Öyle yapım di mi haklisin canım insaAllah verirler bazıları yogunluktan vermiyor gecenkinde birgün sonra vermişlerdi..
Enyam sağol canım iyiyim şükürler olsun seni sormalı?derandiren Nasılsın canım hayırlı akşamlar,
sana yamukprensesi soracaktım, bayadır konuşamadık onunla..
Haberin var mı.. Umarım iyidir. .
Gerçekten mi Rabbim rahmet eylesin şu 6 kişiye organları verilen kadın mı acabakötüyüm canım ya gözlerim dolu dolu.
bir haber varmış, tvde denk gelmedim,
8 aylık hamile kadına otobüs çarpmış,
vefat etmiş, burada üyeymiş..
Yazdıklarını okudum,
ağlıyorum..
Allah razı olsun gülüm Amin inşallah ablacımvesselam_ umutLatahzen LeYLa_21 kendim ve Semra24 dularinizi okudum kizlar rabbim kabul etsin insallah gönlünüzden geceni hakkinizda hayir etsin
Gunaydinnn hadi bakalım insallah sonuç çıkmıştır ve pozitiftir :))Günaydın güzeller aile hekimligindeyim kan verecem bekliyorum..dua edin insaAllah
Gunaydinnn hadi bakalım insallah sonuç çıkmıştır ve pozitiftir :))
Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..Ayyyyy girememiştim topige hadi hayırlı hbrler alayım diyerek bir açtım Kıvesselam_ ne gzl cıkmış sonucun inşallah birazdan gzl bir değer alırsın inşallah şu mübarek gün Rabbim hepimizin dualarını Kabul etsin... Gercekten çok heyacanlıyım... İyi olacak inşallah...
hadi inşallah canım ya..bence hamilesin sen..Rabbim cumalar hürmetine hepimize nasip et bu ay ....Pazartesi verecez sonucu dediler ama bir siteden sonuç alabiliyormusuz..öğleden sonra çıkacak bakalım insaAllah kızlar. Sabah yaptim test biraz daha koyu dünkune gore..
Ablacim insaAllah her an duamdasiniz..hadi inşallah canım ya..bence hamilesin sen..Rabbim cumalar hürmetine hepimize nasip et bu ay ....
Gerçekten mi Rabbim rahmet eylesin şu 6 kişiye organları verilen kadın mı acaba
Enyam sağol canım iyiyim şükürler olsun seni sormalı?
Serapla En son bayramda görüştük buradan,sosyal medyayı pek kullanmayacağını söylemişti ama üyeliğini iptal edeceğini
Söylemedi banada sürpriz oldubilsem numarasını falan alırdım. Umarım iyidir ve herşey yolundadır.
amin canım inşallah...bende bu ay çok istiyorum Rabbim inşallah nasip kısmet eder sağlıklı bir bebek...Ablacim insaAllah her an duamdasiniz..
İnsaAllah güzel haberler veririm sizlere..
Kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik müjdesi olur ♥Günaydın güzeller aile hekimligindeyim kan verecem bekliyorum..dua edin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?