı artık o zaman giderim özele yaptırırım..
Yok kuzum hem iki gün sonra artış olmuş mu onuda gormek için yaptıracam varsa eğer insaAllahCanım tekrar etmene gerek yok, sadece biraz sabırlı olmak da fayda var,
=)
En azından mahkeme bilse bu durumu. Dna testi ile babaya verilir eğer baba çocuğu isterse. Kadının ailesinin bir seyler yapacağını bilsek kazen ya da mune bir sekilde iletisim kursa off bilmiyorum ki.. Adaletsiz dünya iste..Canım medya bilerek haber yapmıyor
bebek büyünce babadan nefret etmesin diye..
bende haberlere pek bakamıyorum,
her gün hep daha kötüsü çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?